0 oy
739 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba platformu yıllardır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Eşimle 10 yıldır tanışıyoruz 6 yıldır evliyiz.Severek evlendik.4 yaş ve 1 yaş iki çocuk var.Memur olduğum için hamile iken başka ile atamam oldu.Çocuğum 3 yaşına gelene kadar 3 sene ayrı kaldık. Bu süre zarfında eşim sanal kumar oynamaya başlamış.Maddi durumumuz gayet iyiydi.Hiçbir problemimiz yoktu. İkinci bebeğime hamileyken eşim kumarda kaybetmiş bankalara borçlanmış ve haberim olmadan sıfır arabamızı satmış. Çok yalvardı tedavi olacağını söyledi gerçekten gitti Amatemde yattı.Hamile olduğum için affettim. Ancak yine de kurtulamadı.1 senedir altın takılarımı habersiz aldı.Telefonumu gizlice alıp banka hesaplarından paralar cekti.Affetmem için evlilik öncesi aldığı evin tapusunu üzerime verdi .Kavga ettim ama intihar etmeyi düşündüğünü söylediği için korktum.En son tekrar oynamış ve kaybetmiş 20 bin lira kredi cekmemi istedi.Kabul etmeyince bizden olmaz evimi ver babanın evine git dedi. Artık canıma tak etti ve eşyalarımı toplayıp 2 çocuğumla baba evine geldim.1 hafta oluyor tek arama tek mesaj yok .Ne yapmalıyım çok çıkmazdayım lütfen akıl verin .

25 Cevaplar

+8 oy
(1,122 puan) tarafından
Evi vermeyip boşanmayı kabul edeceksiniz. Ev sizin hakkınız. Ne hali varsa gülsün
(1 puan) tarafından
Teşekkürler
(125 puan) tarafından
Haklı ev boşuna gidecek evi vermeyin
-Reklam-
0 oy
(4,494 puan) tarafından
İnan çevremde o kadar çok duydum ki bu sanal kumarı köye gittim köyde birinin eşi 5 milyon para kaybetmiş kumarda ablamın arkadaşının eşi 500 bin TL kaybetmiş arabasını satmış aynı senin kocan gibi intihar etcem falan demiş evde ki bilezikleri gizlice götürüp satmış yani yanlız değilsin şu sıralar bu sanal kumar belasina bulaşan çok var Allah yardımcın olsun tekrar tedavi olması gerekiyor ve sonrasında da iyi bir psikolog bulup düzenli seanslarina gitmesi gerekiyor  hatasının farkında ama kendine hakim olamıyor 
(1 puan) tarafından
Amatem de yattığında çok umutluydum ancak şuan tedaviyle bile düzelir mi emin değilim kafam öyle karışık ki
0 oy
(1,945 puan) tarafından
O evi asla verme canım işinde varmış hiç geri adım atma derim
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,945 puan) tarafından
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun canım ama elinde mesleğin var ya Allah'ın izniyle hiçbirsey olmaz bırak ne hali varsa görsün
(1 puan) tarafından
Evet çok şükür mesleğim var. ALLAH razı olsun
0 oy
(5,076 puan) tarafından
Bu adamdan bir halt olmaz sakın o evi verme. Kumar illetine kendini kaptıran bir insan iflah olmuyor maalesef. Çok danışanımız tamam bitti deyip tekrar başlıyor. Kısır döngüde her şeyilerini kaybediyor buna malesef aileler de dahil.

Ha şu var intihar edeceğim diyen hiç kimse intihar etmez. İntihar edecek kişi bunu kafaya koyduysa söylemeden farkettirmeden yapar. 
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim haklısın benim de umudum kalmadı artık
0 oy
(339 puan) tarafından
Çok zor bi durum ne denir bilmiyorum

Allah yardımcın olsun 
(1 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Şok oldum yüzsüze bak birde o diyor bizden olmaz yok artık 

