Bu egzamaya dönüşmüş bir alerji. Öncesinde olmayıp sonrasında olabilir. Sık sık banyo yaptır küçük olduğu için alerji testleri yetersiz kalıyor anca 1,5 yaşında anlaşılabiliyor neye alerjisi olduğu. Ama ben bu egzamayı besin alerjisinde yaşadım. 1,5 yaşına kadar sürdü. 3 aydan beri yaşadıgım birşeydi bu senin çocuğundan daha ağır bir egzama geçirdim heryeri egzamaydı. Hiçbir şekilde neye olduğu anlaşılamadı. Senin yediklerinden sütünden geçer deterjanına kullandığı sampuana bile yapabilir oyüzden bunu anlamak gerçekten çok zor oluyor. Biz anlayamadığımız için uzunca bu egzamayla bogustuk 1 buçuk yaşına kadar sırf patatesle beslendim. Benim icin çok zor bir süreçti. Beslenememek yorgunluk çocuğumun egzamayla mücadelesi inşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur atlatırsınız. Atopik dermatit olabilir bol bol banyo yaptır hergün. Sabah akşam müstela kullan nemlendirici. Ve hemen geçecek bir hastalık değil aylar sürebiliyor bu egzamanın iyileşmesi. Malesef ne olduğu anlaşılamıyor. Rabbim sabır versin.