+1 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Bir erkeğin iş ile ilgili de olsa aynı iş yerindeki bayanla bol emojili konuşması normal mi bana mı tuhaf geliyor bir tek

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Emojiye bagli
(78 puan) tarafından
Bol gülücüklü kadında en son yazdığı şeye "teşekkürler size de iyi tatiller" yazmış eşim oda kalp emojisi kullanmış
tarafından
Mesajını mi beğenmiş yoksa kalp emojisi mi atmış?
(78 puan) tarafından
Mesajı beğenmiş sanırım Microsoft Times diye bir program mesaj icreikleri açılmıyor son yazdığı ve gelen emoji var
tarafından
Tamam bunda bir sorun yok bence. Mesajı begeenince kalp oliyor bu da yanlış değil. Gülücük de sorun edilecek bir durum değil bence ama rahatsız olduysan yine de eşinle konuş.
(78 puan) tarafından
Kaç kez konuştum aynısını ben.yasam kabulünde sorun yok dedim. Haklısın demekle yetindi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anormal bir durum 
(78 puan) tarafından
Valla fittiricam en sonunda
0 oy
tarafından
Bence konuşmanın içeriğine bağlı çok kıskanç bir kadımdır eşimin müdürü kadın ve yaşları yakın oda evli ama Güven meselesi galiba kadının yazışmaları ve eşimin kindede emoji oluyor ama iş konuları haricinde muhabbet olmuyor ve eşim labaliligi sevmez nettir cevap bazen vermez
(78 puan) tarafından
Benimki fazla lagbali malesef bunu anlıyorum. Daha önce uyarma rağmen Microsoft Times da gizlenmiş mesaj bölümü buldum mesaj içeriklerini malesef goruntuleyemedim belli ki gizlenmiş son mesaj içeriği gulmeli falandi
tarafından
Bu konunun üzerine gizlice dusmenizi öneririm böyle şeyleri sakliyorsa biri eşinden şüpheli bir durumdur Güven kiriici biri durumdur
(78 puan) tarafından
Valla daha önce kıyameti kopardım şimdi de gizli gizli kurcaliyorum ekran resmi aliyorum
0 oy
(11,760 puan) tarafından
Bol gülmeli emoji bana göre samimiyet göstergesi. Benim samimi olmadığım kimseye yaptığım tek emoji tamam emojisi onun dışındakileri kullanmam eşim arkadaşlarım dışında 
(78 puan) tarafından
Heh bende aynısını diyorum. Karşı taraf yüz buluyor ki muhabbete karşılık veriyor
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Eşim işi gereği tabii ki kadın arkadaşları ile muhatap oluyor ama mesajlarına bile bakmam güveniyorum çünkü. Nasıl davranması gerektiğini biliyor çok şükür. Densiz illaki çıkar ama bunda eşimi suçlayamam çünkü cevabını vereceğine inanıyorum. Tüm bunlara rağmen emojiyi fazla kullanması beni de rahatsız ederdi. 
(78 puan) tarafından
Valla bende hep diyordum eşime kendimden fazla güvenirim diye. 11 yıllık evliyim. 3 ay önce iş telini aldım elime. Benim kuralcı çizgileri olarak bildiğim kocam ne samimi.milletle kafamdan assagi kaynar sular döküldü artık guvenmiyorum
(1,123 puan) tarafından
Hiç kimseye sonsuz güven duymamak lazım ama yine de güveniyorum ben.
(78 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Normal degil bence
0 oy
(18,170 puan) tarafından
Normal değil bence ama samimi mesaj görmeden suclamakta olmaz
(78 puan) tarafından
3 ay önce başka bir kadın.calisanla karikatürlü vs muhabbet kurmuş bende.kriz gecirdim
0 oy
(3,944 puan) tarafından
O emojileri alır bi tarafına sokarim 

Geçecek o işi ona ne tatil iyimi kötü mü ben gelemem öyle şeylere bende bi erkeğe kalp gülücük atıyım o zaman 
0 oy
(209 puan) tarafından
Normal değil tabi ki WhatsApptan is arkadaşiyla konuşabilir çünkü WhatsApp kurum iclerinde resmi yazisma kabul ediliyor ama emojili samimj konusamaz telefonu yutmak istemiyosa
0 oy
tarafından
N e olursa olsun boslamamak lazim tepki gostermek lazim suan normal olsa bile o emojiler farkli sekilde farkli dusunceyle atılır ilerleyen zamanlarda o yuzden gerek yok is arkadasiysa is hakkinda onemli mevzular konusulur konu kapanır 
(78 puan) tarafından
Bende diyorum belki sen kendinden eminsin ama karşı taraf farklı algılar bir beklenti.olusir
0 oy
(2,464 puan) tarafından
Tuhaf tabiki aynısını sen bir erkeğe yapsan tepkisi ne olur ?
(78 puan) tarafından
İşte kaç kez söyledim bende. Haklısın tamam diyor her kurcalamaya saçma sapan şeye denk geliyorum
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Benim için anormal bir durum bunu normal karşılayanlar da olabilir belki ama ben kıskanç bir insanım evli barklı erkek veya kadın karşı cinsle laylaylom sohbet muhabbet edemez 
(78 puan) tarafından
Kafayı yiyeceğim en son galiba
0 oy
(9,813 puan) tarafından
Valla burnundan getiririm 
0 oy
(103 puan) tarafından
Microsoft teams ta iş yerine ait değil mi adresi iş yeri tespit eder öyle birşey yaparsa valla
(78 puan) tarafından
İşte başkaları uygulama üzerinden göremedim diye sanırım sohbet gizli yazılmış biseyler var giriyosun ama sayfa boş. Şifreli sohbetler öyle oluyormuş. Birinden biri yazmadıkça da sohbet gözükmüyormus
0 oy
tarafından
Valla tanımadığım sadece iş yerinden eğitmen bi konu çözümü için yazdı bende direk sizli bizli hitap ettim ki samimiyet olmasın sonuçta tanımıyorum ama, adam gözleri gülmekten yaşlı emoji sen bi sürü attı işte eşim kıyameti kopardı bu ne samimiyet Allah'tan yanımdaydı adam yazarken adam tanımadıklarına da gevşek davranıyor bence emojiler sıkıntı üzerinde durmalısın
(78 puan) tarafından
Ekran görüntüsü aldım 1 kez daha görürsem patlaticam artık ensesine
0 oy
(2,816 puan) tarafından
Hayır yazişamaz bile bırak emojiliyi
(78 puan) tarafından
Canım konu işle ilgili ama sonrasında belli ki bir şakaya vurma olmuş krize giricem az kaldi
0 oy
(7,009 puan) tarafından
Aslında eşinin yazışmalarında ters bi durum göremedim yani yorumda yazdığın kadarıyla ama bana bi kadınla  samimiyet hoş gelmiyor 
(78 puan) tarafından
Evet bende bişey yapicagindan demiyorum zaten ama aşırı sinir.oluyorum bu davranışa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 294 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.
13 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.