0 oy
909 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Bir Anne Doğmamış Bebeğinin Cinsiyetini Hisseder mi. Bı kızım var yeni hamile olduğumu öğrendim kız hissediyorum, eşimde erkek hissediyormuş:)) Kızımın bir kız kardeşi olsun çok isterim ama bu çocuktan sonra gebelik düşünmüyorum artık ve her iki meyveden de tatmak istiyorum. Varmı cinsiyeti hissedipte doğru ćıkan

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Buram buram erkek hissettim (o nasıl oluyorsa) ama rüyalarımda daima kızım oluyordu. Artık hislerim ve rüyalarım arasında bocalayack gibi oluyordum ama ne zaman böyle olsam sanki bir düğmeye basar gibi birden oğlum olacağını hissediyordum. Oğlum oldu.
(276 puan) tarafından
Ay maşallah Rabbim size bağışlasın:) Bnde kız hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(6,292 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu ogrendigim gün erkek dedim :)
(276 puan) tarafından
Ee sonuç:))
(6,292 puan) tarafından
Kız profilde War ya erkek:))
(276 puan) tarafından
Profile bakmadım hiç
0 oy
(32 puan) tarafından
Ben değil ama eşim hepsini nokta atışı planlamış gibi bildi :D
(276 puan) tarafından
Bnmde eşim ilkine kız dedi doğrilu bildi , düşük yaptığıma erkek dedi ve bn ondada kız hissediyordum gene eşim doğru bildi ve bunada erkek diyor bklm.
(32 puan) tarafından
Benim eşim ayni içlerine doğuyor demekki :D
(276 puan) tarafından
Olabilir:))
0 oy
(116 puan) tarafından
Kız hissediyordum başından beri kız oldu ikinci gebeligm on iki haftaya kadar sürdü erkek hisetim doktor erkeğe benzeti sonrada kalbi durdu maalesef 
(276 puan) tarafından
Ayy kıyamam Rabbim yerini doldursun inşallah, bnde aynı şeyi yaşadım çok şükür 4 ay aradan sonra gebe olduğumu öğrendim
0 oy
(14,586 puan) tarafından
yok ben hissedemedim kiz diyordum erkek cikti 
(276 puan) tarafından
Bnmkiler de öyle oldu hep tersi çıkar, ama eşim hep doğru tahmin eder bundan önceki gebeliğimede erkek dedi ve erkekti ama kalbi durdu
0 oy
(389 puan) tarafından

erkek hiss ederdim  ama kız istiyordum. ruyamda ama kendi cocukluguma benzer kiz cocugu gorurdum hep tıpki bana benzeyen. Kızım oldu ve ayni rüyalarimdaki gibi<3tıpkımın aynısı:) rüyalara daha çok inanırım

(276 puan) tarafından
Biz daha rüya aşamasına gelemedik galiba yeni 5 haftalık olduk , 7 haftalık olunca gidecem . İnşallah Rabbim her iki meyveden de nasip eder
(389 puan) tarafından
InşaAllah canim öncelikle saglikli olmasi. Sonrada her ikisindende olsun❤️
(276 puan) tarafından
Amin inşallah:) bı düşüğüm var Allah biliyor ya sadece kokusunu alayım kız erkek hiç farketmez
0 oy
(3,206 puan) tarafından
Ben hiç hissedemedim ya ama arkadaşım şimdi hamile ilk baştan beri erkek dedi nasıl okadar eminsin dedin hissettim dedi ve erkek dediler şimdilik 
(276 puan) tarafından
Bazıları hissediyor
0 oy
tarafından
Ben ne erkek ne kız hiç hissetmedim yaa kızım diue de sevemedim karnımı oğlum diye de takı kızımın olacağını öğrenene kadar
(276 puan) tarafından
Ne güzel, bn günde 10 diyorum acaba kızmı erkekmi diye düşünüyorum
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Hisseder. Ben erkek hiss etdim.  Herkez kız istiyir ve kız diyordu. Eşim bile sen kız istemiyormusun demişdi. Benim istememleyse kız olsun dedim. Erkek hiss etdim oğlum oldu.

