0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (5,300 puan) tarafından
Bir aydir bekliyorduk ama bi anda aradilar persembeye gidiyorsun dediler kotu oldum ya aglasam ortamda surekli bi duygusal an olacak akli bendr kalacak diye aglamiyorum da surekli bu sefer daha rahatim aklin bende kalmasin falan diyorum ama acaba ben oyle dedikce icinden hic uzulmuyor bak ben gidiyorum die aglamiyor gecer mi nasil davraniyim hic bilmiyorum canim skildi ya 

8 Cevaplar

0 oy
(910 puan) tarafından
Ben olsaydım eğer gerçekten seviyosam muhasebe yapmadan ağlardım duygum neyse onu yaşardım
(988 puan) tarafından
Sevgiyle ne alaka ağlamayan sevmiyor mu
(910 puan) tarafından
Nazli.51 insan sevmediğine neden ağlasın yani gözyaşı ayrılık kaygısı sevdiğin insanlar için olur sevmediğin insan için ağlamakta neyin nesi
(910 puan) tarafından
Meleksss içinden nasıl geliyorsa öyle davran hiç kasma kendini
(988 puan) tarafından
Ağlayan insan sever ama her seven de ağlamaz mizaç meselesi
(910 puan) tarafından
Ben zaten ben olsaydım diye başladım yani kendi düşüncemi yazdım genelleme yapmadım eğer yapsaydım bu cevabın mantıklıydı
-Reklam-
0 oy
(1,420 puan) tarafından
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran bnce şöyle dusunur böyle yapayım diyeceğine nasıl hissediyorsan ne yapmk ne soylemk istiyorsan onu söyle bu görev eşlere cikiykr ama bu süreç de bizde çok yipraniyoruz bizde seneye bekliyoruz mesela ama aniden bir sey çıkabilir es goturulemeyen bir yer çıkabilir o an ne hissedersem onları söyleyip öyle davrancm zaten duygularımı pek saklayabilen biri değilimdir 
(5,300 puan) tarafından
Canim gecen yl 12ay yoktu cok aglamistim o da aglamisti bir aydir bak aglama dayanamiyorum falan dedi bi anda da cikinca nasil davranacağimi bilemedim uzmek istemiyorum kendimi de cok zor tutuyorum
(1,420 puan) tarafından
Güzelce konuş bnce duygularını ifade et sonra insanın içinde kalınca inan sitres oluyor insan o üzüldüğü gibi snde üzülüyorsun ama sn bilirsin malesef bnde tecrübeme dayalı konuşuyorum
0 oy
(2,782 puan) tarafından
Kiz nasil duruyorsun ben olsam cok acmistim cesmeleri
(5,300 puan) tarafından
Gecn yil bir yl gitti agladm o da agladi bir aydir surekli aglama bak dayanamiyorum aglamana falan diyor onu da uzmek istemiyorum bi yandan da zor tutuyorum kendimi
0 oy
(17,198 puan) tarafından
Duygularını olduğu gibi yaşa bence
(5,300 puan) tarafından
Ona izin vermiyor srekli aklim sizde kalmasn teksiniz soyle boyle diyip onumu kesiyor bendr uzmek istemiyprum aglarsam o da agliycak biliyorum
(17,198 puan) tarafından
Rabbım yardımcıniz olsun canm güzel vakit geçirin esinde iyi hisseder öylece
(5,300 puan) tarafından
Allah razi olsun canim
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende eşimden ayrı kalmaya pek dayanamıyorum ama bazen güçlü durmak gerek 
(5,300 puan) tarafından
İste o cok yoruyor beni ses tonum hemen degisti sakin aglama dedi tamam dedim zor tutuyorum kendimi gecen yl 12ay gitti o zaman cok aglamistim o da aglamisti baya
(1,122 puan) tarafından
Zor oluyor yaa :( Rabbim tez zamanda hayırla, sağlıkla kavuştursun
0 oy
(3,523 puan) tarafından
6 yıldır evliyim iki çocuğum var çocuklarımı tek büyüttüm diyebilirim şimdide Şırnak ta alıştık ii olsunlar ayaklarına taş değmesin yeter:(
(5,300 puan) tarafından
Amin canim seninde Allah yardimcin olsn
(3,523 puan) tarafından
Saolasın canım❤️❤️❤️
0 oy
(2,254 puan) tarafından

Biz seni burda aglatacaz kız ağlama demek olmuyor çünkü .dd 

Ne kadar sürüyor görevi 
(5,300 puan) tarafından
6ay canim bu seferki skintili yere gidecekmis normalde bana soylemezde degistirecegi arkadasiyla gorusuyorduk onu degistirmeye gidecek ordan biliyorum
(2,254 puan) tarafından
Rabbim ayaklarına taş degirmesin canım sizinde yardımcınız olsun
(5,300 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Valla esim yurt dışına gideceğinde valizini ben hazırladım hazırlarken ağlamaktan gözlerim kanadı resmen ben kendimi tutamam asla duygumu belli ederim hemen sarıldık birbirimize teselli ettik başka çare yok gitmesi gerek 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,274 göst.
29 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde muberrakt (4,187 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 85 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 474 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nare88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
29 Temmuz 2024 Aile kategorisinde minnakoglum (76 puan) tarafından soruldu

406,271 soru

12,180,825 cevap

36,679 kullanıcı