0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
3jdjjfjfkldldldd

3 Cevaplar

+1 oy
(3,572 puan) tarafından
Canım benim iki tane çocuğun olduğu ev zaten haliyle dağınık olur ama benim anladığım kadarıyla sen de biraz biriktiricilik de var eşyaları kayıp atamıyorum demenden anladım bunu şu anda 8 aylık hamilesin ve karnı burnunda halinle o evi zaten halledemezsin annen kız kardeşin falan yok mu evetemizlikçi al diyeceğim ama onlar da dolap içlerine falan girmiyorlar girseler de senin yine de başlarında beklemen şunu atın bunu atın şöyle yapın böyle yapın diye komut vermen gerekiyor
(1,156 puan) tarafından
Onların kendine hayrı yok canım.. Bu konuda şanssızım. Aslında yeni yeni atmaya başladım ama yine de evde döküntü çok oluyor. Ben atsam eşimin gönlü olmuyor. Beni anladığın için çok teşekkür ederim iyi geldi gerçekten.
-Reklam-
+1 oy
(14,745 puan) tarafından
yakin olsak gelirdim vallaha bu aralar kafam dagilsin diye surekli temizlik yapiyorum fosur fosur her yeri yikardim valla

bence ilk atilacak olanlardan at 
(1,156 puan) tarafından
Canım benim düşüncen için çok teşekkür ederim. Senin gibi insanlar iyi ki var. Bi elimden tutan olsa valla bana da can gelir.
(14,745 puan) tarafından
aman vallaha temizlik dedigin nedir kiz beynimi dinlendirmem lazim inan surekli banyo yikiyorum terapi oluyor :(
(1,156 puan) tarafından
Keşke senin gibi olsam biz ailecek öyle tembeliz ki. :( niye böyleyiz biz
(14,745 puan) tarafından
yok yok skinti dertten yapiyorum insanin kafasi rahat olsa yapar mi kiz
sende bi yerden basla bak cok iyi gelecek
(1,156 puan) tarafından
Tamam canım başlayacağım inşallah:(
0 oy
tarafından
Yani temizlige gelen biri bile yapmaz senin neye ihtiyacin olup neye olmadığını bilemez kimse ki
(1,156 puan) tarafından
Haklısın ama bi programda izlemiştim derya Baykal'ın galiba. Böyle tüm evi baştan sona elden geçiriyorlar. Çok para isterler kesin. Ama öyle birilerine ihtiyacım var. :(

İlgili bir soru bulunamadı

408,404 soru

12,270,067 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...