Ha rüyada hep kırmızı reng görüyordum. Erkek anlamına geliyormuş
(276 puan) tarafından
Alala ilk kez duydum, bnmde eşimin tahminleri hep tutar
0 oy
tarafından
Ben küçüklüğümden beri kızım olursa Gökçe oğlum olursa görkem koyacam derdim adım gözde  evlendim hamile kaldım  gözlerim kapalı kalbimle his ettim kız olduğunu:) eşimde kız his etti çevremde herkes kız his etti 
(276 puan) tarafından
Bnmde tek hayalim bı kız bı oğlumun olmasıydı, çok şükür güzeller güzeli bir kızım var
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ben hep erkek hissetmiştim açıkçası ama kızımız olacak Allahın izniyle :) ne olursa olsun elhamdülillah çok güzel bir his. Rabbim isteyen ve hakemden herkese nasip etsin inşallah 
(276 puan) tarafından
Amin amin inşallah:))Bnde kız hissediyorum ama Allah biliyor ya gönlüm her iki meyveden de tatmaktan yana ama nasip, sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım da gerisi boş
(1,122 puan) tarafından
Tabii ki :) güzel evlat yetiştirmek önemli olan. Çünkü bu topluma karakteri düzgün kadınlar da lazım erkeler de lazım.
(276 puan) tarafından
Aynn öyle
0 oy
(16,551 puan) tarafından
İlkinde kız hissettim erkekti şuan ikinciyi hamileyim bisey hissetmiyorum 
(276 puan) tarafından
Kaç haftalıksın cnm
(16,551 puan) tarafından
10+3 canım sen kaç haftaliksin☺️
(276 puan) tarafından
Ben yeni 5 haftalık olucam:) daha çok yeni , 7 haftalıkta gidecem inşallah hem kese hem bebek için ,
(16,551 puan) tarafından
Mercimek kadar daha canım maşallah ☺️ ben kalp atışını 8 haftalikken  duydum darısı başına inşallah
(276 puan) tarafından
Aminnn inşallah canım Allah razı olsun, bn kızımıda düşük yaptığım bebeğimide 6+4 haftalıkta kalp atışlarını duydum
0 oy
(13,457 puan) tarafından

Kızım vardı oğlum olsun istedim çok şükür hamile kaldım canım tatlı ve et istedi normalde ikisini de sevmem dedim Efem geliyor 11 cı haftada öğrendim değişmedi şimdi iki dişi çiktı :D:D

Sağlıcakla kavuşun Allah gönlünüze göre versin 

(276 puan) tarafından
Ya bnde ilk gebeliğimde etin kokusundan nefret ederdim kusardım yani ama şuan sadece et versinler yeter , hergün yapıyorum, kızımda sadece erik yerdim sonda tatlı yerdim ama şuan sadece kek tatlı falan çekiyor canım ve yapıp yiyiyorum. Amin inşallah Allah razı olsun canım
(13,457 puan) tarafından
Belirtiler doğru gözüküyor bklm Allah iki meyveyi de tatırsın
(276 puan) tarafından
Hayırlısıyla sağlıklı olsun :)) amin inşallah
0 oy
(3,136 puan) tarafından
İkisini de erkek hissettim erkek oldu ama bı kızım da olsun isterdim yani. 
(276 puan) tarafından
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah:) kız çocuğu çok farklı gerçekten
(3,136 puan) tarafından
Kizz naptınnn bebem.daha 7 aylık (⁠・⁠o⁠・⁠)
(276 puan) tarafından
Oyy maşallah:) Nasibi varsa her türlü olur
0 oy
(833 puan) tarafından
Bende hep kız hıssetım kendim kını rüyamda da kız görüyordum oğlum olcak inşallah rabbım ıkı meyveyı tatmayı nasıpmetsın herkeze
(276 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım, Rabbim size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(833 puan) tarafından
Amın inşallah cumlemızın
0 oy
(9,254 puan) tarafından
Ben varım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kız dedim.ilkini erkek çok istiyordum ama aşırı kız hissediyordum sanki biliyordum ve kızdı 
(276 puan) tarafından
Bnde erkek hissettim kız çıktı, kürtaj oldum onuda kı hissediyordum erkek çıktı, bunuda kız hissediyorum bklm nasip
0 oy
tarafından
İstediğimden değil direkt hissettim zaten hislerim çok kuvvetlidir 
(276 puan) tarafından
Anneler hisseder gibime geliyor ya , nadiren tutmaz
tarafından
Gerçekten öyle
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Kızımda kız hissediyordim hep kız isimlerine bakıyordum doktorlar 5.aya kadar erkek dediler bu arada benim şansım mi bilmiyorm hep son dk cinsiyet değişiyor .31.Ci haftaya kadar erkek dediler son dk kızım olucagini öğrendim ve şaşmaz yine kız hissediyordum :D
(276 puan) tarafından
:)) Rabbim sizlere bağışlasın inşallah
(1,283 puan) tarafından
Amin sağol cnm
0 oy
(757 puan) tarafından
Ben hamile kalmadan önce yumurtlamadan iki gün önce ilişkiye girdim ve kız olucagini biliyordum oglumdada tam yumurtlama günü girdim ilişkiye onunda oğlan olduğunu biliyordum 4cocugumdada bu yöntemle hamile kaldım hiç birindede yanilmadim 
(276 puan) tarafından
Bn adetten 4 gün sonra ilişki yaşadım, tahmin istiyorum sizin yöntemden
(757 puan) tarafından
Hangi günler yumurtlamaniz olduğunu bilmediğim için birşey diyemem her kadının yumurtlama günleri farklıdır
0 oy
(811 puan) tarafından
Evet hissettim ben rüyamda da gördüm ve öyle oldu 
(276 puan) tarafından
Bnde kız hissediyorum ama hislerimde tutmuyor tabi

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,103 göst.
0 oy
16 cevap 412 göst.
8 Nisan 2021 Aile kategorisinde Ozle03 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy