0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (1,762 puan) tarafından
Kızlar çok şükür hsg sırası alabildim doktorum sırası dedi çok mutluyum fakat üç gün önce kuzenim cuma sana geleceğiz dedi bende cuma sabahı çekileceğim bir gece kalacaklar eşi ve iki çocuğu var ertesi gün de konyayi gezdircegiz benim tek sorunum anestezi li hsg den sonra bunları yapabilirmiyim yoksa ne diyebilirim gelme diyemem şimdi 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,746 puan) tarafından
Durumunu anlatabilirsin canım direkt gelme demek olmaz ama o gün olduğunda kendini iyi hissetmez ilgilenemezsen filan en azından kuzenin durumdan haberdar olup uygun karşılar veya kendisi iptal edebilir 
-Reklam-
0 oy
(482 puan) tarafından
++++++++Hsg nedir? 
(1,762 puan) tarafından
Rahim filmi tüplere ilaç gönderecekler anestezi altında yapılıyormuş
(482 puan) tarafından
Anestezi altında yapılıyorsa acılı bir işlemdir diye düşünüyorum. Bu yüzden işlemden sorma dinlenmen şart bence. Gelecek olana misafire durumu anlatıp başka bi gün gelebileceklerini söyle. Senin sağlığını düşünüp, bu durumu anlayışla karşılarlamak yerine tavır alırlarsa onlarla bi daha görüşmeni tavsiye etmem.
(482 puan) tarafından
Bu arada çok geçmiş olsun.
(1,762 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,762 puan) tarafından
Hsg çektiren varmı kızlar 
0 oy
tarafından
Dinlensen daha iyi olur bence.
0 oy
(2,607 puan) tarafından
Kalacak kişiye gelme demek olmaz canım bence durumu bilsin fazla yorulmazsın sende acı eşiğine de bağlı bu durum benim kuzenim anestezisiz çekti o gün hep ayaktaydı
(1,762 puan) tarafından
Yok gelme diyemem zaten ilk defa evime gelecek kendimi ona göre hazırlayayım diyorum bir gün öncesinden yaparım yemekelri olmadı
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Orta siddetli Adet ağrısı gibi ağrıyla uyaniyorsun. Ağrı kesici ilaç verdiler bana damardan. Eve de antibiyotik ilaçla ağrı jesici ilaç verdi. Hafif de kanaman oluyo. Bir iki saat dinlensen yeterli ama çok yorma bence kendini.
(1,762 puan) tarafından
Giderken yanımda ped götürmeliyimiyim birde o sırada tüm elbiseler çıkarılıyor mu biraz Bilgi verebilir misiniz
(1,386 puan) tarafından
Evet götürmelisin her ihtimale karşı. Bana sadece alt kıyafetleri cikarmami söylediler. Normal röntgen odasında çekiliyor zaten. Kadın doğum doktorlarının odasındaki gibi çatal var ayaklarını oraya koyuyorsun. Anesteziyi veriyorlar sonra da zaten. Ben uyandığımda odaya almışlardı. Biraz gözlem altında tutup damardan agrikesici ve küçük bir serum verip göndermişlerdi.
0 oy
tarafından
Ben kan vermeye girsem o gün misafir kabul etmem bence ya bir gün önce yada bir kaç gün sonraya çağır 
0 oy
(1,349 puan) tarafından
biraz zor diye biliyorum canım önceden işlerini yapsan yemek vs daha rahat edersin çok geçmiş olsun sırası değil ama bende Konya'ya kıyafet bakmaya gelmek istiyorum nerelere gidebilirim uygun diyorlar konyada
(1,762 puan) tarafından
Özellikle tesettür giyim de güzel mağazalar var
Benim en çok alışveriş yaptığım zaferde Giysa mağazası Karatayda pardesü dünyası tekrar zaferde madame mosso ve Viar mağazası bu yerlerden istediklerini kolayca bulabilirsin
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Gelme diyebilirsin canım. Müsait değilim demek bu kadar zor olmamalı. Kırılma senin için söylemiyorum ama insanımız çok anlayışsız . Müsait değilimi anlayışla karşılamaları lazım. Sende çekinmeden söyleyebilirsin
(1,762 puan) tarafından
Söyleyeceğim kişi asla alınmaz çok anlayışlı birisi aslında ama ben diyemem ki
(1,964 puan) tarafından
Dersin canım bunu alışkanlık haline getirmek gerek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
11 cevap 238 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadeniz123 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 47 göst.

411,982 soru

12,402,622 cevap

44,485 kullanıcı

Kategoriler

...