Sakın o evı de verme yedıklerıne saysın şuursuz çocuklarının hakkı o sakın gurur yapma verme gıt boşa yüzsüz ya 
(1 puan) tarafından
Evet hem suçlu hem güçlü .Yorum için teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sana fikir evi filan o adama verme gerekirse sat başka yerden ev al . 
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(18,231 puan) tarafından
Adam rahat rahat kumar batağında debelenmek.istiyormus. daha ne desin. Ne yapman gerekiyor sence. Davayı açman gerekiyor elbette. Ama ev evlenmeden önce kendisinin miydi . Evimi ver demiş. 
(1 puan) tarafından
Evet kendisinin eviydi. Bileziklerimi habersiz alıp satınca tapusunu üzerime devretti
(18,231 puan) tarafından
Verme sattığı arabaya yaptığı borçlara saysin. Evlilik birliği içinde alınan mallar yarı yarıya bölünür. O adamın çocuklarına daha da Hayri dokunmaz zaten. Çocukların için verme sakin
(1 puan) tarafından
Haklısın çocuklarımı düşünmek zorundayım. Çok teşekkür ederim
0 oy
(548 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evi de verme adamı da boşa aldığı altınlara,borçlara saysin
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,958 puan) tarafından
Canım Bi laf var denenmisi deneme diye bir kere affettin sonra gene gene gene akıllanmazlar evini sat boşa uğraşma inan ömründen gider
(1 puan) tarafından
Haklısın teşekkür ederim
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Kaynim memur o kadar çok borçlandı ki arabası filan da gitti eşi çalıştı memur oldu şimdi ikisi yine borcu toparlayamiyor geçen birkaç kişiden hatta babamdan da borç aldılar anca faizi kapatmışlar. Zor bacım inşallah kurtulur. Uyuşturucu gibi bağlıyor insanı 
(1 puan) tarafından
Maalesef. Babası da borçlarını kapattı tekrar bulaşmasın diye yeni araba aldı. Hâla vazgeçemedi
(2,646 puan) tarafından
Sadece faiz 450 bin, bulaşan insan zor. Bir de arkasını toplayan varsa daha zor
0 oy
(694 puan) tarafından
Boşanmayı en yakın zamanda aç ve bir daha şans verme
(1 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(103 puan) tarafından
O kadar üzüldüm ki gamze öncelikle ayrılığı gözün kesiyorsa ayrıl. Çünkü tüm hayatının böyle geçmesini istemem. Ayrıl diyorum çünkü iyi bir işin var maddi gücün var. Saçma bir örnek gibi algılama ama serdar ortaçı kumar bitirdi. Kumarı olan erkek çok zor. Evi üstüne yapmış ama yine kendini kurtarmış bence ya o evi de kaybedecekti. Evliyken alınan tüm mallar kimin üstüne olursa olsun ortaktır ikiye bölünür tapu sana geçtiyse onunda hakkı olabilir tam bilmiyorum bir avukata sor burdada bir kurnazlik yapmış olabilir 
(103 puan) tarafından
Yaptıklarını tekrar anlat haberdar et olur mu hakkında hayırlısı olsun zor bir süreç seni bekliyor ve sende o gücün var olduğunu düşündüm
(1 puan) tarafından
Tabii ki haber veririm .İnşallah o gücü bulabilirim ya sizde cesaret verdiniz Allah razı olsun
(103 puan) tarafından
Sen seviyormusun bu adamı yoksa sadece baba figürü mu senin için birde çalışıyor mu mesleği ne
(1 puan) tarafından
Çalışıyor aile işletmesi esnaf kazancı iyi.  Çok severek evlendim o yüzden bu kadar affettim ama artık yaptıklarıyla soğudum.Şuan sadece çocuklarımı düşünüyorum. Ev konusunda anlaşıp düzenim bozulmasa olup olmaması çokta umurumda değil açıkçası
(103 puan) tarafından
En ufak tartışmada bile Çocuklarda kötü etkileniyor ya o kadar haklısın ki
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Sakın evi vereyim deme. Hatta bir an önce güvendiğin ama aile içinden olmayan birinin üzerine geçir. (İnşallah yasal olarak senden alamaz. Ama bi avukata danış) sonra da çok üzgünüm ama bu adamı boşa. Senin ve çocuklarının sırtına kambur olmaya devam edecek. 
(1 puan) tarafından
Yarın ilk işim avukata danışmak olacak .Teşekkür ederim
(5,471 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Avukat da söyler illaki ama tavsiyem hazır boşanmak istiyorken o, anlaşmalı boşan. Ev bende kalsın nafaka istemeyeceğim de. Bu arada böyle bir sözleşmeye imza atsan bile sonradan nafaka isteyebiliyorsun çaktırma. Yani güzel bir mesleğin var. Hayatın bu adamın borçlarıno ödemekle, yokluk içinde geçer. Bir arpa boyu yol gidemezsin. Ama tabi senin bileceğin iş canım. İnşallah evlatların ve senin için en hayırlısı olur
