0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (455 puan) tarafından
34 aylık oğlum sürekli kabız oluyor onu öyle gördükçe içim parçalanıyor ne yapabilirim bu sorunu çözmek için gün içerisinde çok içerisinde cici bebe olan sütten içiyor ben ondan olduğunu düşünüyorum ama biraktiramiyorum sanki bağımlı olmuş doğru düzgün yemek yemiyor sütü kessem duzelirmi acaba 

1 cevap

0 oy
(1,324 puan) tarafından
Benim kızım süt ve muz tükettiğinde kabız oluyor ki sütü de çok vermedim . Önce kabız yaptığını düşündüğünüz gıdaları kesmeniz lazım ve bağırsakalrı bi temizlemek lazım lavman ya da şurup ile daha sonra da düzene girene kadar bi ilaç ile devam etmek gerekiyor. Bol su lifli gıdalar , zeytinyağ ile de destek olmak gerekiyor 
(455 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim önce kesip sonra doktora götüreyim o zaman ona göre bı şurup ilaç vs verir zeytinyağı verdim midesi bulandı çıkardı ama suyun filan katarim olmazsa
(1,324 puan) tarafından
Önce dr a gidinki bi rahatlasın tamamen, hemen geçmiyor çünkü 3 seneyi geçti kızımın kabızlık hala tam düzelmiş değil .
(455 puan) tarafından
Sizede geçmiş olsun o kadar surdumu bu çocuklarin kabızlık sorunu çok zor gidicem doktora en azından belki duzene girer şimdi esimlede konuştum Dr goturucez
(1,324 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun , çocuktan çocuğa değişiyor süreç ama hemen tedavi edilmezse uzuyor gerçekten . Nar yemesi ile başladı kızımın şuan ayda 1/2 defa kullanıyoruz ilacı . En kuvvetli ilaçları kullandık şu an bitkisel olanla devam ediyoruz. Demir in düşük olması da sebep oluyormuş . Demir ilaçları da kabız yaptığı için biraz kısır döngüye girdik biz birazda . Çabucak geçer inşallah oğlunuzun  kabızlığı
(455 puan) tarafından
İnşallah amin çok teşekkür ederim sizinkide inşallah tamamen biter
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
+1 oy
0 cevap 20 göst.
0 oy
5 cevap 140 göst.
+1 oy
5 cevap 71 göst.