0 oy
243 göst.
Aile kategorisinde (135 puan) tarafından
İki çocuğu arasında üç yaş yada daha az olan anneler çocuklar kendi aralarında oynuyor mu ve dj başı dibimizde olan bebek kardeşi olduktan sonra anneyi biraz rahat bırakıyor mu . Şuan oğlum iki yaşında tam iki .. . Ben evdeyken yanımdan ayrılmıyor aşırı derece de bana yapışık kardeşi olsa diyorum  onunla oynayıp daha mı rahat eder sizlerde durum nasıl. Yada anneye ikinci çocuk olduktan sonra nasıl bir zorluğu oluyor 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim iki çocuğum yok ama gözlemlediğim kadarıyla 2. Çocuk olduğun da ilk çocuklar annelerine daha çok yapışıyor kıskançlıktan ikisi birden üstüne yükleniyor öyle daha zor olur bence 
-Reklam-
0 oy
(2,314 puan) tarafından
Üç tane çocuğumun var hepsinin arasında iki yaş beraber oynuyorlar ama sürekli kavga ediyorlar yani çok çok yarım saat rahat edersin sonrası kavga dövüş oluyor 
0 oy
(11,870 puan) tarafından
Kiz ne oynamasi oynama yasina gelene kadar buyuk olan okula basliyo zaten. 
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Hiç öyle olmuyor valla ilerisini daha bilmiyorum ama şuan üç yaş kızım üç aylık bebeğim bebeğim aşırı ağlıyor kızımda sürekli beni darliyor Allah'a isyan olmasın diyorum kendin ettin 
0 oy
(3,206 puan) tarafından
2 bucuk yasinda zaten kendi biraz ayrılıyor kesf etmeye kendi oyun kurmaya başlıyor bence kardeş içi  erken yoksa çocuk kıskançlıktan daha çok yapışır sana 
0 oy
(709 puan) tarafından
Benimkilerin arası 3 yaş 2 ay.İlk başta zoru ama yürümeye başlayınca beraber aynamaya başladılar.Benim enerjim anca ev iş güze yetiyor ilk kızım çok enerjik çok şülür ki kardeşiyle enerjisinin büyük kısmını atıyor onu taşıyor döndürüyor oyun kuruyor vs.Bana göre ya iki çoçuk ya da hiç çoçuk.Tek büyütmek daha zor evdeysen.Ama iki çoçukla dışarıda aktivite de daha zor.Arkadaşa ihtiyaç duymuyor artık kardeşiyle oynuyor parkta filan.Şuan küçüğüm 22 aylık.
0 oy
(9,254 puan) tarafından
İnan aralarındaki yaş ne kdr azsa o kdr iyi anlasiyolar benim kızımla oğlum arasında 3 yaş 7 ay var anamm huzur yok evde kedii köpekkler asla anlasamiyolar. 

Hani desen ikisi kız eşyaları oyuncakları patlasamiyolar.yada ikisi erkek yine oyuncaklari zevkleri bir oda değil. Neden boyleler bilmiyorum ikisinin oyuncakları farklı bu kavga niyee:)
(1,250 puan) tarafından
Aynen valla benim de 6 yas var büyüğü beni deli ediyor çocuk yanına yaklsinca al şunu , altını degistirdigimde kötü kokuyir diye bağırır falan falan beynim duruyro bazen
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Benim kardeşimin 11 yaş 4.5 yaş iki tane ikiz var 3.5 yaş olarak 2 numara ve ikizlerin arası az olduğu için çok güzel oynuyorlar 
0 oy
(13,461 puan) tarafından
Benimkilerin arası tam 1:30 yaş oğlum oturmaya başladı altı aylık oldu beraber oyun kurmaya başladılar sabahları kahvaltı arkadaşı yemek arkadaşı oldular çok şükür hayat daha da güzelleşti
0 oy
(2,449 puan) tarafından
Bizim 5 yaş var ama iyi ki bu yaşını beklemişim diyorum ben çünkü kızım çoğu ihtiyacını kendisi yapabiliyor en güzeli bana çok yardımı dokunuyor ve kardeşini çok seviyor ama yaşı az olsaydı kıskançlık daha fazla olacağını düşünüyorum ben o yüzden 5 sene bekledim:)
0 oy
(16,554 puan) tarafından
Benimklllerin arasında 5 yaş olacak baya arası var beraber fazla oynayacaklarinj sanmıyorum ben tartışma kavga falan olurmu bilemiyorum 
0 oy
(3,326 puan) tarafından
Kızım tam 2 yaşındayken hamile kaldım aynı dediğin gibi sürekli bizim paçamızda 5 dk da olsa asla yalnız oynamıyor, doğum yaptım 25 gün oldu halen öyle:D ama kardeşi büyüyünce değişir umarım şuan büyük kızım 33 aylık ikisi de kız artık 2 seneye beraber oynayıp beni aramazlar inşaAllah 
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Ikisinin arasinda tam 3 yas var cok cok iyi anlasirlar parka vs gittigimizde arkadas vs aramazlar hic ikisi oynarlar evdede ayni sekilde bazen kediyle kopek gibi oluyorlar

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 355 göst.
0 oy
14 cevap 203 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde K (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 550 göst.
3 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Hello1234 (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 250 göst.
26 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Trbznlugln (2,039 puan) tarafından soruldu