(1 puan) tarafından
Evi vermiyorum dersem anlaşmalı boşanmaz pislik çıkarır çekişmeli olur .Keşke dediğiniz gibi kabul etse. Ne kadar erken kendimi kurtarırsam o kadar iyi biliyorum .Biraz cesarete ihtiyacım vardı sizlerle konuşmak iyi oldu çok sağolun
(5,471 puan) tarafından
Ne demek canım benim  okumuş kadınsın dağ gibi taş gibi mesleğin var. Çözersin evelallah.
(1 puan) tarafından
Allah razı olsun
(1,780 puan) tarafından
Doğanın tavsiyesini yabana atma bacım. O evi bi an önce elden çıkar. Gelip birde hak sahibi olmasın evliydiniz diye ve inşallah başka yerden borç çıkarmaz
0 oy
(5,291 puan) tarafından
Esimde 1milyon batti ama daha yeminli oynamadi oynasaydi bosanacaktim calisiyormussun sakin evi verme gec sen otur cocuklarinla
(1 puan) tarafından
Size de çok geçmiş olsun umarım birdaha bulaşmaz eşiniz.  Huzur vermez bela olur diye çekiniyordum o yüzden kendim çıkıp gittim .Ama çocuklarım için vermeyeceğim haklısınız
0 oy
(257 puan) tarafından
Benim eşimde bir aralar oynuyordu kurtulması gerçekten çok zor hatta arkadaşları ne kadar çok para veriyor bir bilsen kumara benim eşim 20 bine yakin dolandırıcılara kaptırdı oynu adını kullanarak o gidince tövbe etti bir daha oynamayacam diye ama çok şükür 6 aydır falan oynamıyor çok şükür rabbim senide kurtarsın ben kızıyordum eşime yaoma diye falan çok yüklü miktarda oynamiyordu zaten ama kurtuldu istese kurtulur canım şimdi asla oynamam neyime gerek diyor biliyon mu 
(1 puan) tarafından
Ne güzel kurtarmış kendini eşiniz .Benim de bırakacağına dair birazcık umudum olsa, ama kalmadı . Çocuklarıma üzülüyorum sadece
(257 puan) tarafından
Canım bireey diyeyim mi Allah'a güven ondanda kurtulur gerçekten 20 bin ben ne zorluklarla biriktirdim biliyon mu ama o gittiği gün çok ağladım hesapları ben kapattım oynamadi  çok bağırdım çağırdım benim ailem bile bilmiyordu ve hala bilmiyor ama sonra hepsini elinden geldigi kadar geri yapıyor
0 oy
(93 puan) tarafından
1 haftadır hiçbir şekilde konuşmadınız mı? iyi olduğundan emin misiniz? 
(1 puan) tarafından
Hiç konuşmadık . Sosyal medyada çevrimiçi olduğunu görüyorum iyi olduğunu düşünüyorum
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Boşanmak mi istiyorsun barışmak mi öncelikle bunu diyebilir misin.evet burnundan getirmiş ama hep affetmissin yine gelse affedersiniz gibi geldi bana 
(1 puan) tarafından
Ev ve çocuklar konusunda tehdit etmese ve peşimi bırakacağından emin olsam anlaşmalı olarak gerçekten  kurtulmak istiyorum .Ama pislik çıkaracağını biliyorum
0 oy
(327 puan) tarafından
eşin seni arayıp sormuyorsa zaten kafasında bitirmiş hiç ugrasipta kendinize couklarinida mahvetme boşuna ne istiyosa da verme işinde varmış ne güzel boşan al çocukları güzelce kur hayatını bak yoluna derim arkadaşım kumar batağına giren kolay kolay kurtulamaz zannetmiyorum kendine de couklarinada yazık edersin 
(1 puan) tarafından
Evet bende kurtulacağına inanmıyorum. Şuan iki çocukla baba evinde sürünür yapamazsın kafasında. Ciddi olduğumu düşününce anlaşma yoluna girmeyebilir
0 oy
tarafından
Bi kere bulaştı mı o ilerde kurtuluş yok malesef çok ta yalan söylerler bi daha yapmam der ama öyle yaparlar ki ruhumuz duymaz bizde 4 senelik evliyiz bi sürü borç var hem para hem altın borcu desen ki tatillerde mı yediniz keşke öyle olsa balayına bile gitmedik bazen çaresizlik te itiyor o ilete bazen de çevre 
(1 puan) tarafından
Size de çok geçmiş olsun .Söylediği yalanların haddi hesabı yok zaten. Evin birşeyini eksik etmez diye kendini suçlu görmüyor
tarafından
Saolun yaşamayan bilmez keşke herşey evin eksikleri olsa ama hayat bu şekilde geçmez umarım biran önce aklı başına gelir söylemekle vazgeçmezler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 840 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Şahsına münhasır☸️ (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 369 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 269 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Emine2803529 (44 puan) tarafından soruldu

401,814 soru

12,028,648 cevap

36,245 kullanıcı

...