0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar devlet hastaneleri tüpleri baglatiyormu ücret istiyorlarmi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet bağlıyor ama sartlari var 
(43 puan) tarafından
Ne şarti
tarafından
30 yaş ve 4 çocuktan sonra bagliyorlar ikinci sart ise doğum yapması hayatı tehlike olusturabilcek kişilerde sart aranmaz sadece heyet raporu yeterli olur
(43 puan) tarafından
3 cuye hamileyim istemiyoruz artık sezaryan bide benim yapamam artık hepsi küçük bide
-Reklam-
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Sorunun cevabı degil belki ama eksik yönlendirme ile geri donusu olmayan bir yola girmemen icin soyleme geregi hissettim. Oncelikle dinimizce baglatmak kadın fıtratına aykırı olduğu için günah. Ayrica dünyanın binbir türlü hali var boşanip yeniden evlenebilirsin (eşi hapse girdiği için yeniden evlenip 4. Çocuğu olan kimse taniyorum) elim bir kazada Allah korusun tüm çocuklarını kaybedebilirsin (en yakın örneği 6 subat depremi ve trafik kazasında esiyle cocuklarini kaybeden bir anne tanıyorum) hasta çocuğuna ilik nakli için yeniden çocuk sahibi olman gerekebilir bu söylediklerimin hepsi ne yazık ki yaşanmış hadiseler Rabbım kimseyi evlatlariyla sınamasın 
(1,036 puan) tarafından
Sagligin icin yapman gerekeni yapmışsın canım onda bir kusur yok vicdanın sizlamasin
(43 puan) tarafından
Evt doğru ama herkezin imkanida durumuda farklıdır 3 e hamileyim 3 te kazayla oldu benim hemen oluyor o yüzden korkuyorum evt günah olduğu biliyorum ama ne yapim
(1,036 puan) tarafından
Spral ve geri cekilmeyle korunabilirsiniz tabii ki bu da garanti bir yöntem değil ama buna rağmen oluyorsa orada hayır aramak gerekir diye düşünüyorum
tarafından
5 sene de 3 sezaryen yaptım hâlâ karın kramplarm oluyor dikislerm bazen sızlıyor. İkinci sezaryende doktor rahmin çok incelmis 4 sene getirme dedi ben 15 ay sonra doğurdum. Doktorum eğer bağlama işlemi yapmasaydn soylemezdim etkilememek için ama çok yipranmssn bı sene de anca iyilesir dedi sezaryen yerim. Yoksa ben asla bakım olarak yeter artık demedim aksine çok seviyorum çocukları
(43 puan) tarafından
Bide benim sezaryan okdr hakkımda yok kafamda kaldırmıyor kimsem yok çocuklarım yaramaz küçük kafam almıyor artık el uxatcak bir insan yok

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 205 göst.
+2 oy
5 cevap 269 göst.
+1 oy
8 cevap 207 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 279 göst.
20 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Roj_can (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,681 soru

23,764,681 cevap

315,610 kullanıcı

...