0 oy
350 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (139 puan) tarafından
Ben 3 hafta aşkındır aralıklı oruç yapıyorum bol bol da su içiyorum hafta içi elimden geldiğince yürüyüş tempolu yapıyorum her gün olmasa da, detox yapıp içiyorum ayreten bitkisel çay içiyorum en son 98dim şimdi 95 teyim tartıda yani kan değerlerinde normal çıktı neden bu kadar dikkat etmeme rağmen bu kadar yavaş ilerliyorum emeklerimin karşılığını alamamak motivasyonumu Yok ediyor ama pes etmemeye özen gösteriyorum oğlum 2 aylık bu arada emzirmiyorum. Sizce ben ne zaman istediğim kiloya ulaşırım kaç ay sürer yada kilo vermem ne zaman belirgin hale gelir vücudum da hedef şimdilik 60 gr 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
valla bende 2 ay boyunca araliklo oruc arti diyet spor yürüyüş yaptm o kdr dikkat ettm verebildgim 2 kg sadece asiri motivasyonum dustu moralim bozuldu su an dikkat etmiyorm ama ne yapabilirim bundan daha fazla ki verebileyim
(139 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ya görünürde bı sorun yok vermek için ama vermek gerekir belli bir süre sonra bende şaşırdım canım artık eşimle bı pazarimiz var sırf diyetteyim diye eşimle başbaşa bı yemek bile yemiyorken karşılığını alamamak motivasyonumu Yok ediyor
-Reklam-
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Kafanıza göre diyet olmaz çünkü herkesin bünyesi kilo verme hızı VS farklıdır diyetisyene gidip o yönlendirmesi lazım 
0 oy
(141 puan) tarafından
Valla hayatım ben de 75 le hamile kaldım 83 le doğuma gittim doğumdan sonra 73 oldum ama bir kilo aldım emzirirken 81 i gördüm. Ben de veremiyorum. Çok çabalıyorum ama içimdeki açlık geçmiyor. O kadar çabaya rağmen şu an 77 kiloyum oğlum 10 aylık. Varsa tavsiyesi olan ben de dinlemek isterim
0 oy
(743 puan) tarafından
Valla eynı sorun bendede var canım 2 haftadır spor diyet detoks suları falan deniyorum sabahları 2 3 saat yürüyüş yapıyorum şimdi geldim hatta yürüyüşten tartıda hele 70 gösteriyorum 70le başlamıştım zaten küsürat kısmı oynuyor açlık tokluğa göre o kadar normalde cok hereketsiz hayatım vardı sürekli bşylir yerdim hızlı kilo aldım kısa sürede ondanmı diye düşünüyorum 54 kilodan 1 yıl içinde 70e çıktım neden kilo almak kolay vermek zor ki
(139 puan) tarafından
Canım ben post sahibiyim bişey dikkatimi çekti sen az önce spordan geldim yine tartıda aynı dedin yani sen spor sonrası mı çıktın tartıya eğer öyleyse tabide fazla gösterir tartıya sabah kalkınca aç karnına ve WC den sonra çıkılır
(743 puan) tarafından
Yok sabahları bakıyorum iki haftadır aynı kilom yan,i şimdi yürüyüşten geldim dedigim hala devam ediyorum ona rağmen ilerleme olmuyor anlamında canım
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Bence diyetisyene basvur canim ya da iki ogun beslenirken porsiyonlarini da kucult 
(139 puan) tarafından
Canım inan ki porsiyonlarim çok küçük ve ya meyve yada sebze içerir yada haşlanmış yumurta ws
0 oy
(12,610 puan) tarafından
diyet vr spor kontrolsüz yapılmaz. önce bir kan tahlili yaptırman lazım. tsh ve kan değerlerin ölçülmeli. bir rahatsızlığın varsa veremezsin kendi başına. sonra kişi bazlı diyet yapman lazım. belki senin vücudun için uygun olan yöntem aralıklı oruç değildir. 
(139 puan) tarafından
Kan değerlerinde bişey çıkmadı canım ben kaç yıl önce bu şekilde 20 kilo verdim bı sorunum yok ama şuan neden böyle onu anlamadım yani yolunda gidemeyen bişey yok sağlıkla ilgili
(12,610 puan) tarafından
kaç yıl önce diyorsun o köprünün altından çok sular akmış. imkanın varsa diyetisyene git
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Hareket etmelisin canm al oğlunu at arabaya bol bol yürüyüş falan yap 
0 oy
(1,871 puan) tarafından
3 haftada 4kilo gene iyi vermişsin biranda veremezsin ki belli bir zamandan sonra duraklama oluyor kilo veriminde 
0 oy
(563 puan) tarafından
Mutlaka kaçırdığın noktalar vardır 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Valla canım aralıkla oruçla 25 kilo verdim ama bir yıl kadar uzun bir sürede sabretmen lazım vermek istediğin kilo az bir kilo değil yani öyle 2-3 ayda gidecek bir kilo değil
(139 puan) tarafından
Nasıl yaptın canım bana da anlatır mısın rica etsem detaylı olarak ekstra neler yaptın yada aralıklı oruç nasıl yaptın saatlerin kaçtı ve neler yiyodun post sahibiyim merakla bekliyorum cevabını
(3,572 puan) tarafından
Öğlen 12 ilk öğün akşam 6 son öğün şeklinde yaptım ben canım sabah kahvatida yumurta muhakkak iki tane tükettim akşam da ya sebze yemeği ya da et köfte gibi şeyleri salât ve corbayla yedim bu şekilde
(139 puan) tarafından
Bende aynen böyle yapıyorum ekstra da spor yapıyorum. Ama bı arkadaş bana ödemler ilk 6 ayda gidiyor sonra yağ gidiyor dedi bu doğru mu
(3,572 puan) tarafından
İlk 6 ayda hiç spor yaomadim ben canım 15 kilosu o zaman gitti sonra yürüyüş bandı aldım eve günde yarım saat tempolu yürüyüş yaptım geriye kalani öyle verdim hala son iki kilo ile uğraşıyorum
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Sağlıksız olduğunu bile bile ölüm diyetine girdim ben. Yiyerek veremiyorum. Diyetisyenlerle hiç veremiyorum. 
(139 puan) tarafından
Eee sonuç işe yaradı mı kiz verdin mi kilo
(2,944 puan) tarafından
Verdim 17 kilo.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 2,317 göst.
+1 oy
8 cevap 333 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,370 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 554 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Umeyr (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 835 göst.
26 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,928 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...