0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Selam kizlar. 2022 17 Ağustos'ta ilk sezeryanimi oldum. Dogumdan 3ay sonra yeniden hamile kaldım. Ve 2023 17agustos 2ci bebegimi sezeryanla doğurdum. Bu gun hamile oldugumu öyrendim. Ve dogumdan 11ay gecdi yeniden hamileyim yani. Sorum şu. 3kes pes peşe sezeryan olanlar oldu mu? 

9 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Sezeryan olmadim ama arka arkaya sezeryan sıkıntılı diye biliyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 12 ay arayla hamile kaldım ama üçüncüyü bilemem sezeryan olsan bile araları çok küçük Allah yardımcın olsun
0 oy
(2,434 puan) tarafından
4. Buçuk senede 3 kez oldum ve en son ikiz bebekti. Hiç dinlenemedim zor oldu haliyle.  Seninde peş peşe küçük çocuk. Allah kolaylık versin inşAllah 
(71 puan) tarafından
Bende sizin gibiyim 3. Sezeryanım olacak ve ikiz. Sezeryandan çok bebeklerden korkuyorum sizin nasıl gidiyor
(2,434 puan) tarafından
Bebekler büyüdü. 32 aylık olduk çok şükür. Ama nasıl olduk ,hiç karıştırma. Moral bozmak değil derdim,ben hiç kendimi hazırlama gereği duymamışım. İlk çocukla aralarında 4.5 yaş var. Destek olan olduğu halde çok zorlandım. Ama şunu da demeden geçmeyeyim, o destek çoğu yerde köstekmiş. Kendin bir düzen oturtmaya bak ve sadeleş. Hem eşya hemde insan konusunda
(71 puan) tarafından
Büyük kızım 3 küçüğüm 1 yaşında ikizler de şuan 17 haftalık Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım :)
(2,434 puan) tarafından
Amin. Rabbim güç kuvvet versin inşAllah
0 oy
(342 puan) tarafından
Ben sezeryan yaptım doktor o zaman dedi en sağlıklı sezeryanin arası 3 yıl olmalı çünkü içerdeki etler kesiliyor valla yine şükür bir sikinti olmamış 2. Sezeryan arası çok az yani doktorunuz demedi mi araya mesafe koyum biraz hamilelik döneminde 
0 oy
(6,361 puan) tarafından
Sezeyanliyim oğlum ağustosta 5 olacak daha cesaretim yok helal olsun Rabbim kolaylık versin
0 oy
(69 puan) tarafından
Sorun olmaz mı olur mu bilmiyorum da sizmi istediniz olmasını bu arada Allah bağışlasın bnm eşim istiyor bn 3 cesaret edemiyorum bı oğlum 4 buçuk yaşında diğeri bir buçuk 
0 oy
(3,880 puan) tarafından
Kardeşim 15 ay arayla iki kez sezeryan oldu gayet iyi bir sorunu olmadı şimdide eltisi olacak onunda 20 ay arası var 
0 oy
tarafından
Ayy kuzenim oldu malesef seninki kadar sık değildi halbuki ama yinede bulunduğu semtteki hastane kabul etmediler 40 haftayı geçti çocuk doktor yok diye bahane uydurdular he en son şehir Hastanesi'nde genel anesteziyle yaptı doğumunu ama masalah hiç yatmadı hemen toparlandı doktorların korktukları gibi maddi yaacak bisey yok olan olmuş 
0 oy
(61 puan) tarafından
İlki 21 mayıs 2020 ikincisi 24 temmuz 2021 üçüncüsü 16 mayıs 2024 peşpeşe ilk ikisi oldu doktor artık hamile kalamazsın dedi en son doğum da 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 356 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 448 göst.