İlk olarak alerjik annelere geçmiş olsun demek istiyorum. Ben yavrumu aile hekimine götürdüm kortizonlu krem verdi geçmedi kafadan süt alerjisi dedi dikkat ettiğim halde geçmedi. Daha sonra özele iyi bir doktora götürdüm alerji şurubu verdi geçmedi. Ama farklı bir şey yedirdin mi dedi ciddi bir şey gibi konuşmadı. Şimdi ise devlete gittik alerji bölümüne yeşil alan açılması için doktor bunun süt alerjisi olmadığını ve sen farklı bir şeyden şüpheleniyor musun dedi ben de ev tozu ve kuruluktan şüpheleniyorum dedim onlar da yapabilir dedi. Sorum şu: Bebeği ev tozuna alerjisi olan var mı? Benim yaşadığım şehir inanılmaz kuru evdeki oda sıcaklığında sıfır nem yazıyor buhar makinesini çalıştırıyoruz baya bir süre geçiyor 24 e zor ulaşıyor. Bu sebepten kuruluktan da şüpheleniyorum. Kuruluk ve ev tozu bu hale getirebilir mi?
**KAKADA KAN VS. HİÇBİR ŞEY YOK. 8.5 AYLIK BU ZAMANA KADAR YEDİĞİ HİÇBİR ŞEYE REAKSİYON VERMEDİ VÜCUDU.
. 3 hafta boyunca patates ve alerji yapmayacak besinlerle beslen dana eti inet sütü proteini yumurta gibi şeylerden uzak dur ve unutma şekerli vanilin kabartma tozu gibi maddelerde yumurta akı ve süt proteini tozu vs var. Onlarıda almaman gerekiyor ben çok sonradan öğrenmiştim onlarda bile bunlar varmış malesef. Yoğurt da yapıyor. Süt olan sütle yapılan herşey. İster elinde ister paketli gıdalarla alerjen uyarıları var kuruyemişlerde. İlk başta besinle başla baktın gerileme görüyorsun egzamalar sönüyor azalıyor yada kayboluyor iyileşmesini bekle iyileştikten sonra 3 gün kuralı uygulayacaksın. Alerji yapan bir besini 3 gün 1. Gün çay kaşığı ile vererek ertesi günde seker kaşığı olarak uygulayacaksın vucut tepkisine bakıcaksın. Baktın birşey olmuyor başka bir alerjene geçiceksin. Eğer besinlere yoksa ozaman toz çicek deterjan şampuan vs düşünebilirsin başka yolu yok çok geçmiş olsun biran önce kurtulun inşAllah. Yani daha kötüsüde var umarım biraz için ferahlar.
1,486,346 soru
24,299,898 cevap
343,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın