0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (1,063 puan) tarafından
Aile destek ödemesini banka hesabına yolladım cumartesi günü bugün bu saat oldu gelmedi ptt ödemelerinde de görünmüyor bekleyeyim mi nereyi aramam gerekir 

4 Cevaplar

0 oy
(2,773 puan) tarafından
Bnde doğum parasını öyle yapmıştım aktarılmadi canım, gidip PTT den elden aldım 
(1,063 puan) tarafından
Pttde  de görünmüyor şuan canım ödemem muhtemelen ordan da vermezler artik
(2,773 puan) tarafından
Evet canım görünmüyor bende de aynı sorun olmuştu
tarafından
Doğum oarasini hiç almadım kızımda acaba kızım 17 aylık gidip alabiliyormuyum yoksa çok geçti bilmiyordum ben o yüzden alamadım
(2,773 puan) tarafından
Başvuru yaptıysanız gidin bı sorun canım
tarafından
Yaptım ama kabul edilmedi
-Reklam-
0 oy
(6,306 puan) tarafından
bugun resmi tatil zaten onay moday gerekiyorsa banka kapali. online hic islemsiz geciyorsa bilmem de.
(1,063 puan) tarafından
Acaba o yuzden mi geçmedi yarını da bekleyeyim ben o zaman teşekkür ederim
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ben de öyle yapıyorum geç geliyor Bir ara şikayet var'a yazdım hemen hallettiler sonra bir daha aynı oldu öbür ay bir daha şikayet edemedim konu aynı konu olduğu için onu da bir kaç gün gecikmeli aldım yani ıban'a atıldığı zaman birkaç gün gecikme oluyor ama geliyor mutlaka bugün 15 temmuz diye gelmemiş olabilir normalde pazartesi günü gelmesi lazımdı
(1,063 puan) tarafından
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim aile destek ödemesi fesh edildi yazıyor acaba bu ay ondan mı yatmadı diye düşündüm ama talimat vermeden önce ptt kurum ödemelerinde gözüküyordu talimat verdikten sonra orda da gozukmuyor dediğiniz gibi gecikmeli olacak sanirim
0 oy
(213 puan) tarafından
Hemen geçmez ki . birkaç gun icinde gecer 
(1,063 puan) tarafından
İlk defa bu şekilde yaptım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
25 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 169 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.

412,271 soru

12,410,501 cevap

44,814 kullanıcı

Kategoriler

...