0 oy
243 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar merhaba üç harfli marketlerden hangi marka çay ve kahve alyonuz önereceğinz var mi

9 Cevaplar

0 oy
(1,947 puan) tarafından
Bu nasıl başlık yaa , alıyorsan zaten neden açık ismini yazmıyorsun ki üç harfliler yazınca ne oluyor 
tarafından
++ sjsjsujaja
(87 puan) tarafından
Seviyene indim o yüzden degistirdm
(1,947 puan) tarafından
Belli belli seviyeme çıkmışsın çok şanslısın
(87 puan) tarafından
Yukardan aşağı çıkılmaz yalnız ben indim
(5,543 puan) tarafından
basliktadani 3 harfliydi aciklamada oyle:) benimde komigime gitti:). caykur turist icio esim bitel . ben hep ondan alirim. bana farketmez zaten bir bardagi  sogurup coguzama. yarisini icmegi unuturum
-Reklam-
0 oy
(10,686 puan) tarafından
o marketlere özel çay vr kahvenin üreticisi hep aynı. o yüzdem farketmiyor 
(87 puan) tarafından
Çay peki canim Rize turist çayını denediniz mi
(10,686 puan) tarafından
vallabir kere almıştım da hangisinden ne aldım hatırlamıyorum
(87 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Ben çaykur altınbaş alırım şok markete çaykur çaycı diye ürün gelmiş oda güzel deneyebilirsin
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Caykur tiryaki aliriz biz kahveyide marketten degil tugba ya da brezilya kahvecisinden alirim gecen kapaliydi brezilya normal bir yerden cektirdim aldim sevemedim bitsin diye gozune bakiyorum
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Ofçaysanı seviyorum 1 senedir onu alıyoruz
0 oy
tarafından
Bim bergamot çayını kullanıyorum çok güzel kokusu tadı var bana göre kahvede farketmiyor şuan a101 kahvesi içiyorum 
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Çay marketlerin hiç birinin güzel değil olduğunca toz diğer her marka kullandım Lipton Çaykur karali Trabzon dan özel olarak da aldım vs vs ama en son Doğuş çayda kaldım Doğuş Rize alıyorum ☺️ kahve de marketlerin hepsinin denedim yine türk kahvesi olarak söylüyorum bim ve şok hiç iyi değil ama a101 deki siyah paket özel seri yazan türk kahvesi efsane bana göre çok güzel ☺️
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Aktunbas ve caykur,  Mehmetefendi
0 oy
(559 puan) tarafından

Seç marketi unutmuşsun :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 272 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 182 göst.
21 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
29 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1oğlum1kızım (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 218 göst.
21 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aymiranin annesi (73 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,120 cevap

36,262 kullanıcı

...