0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (2,017 puan) tarafından

Kızlar siz ilk gebeliğinizde doğuracağınizi bir kaç gün önceden hissettiniz mi ve hisleriniz doğru çıktı mı?? Benim ilk gebeliğim doktor sancıların başlamış dedi ara ara gidip geliyor sancılar ama ne zaman doğururum diye çok merak ediyorum ve sabırsızlanıyorum rabbim hamiş olan herkese bende dahil sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :angel:<3

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben pazar günü baya yürümüştüm artık eşim korkmuştu bak akşam doğrursun artık yürümeyelim eve gidelim demişti ben dinlememisyim doğurmam korkma demiştim o gün sabaha kadar uyumamisyi eşim ben gorururum diye hahahahaha salı günü doğurduk 
(2,017 puan) tarafından
Yiaa ne güzel bende artık doğurmak istiyorum havalar aşırı sıcak çok yürüyüş yapıyoruz eşimle bide merdiven inip çıkıyorum squat da yapıyorum bakalım ne zaman gelecek cimcime
tarafından
Kaç haftalıksın ben 39+4 de sancılarım vardı ama kızımın gelmeye niyeti yoktu bende özelde sezeryan oldum
(2,017 puan) tarafından
36-2 haftalık gebeyim ama doktorum sancılar başlamış 40 bulmaz dedi ama bebek doğsa da sıkıntı olmaz verirler sana dedi
-Reklam-
0 oy
(15,339 puan) tarafından
Yok valla ikisinde de hiç hissetmedim. Akşam normal bir şekilde yattım gece sancilarim geldi. İki doğumumda gece başladi. 
(2,017 puan) tarafından
Gerçekten mi bende biraz ondan korkuyorum tam uykumun güzel yerinde başlayacak diye ama hayırlısı dhdghshd
0 oy
(690 puan) tarafından
Evet hissetmiştim kızımda hep şunu derdim erken dogucak bu bebek diye cogu kişiye söylemişim 33 haftalık dogdu İcime cok dogmuştu gününde dogmucagı 
(2,017 puan) tarafından
Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah, acaba ben Allah'ın izniyle ne zaman doğurcam :)
(690 puan) tarafından
Şuan ikinciye hamileyim dua et sadece vaktinde gününde saatinde dogsun diye canım çok kafana takma
(2,017 puan) tarafından
Rabbim hayırlı zamanda sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kardeşim
(690 puan) tarafından
Cümlemizin inşallah canım hayırlısıyla kucagımıza alalım Allah razı olsun
(2,017 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim
0 oy
(14,670 puan) tarafından
yok ya hissetmedim ben sabahin korunde suyum geldi yatakta donerken oyle cikip gitmistim bunda da bekliyorum bakalim ne olacak 
(2,017 puan) tarafından
Yaa demek öyle bende çok heyecanlıyım ne zaman gelecek diye gün sayıyorum
(14,670 puan) tarafından
kac gunun kaldi benim 16 kaldi
(2,017 puan) tarafından
26 gün kaldı ama doktor 40 haftayı bulmaz dedi şimdi bile doğsa sıkıntı olmaz dedi bende bekliyorum ki gelsin hanımefendi :)
(14,670 puan) tarafından
gelir gelir kizlar daha once geliyor benim kiz 36+3 de gelmisti aceleyle bu 37+5 oldu daha gelmek istemiyo
(2,017 puan) tarafından
Sağlıklı bir şekilde gelirler inşallah yaa bakalım eşimde bende artık ne zaman gelecek diye bekliyoruz
0 oy
(4,675 puan) tarafından

Üçüncü dogumumda bilmistim cnm hiç ağrım bile yoktu ama sağlık ocağına gittim bebeği dinledi kanala girmiş bu bebek dedi bir haftaya kalmassin dedi eve gelirken dedim ben gece dogurum diye gece iki de sancı ile uyandım 4 de doğurdum :D nekadar kolay gibi anlattım dimi ama evet gerçekten kolaycacik oldu oda bişey mi ikinci oğlumu yolda kafası çıkmıştı acilde doğum odasına almadan dogurttular gerçi ebeye de gerek yokmuş ama işte göbek bağı kesimi falan yardımcı oldular :D

(2,017 puan) tarafından
Ayy kız valla ne kolay anlattın böyle bişey olsa değil bir üç tane doğururum ahahahah Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah ❤️
(4,675 puan) tarafından
Valla bnde ona binayen 4 doğurdum ama sonuncu da sezeryan oldum malesef ama herbir doğumum cidden çok kolay geçti
(2,017 puan) tarafından
Peki bu kadar kolay geçmesinin sence sebebi neydi yani bize bir tavsiyen var mı canısı
(4,675 puan) tarafından
Canım düşük tehlikem kanamalarim olmasına rağmen 5 dakika oturmadim çok aktifim hiç yerimde duramam doktorum ona bağladı ebeler bile senin gibi gebeler her zaman denk gelmez dediler
(2,017 puan) tarafından
Kız bende hiç durmuyorum temizlik iş güç yemek hep ayaktayım hatta eşim en son tutar kolumdan zor oturtur beni inşallah bende senin gibi kolay doğururum yaa
0 oy
(2,017 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(9,029 puan) tarafından
Sandım yoktuki artık o kadar fazla hastaneye yatış yiyordumki gidip gelmesi vs çok zordu doktorda yoruldu 38.1 de suniyle alalım artk bebeği sende kurtul bizde dedi 2 gün suni cektim
(2,017 puan) tarafından
Ayy kıyamam sana yaa suni sancı da çok zor diyorlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 360 göst.
4 Kasım 2018 Diğer kategorisinde Ela (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 310 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde gokyldz2023 (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 148 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde M.emirbebekk (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
25 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elaa (1,664 puan) tarafından soruldu

404,658 soru

12,122,151 cevap

36,476 kullanıcı

...