0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Günaydın kızlar :D napıyonuz yaban ellerde kaldım bir başıma hava çok sıcak aşırı uykum var çocuk yemek yemiyor herşey geldi beni buldu sanki :(

Kilo durumlarınız nasıl verdiniz mi işler bitti mi anlatın bakem  :)

Aşure ler yapıldımı tarif verin :)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Günaydın günaydın 

Benim kız da diş çıkarıyor yemek yemiyor 2 gündür onun stresi var üstümde uyku konusunda benim de cokkkk uykum var
tarafından
Dişler çıksa başka bişey başlar :)gözümü zor açtım sabahtan
-Reklam-
0 oy
(871 puan) tarafından
Çoktan uyandım gerçekten havalar çok sıcak insan yatamıyor kız kardeşim içeride bize kahvaltı hazır ediyor bende artık son haftalarimdayim pek gidip gelemiyorum öyle işte canısı 
tarafından
Ay ne güzel bir kardeş var kahvaltı hazırlayan :) tek çocukmu yatılmıyor sabah kalktığımda sırılsıklam belim bu yıl kavrulduk resmen :( :)
(871 puan) tarafından
Sıcak anam sıcak yanıyozzz bide Allah ondan razı olsun Van'dan Mardin'e bana yardıma geldi doğumdan sonraya kadar da burada inşallah
0 oy
(14,586 puan) tarafından
gunaydin canim gece uyuyamadim gene 4 de yattim sabah erkenden kalkiyoruz beynim uyustu yeminle 
tarafından
Küçük bebek var galiba benimde küçükken aynıydı büyüdü başka şeyler çıktı :( :)
(14,586 puan) tarafından
yok kyzum daha dogmadi bitane de 4 yasinda kizim var
0 oy
(32 puan) tarafından
Günaydın günaydın:D 

Kahvaltı yapıldı benim küçüğüm dis cikartiyor huysuz yemek yemiyor onla uğraşıyorum sen napiyosun 
0 oy
(257 puan) tarafından
Günaydın canım eşim sabah işten geldi biraz çocukla oynadı kahvaltı hazırladım yaptı ben diyette olduğum için yapmadım kahvemi içtim bulaşık beni bekliyor makine boşalacak elbiseler katlanacak makine çalışacak ooo çok isim var şimdi oğlanı uyutuyorum uyursa bende işimi yapayim
0 oy
(672 puan) tarafından
Günaydın canım kilo işi berbat sabah 6da kalktım eşimi gönderdim çıktım yürüyüşe az önce geldim eve ölüyorum yorgunluktan evin işleri beni bekliyor diyetteyiz eşimle diyet yemekleri yapmam gerek bide ya hiç kiloda vermemişim moralim bozuldu zaten 2 haftadır at gibi koşuyom boşyere . 

Hiç aşure yapmadım bu zamana kadar zaten şekeri bıraktık hiçte yapmam artık ahahahhaha
0 oy
(1,207 puan) tarafından

Günaydın , hadi kalktık be:D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 592 göst.
3 Ağustos 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
41 cevap 1,043 göst.
0 oy
15 cevap 518 göst.
26 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 601 göst.
6 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mavi-beyaz (2,152 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,132 cevap

36,262 kullanıcı

...