0 oy
730 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba platformu yıllardır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Eşimle 10 yıldır tanışıyoruz 6 yıldır evliyiz.Severek evlendik.4 yaş ve 1 yaş iki çocuk var.Memur olduğum için hamile iken başka ile atamam oldu.Çocuğum 3 yaşına gelene kadar 3 sene ayrı kaldık. Bu süre zarfında eşim sanal kumar oynamaya başlamış.Maddi durumumuz gayet iyiydi.Hiçbir problemimiz yoktu. İkinci bebeğime hamileyken eşim kumarda kaybetmiş bankalara borçlanmış ve haberim olmadan sıfır arabamızı satmış. Çok yalvardı tedavi olacağını söyledi gerçekten gitti Amatemde yattı.Hamile olduğum için affettim. Ancak yine de kurtulamadı.1 senedir altın takılarımı habersiz aldı.Telefonumu gizlice alıp banka hesaplarından paralar cekti.Affetmem için evlilik öncesi aldığı evin tapusunu üzerime verdi .Kavga ettim ama intihar etmeyi düşündüğünü söylediği için korktum.En son tekrar oynamış ve kaybetmiş 20 bin lira kredi cekmemi istedi.Kabul etmeyince bizden olmaz evimi ver babanın evine git dedi. Artık canıma tak etti ve eşyalarımı toplayıp 2 çocuğumla baba evine geldim.1 hafta oluyor tek arama tek mesaj yok .Ne yapmalıyım çok çıkmazdayım lütfen akıl verin .

25 Cevaplar

0 oy
(6,712 puan) tarafından
Kesinlikle evi vermeyin birde 2 çocukla gitmişsiniz boşanın evinize geçersiniz tedavi olduğu halde neden tekrar girer ki o bataklığa 
(1 puan) tarafından
Rahatlık huzur batıyor diye düşünüyorum artık
(6,712 puan) tarafından
Olabilir bu sefer taviz verme canım sana çocuklarına yazık
-Reklam-
0 oy
(2,690 puan) tarafından
Evi verme kesinlikle elinde altin bileziginde varmis o adamdan sana hayir gelmez bosan ne hali varsa gorsun
(1 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum yorumunuz için
0 oy
(20 puan) tarafından
Kimsenin yuvası dağılmasın demek isterdim ama İki çocukla babanızın evine gelecek kadar canınıza tak etmiş hafife alınacak bir mesele değil ne yazıkki Allah'ım yardımcınız olsun inşallah 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Allah aşkına yaa hemn davayı ac evin parasını da al hala geri dönmek mi derdin anlamadım ki. 
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Ev senin ve çocuklarım hakkı belki mahkeme ikiye böler ama bence böyle bir adamla yaşama ne güzel memur olmuşsun çalışıyorsun ne yaparsa yapsın çocuklarını düşün önce sen

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 840 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Şahsına münhasır☸️ (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 369 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 269 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Emine2803529 (44 puan) tarafından soruldu

401,802 soru

12,028,240 cevap

36,245 kullanıcı

...