0 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hayırlı geceler hanımlar ben sinirlendikden sonra bademciklerim şişiyor sanki çok kötü hasta olacakmışim gibi diş etlerim ağrıyor neden olur böyle bişey için hastaneye gitmelimiyim ne olduğunu öğrenmek için 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişlerini sıkıyor olabilir misin? 
tarafından
Canım kafam ağrıyor da sonradan işte bademciklerim şişiyor sanki buz gibi su içmişim
-Reklam-
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Ya stres çok kötü bişi gerçekten.

Benim de enseme ağrı giriyo.

Vücut bı şekilde hirpalandigini belli ediyo :(

tarafından
Ahhh dert dünyası herkesin biryerine vuruyor demekki bende sürekli hasta olan bir insanım direk boğaz şişiyor keşke gamsız bir insan olsam ensede yakın canım benim anlamında ense boyun der damarlardan dolayı
0 oy
(576 puan) tarafından
Ben de öyle oluyorum. Üzüldüğüm zaman hemen boğazım şişer ağrır. Bazısının midesi, bazısının başı herkesin farklı yere vuruyor sanirim
tarafından
Stres insana dert çıkarıyor uzulmesende elde deglki her kafadan bir ses ne zor bir dunyadayizz
0 oy
(209 puan) tarafından
Bagiriyor olabilir misin (: saka bir yana  psikologdan dinlemistim psikolojik olarak her ağrının bir nedeni varmis. Mesela Bogaz agrisi soylemek isteyipte soyleyemediklerinden sustugundan dolayi psikolojik olarak agrirmis. Bana mantıklı gelmisti
tarafından
Vallaha çok mantıklı canım çok teşekkür ederim yorumun için akşam çok sinirlendim ama bir türlü o icimdekileri Şile'de getirmedim içim şişti resmen böyle heralde bagirsam dedim heryer ayağa kalkar gibi anlatamam canım keşke psikologa gitme şansım olsa heralde 24 saat anlatsam yine bitmez
(209 puan) tarafından
Evet demek ki ağrın psikolojik tamamen. Online terapiler var onlari dene imkanin varsa. Ya da en guzeli icine atma icine atip sana dert olucagina söyle onlara dert olsun (: bana oyle durumlarda deniz kenarina gitmek yurumek cok iyi gelir
tarafından
Teşekkür ederim canım benim yorumum için vallaha doğru dedin karşıdaki kişi benim gibi olsun hatta beter olsun:) ayy benim oturduğum yerde yok deniz keşke olsa bende gitsem içimi doksem iyice aglsam eve temiz gelsem:)
0 oy
(1,149 puan) tarafından
Cunku aglamamak icin sıkiyorsunuz kendinizi muhtemelen.
tarafından
Heralde canım oda biyerimize vuruyor onceeden basım agirirdi şimdi boğaz
0 oy
(388 puan) tarafından
Bende de aynisi oluyo 
tarafından
Geciyormu sonra
(388 puan) tarafından
Geçiyor zamnla
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Muhtemelen bir travmanın tetikleniyor. Onu bulduktan sonra tedavi olabilirsiniz.
tarafından
Sinirin etkisi vuruyor degilmi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 164 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,714 cevap

36,824 kullanıcı

...