Su yeni yilmidir noelmidir herne neyse Sununla ilgili actiginiz postlar biri gunah diye soyluyoe digeri hayir degil diye soyluyor Allah askina. Okadar dogum gunleri kutluyorsunuz 1. Yas 2. Yas yok baby showerlar. Yani kelime bile turkce degil . Soz konusu birseyi kutlamaksa. Pasta ufleyipp dogum gunu kutlamakda gunah. Bu sozum herseyi yapip yilbasi gelince gunah gunah diye cildiranlara olsun. Ben yeni yılı ailesiyle birlikte saglikli mutlu huzurlu gecirme dilegiyle bugunu gecirenlerde bir kotuluk goremiyorum. Eyvallah içki icer noel kutlar gibi kutlar elbetteki gunah. Bir kere icki icmek gunah zaten. Ama surda insanlar yeniyilda esim hediye almis diyorsunuz hemen linç. Yeni yiliniz guzel gecsin diyolar hemen linc yapmayin Allah askina sırf konusmak icin konusmayin. Birde kavga etmeden tartisamiyormusunuz. Anlamadim kac yasinda insanlar burdakiler insanlarin fikirlerine saygi duymayi bile ögrenememiş daha çogu. Şu ülkede insanlar buyuzden dusman oluyor kimse birbirine birseyi düzgün anlatmiyor. YENI YILINIZ UMARIMM COK GUZEL GECER ESINIZLE AILENIZLE SAGLIKLI MUTLU HUZURLU SENELERINIZ OLSUN RABBIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
Azemelia. Kelimeyi kaldirdim postumu kapatmassan sevinirim
Tartisma cikarsa post kalkar hakaret eden engellenir linç eden girmesin kutlamayan kutlayan saygıda göstermez ise bile girmeyin yazmayin
1,488,810 soru
24,335,583 cevap
345,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın