+1 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (3,773 puan) tarafından
Kızlar ben artık öyle olmuşum ki kime iyilik yaptıysam arkamdan demedikleri kalmayıp sallamislar kulağıma geliyor kimin için iyi dediysem ben hep kötü ilan edildim ve artık yoruldum ben bıkkınlık geldi bana bütün ilişkimi herkesle kestim bir anda şimdide bana herkes yapmacık geliyor nasıl desem hareketleri falan yapmacık geliyor bir şey soyluyorlar he he diyorum inanmıyorum böyle herkesten soğudum ufacık bir hareketleri bile hani tiyatro oynarlar ya öyle geliyor konuşma tarzlarına kadar ha böylede çok yalnızım ama yalnız olmak daha iyi çünkü konuşan yok hakkımda sizde durumlar ne 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
En iyisini yapıyorsun bende zamanla öyle oldum. Çünkü gerçekten çoğunluk menfaatci
(3,773 puan) tarafından
Dimi benden en son bu geriye kaldı
-Reklam-
0 oy
(1,030 puan) tarafından
1 gün önce ablama dediğim şey kimsenin birşeyine inanmıyorum kimseye karşı özlem duygum yok boş yaşıyorum herşeyi kim ne anlatsa anlık duyuyorum doğru olduğuna inanmadığım için beynimi yorup dinlemiyorum ne özlem duygusu ne sevgi duygusu nede inanç duygusu yok bende 
(3,773 puan) tarafından
İşte bende tam böyleyim hepsi yapmacık geliyor inanmıyorum özlemiyorum sevmiyorum herkesten uzaklaşmış soğumuş durumdayım aslinda mutluyum bu durumdan çünkü artık kendimi kullandirmiyorum
(1,030 puan) tarafından
Ahir zamana geldik herkes herşey sahte geliyo ondan
(3,773 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(3,773 puan) tarafından
Kızlar bakın hele 
0 oy
tarafından
Aslında sorun bu zamanda çünkü 2 yüzlü ve dedikoducu bencil iyi olanı çekemeyen insanlar çoğalmış fazlasıyla onlar gibi olamayanların da insanlara tahammülleri kalmamış herkes sahte yapmacık geliyor ne kadar az insan o kadar huzur
(3,773 puan) tarafından
Aynen canım ya artık bu hale geldim sıfır duygu
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Bu kötülüklerle dolu dünyada maalesef benim hala insanlara inancım sevgim var.
(3,773 puan) tarafından
Artık bu hale getirdiler duygular yok oldu bende
(1,207 puan) tarafından
Benimde bu hale gelmek için çok sebebim var yaşamak için buna ihtiyacımız var gibi hissediyorum, kendimi kandırmayı seviyorum galiba
(3,773 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Anneme bir ara dert yakınmıştım anne ben bu kadar iyi davranıyorum içimden gelerek neden arkamdan konuşuyorlar ya da nankörlük yapıyorlar diye. Kızım kıskanıyorlar demişti. Kıskançlık yüzünden kendilerine hakim değiller demişti. Gerçekten doğru söylüyor canım sebebi o dur
(3,773 puan) tarafından
Kız erkek kardeşim kızı kaçırdı kız gelinlik giyemdi diye neler aldım ona beyaz elbise tacı duvağı ayakkabısı iç camsirina kadar aldım kendim çeyreğimi bozup aldım eşim hamile diye dışardan yemek söylüyordu dini nikahları i kiydim gitmişler arkamızdan abla yemek yapmıyordu enişte dışardan söylüyordu demiş yani eşim onu dusundugu için dışardan soyluyir ona bile bunu söylüyorlar ben bu kadar. Şey yaptım arkamdan utanmadan neler neler demişler artık banada gına geldi üstüne kimyasal gebelik geçirdim  herkes soğuk geliyor herkes anlamszi yapmacık geliyor ha tek onalr değil bütün sülale olsun eşimin tarafı olsun hepsi
0 oy
(4,575 puan) tarafından
En iyisi bende öyle oldum bide önceden kalp kırmamak için susardm haklı olsam da şimdi affetmiyorum valla bence bı yerden sonra artık nasıl diyeyim olgunlaşma evresi oluyor öyle bı şey bence . Ben 28 doldurcam hani insan 30 a kadar ergen olurmuş sonra olgunlasirmis ya oyle derler ya 30 yaş aklın başına geldiği yaş diye öyle bı şey valla .. arayanı ararım sorani sorarım zerre umrumda olmaz bı arkadaşım var hep ben arar davet ederdim o hiç aramazdi sonra elimi eteğimi bı çektim tam.3 ay aramadım konuşmadık geçen gün arayıp o davet etti 
(3,773 puan) tarafından
Valla canım hakediyorlar çünkü bende bıraktım artık ne halleri varsa görsünler
(4,575 puan) tarafından
Bence aynıyım canım gerçekten mesela kayınvalidem çok ezerdi beni sa.lak gibi her işine koşar kocamı da gönderirdim sonra baktım insanı gerçekten kullanıyor laf söylüyordu susuyordum valla affetmiyorum şimdi . Buraya yazdım mi herkes diyor haksızsin kayınvalidenle yarışma bilmem ne . Benim ne çektiğimi ben bilirim bı tek yok gelmek zorunda değilmiş çocuğumu bakmak zorunda değilmiş hasta oldu mu gelmek zorunda değilmiş eş,sek gibi de zorunda onun da torunu
(4,575 puan) tarafından
Bu herkese karşı öyle valla iş yerinde arkadaş ortamında içime sinmeyen bi şey oldu mu affetmem valla evet kimsem yok ama umrumda da değil emin ol
(3,773 puan) tarafından
Onlar hasta olduğunda bizde bakmak zorunda değiliz ama bizim görevimiz mis gibi anlatılıyor valla artık kimse kusura bakmasın nasıl davraniliyorsa öyle bu saatten sonra
(4,575 puan) tarafından
Aynen öyle bende gitmem bu saatteen sonra
(3,773 puan) tarafından
Aynen canım hem hem daha rahat
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Evet, büyüyoruz galiba :) olgunlaşıyoruz ve insanları daha iyi tanımaya başlıyoruz. 
(3,773 puan) tarafından
Evet buda olabilir

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 583 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 409 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.
6 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu