0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,847 puan) tarafından
Kızlar benim 5 eltim var bunlardan ikisinle konuşuyorum bide en büyük eltimin gelini var bu iki eltimlede bu kız samimi buraya kadar bir sıkıntı yok konu şu ki bende bu kizal daha önce samimiydik ama hareketleri rahatszi etti uzaklaştım bunlada sıkıntı yok sıkıntı su dün bu eltimlerden biri işte bu kız şöyle bu kız böyle diye gelinin arkasindan demedigini bırakmadı bende dedim ki yenge beni ilgilendirmez yani isteyen istediğinde isteği gibi konuşur ama nasıl sayıyor kıza dedim yenge boşver sonra bugün yazmış ki o benim en iyi dostum siz olsani zbu eltiyle görüşür musunuz yani o zmana arkadan sallıyor benim bu eltim şimdi onada mesefa koymayı düşünüyorum diğer eltim içinde işte biz çok sıkıldık bu kızdan falan yazmış herhalde bir şey diyimde kıza anlatsın diye mi valla ho ben amacını anlamadım bu kadının 

4 Cevaplar

0 oy
(3,847 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Fikri olan yok mu 
(482 puan) tarafından
Yazını anlamadım ki bacım fikrimi söyliyeyim.
(3,847 puan) tarafından
Kız nasıl anlamadım 2 eltin gelin hakkında saydılar sövdüler ben karismiyorun dedim beni ilgilendirmez dedim çekildim aralarından sonra bugün aynı gelin için bizim en yakın arkadaşımız en yakın dostumuz yazmışlar ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım
(482 puan) tarafından
2 yüzlülük yapıyorlar. Bunda şaşıracak ne var ki. Günümüz insanının çoğu böyle maalesef.
(3,847 puan) tarafından
Malesef canım
-Reklam-
+2 oy
(553 puan) tarafından
Senden laf alacaklar . Kendilerinin söylediği herseyı kıza sen soylemıssjn gıbı anlatacaklar 
(3,847 puan) tarafından
Allah'tan agizlarina laf vermedim ya valla bunlardan korkulur kızla mesafeli olduğumuda biliyorlar yani
0 oy
(778 puan) tarafından
Öyle insanlarda uzak durmak en iyi  başkasını sana kötüleyen senide ona kotuluyordur yada ağzından laf almaya çalışıyor kıza yetiştirmek için 
(3,847 puan) tarafından
Valla canım Allah'tan laf vermedim ağızlarına fena bunlar
(778 puan) tarafından
İyi yapmışsın sonra sen kötü olursun onlar iyi
(3,847 puan) tarafından
Vallahi ya
(778 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(18,127 puan) tarafından
Senden laf almaya çalışıyor gibi böylesinden uzak dur 
(3,847 puan) tarafından
Dimi bencede ya Nasıl bir şey yani hem yüzüne canım cicim o benim dostum bilmem en yakın arkadaşım hem arkasından demedigin kalmasın ben bu insanları anlamıyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 457 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 439 göst.
23 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde gezginkiz (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 357 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ipek4161 (3,847 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 336 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu

411,605 soru

12,391,169 cevap

43,799 kullanıcı

Kategoriler

...