0 oy
258 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (487 puan) tarafından
Kızlar 6 haftalık hamileyim bugün lanama geldi karın ağrısı da var acile girdik kese gözüküyor düşğk riski var dedi dınlen dedi ama çok korkuyorum

İlaç vermedi kalp atıio henüz yok p yüzden ilaç veremiyorum dedi

Bu süreci sağlıklı atlatam var mı 

8 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Benim 5 aya kadar falan sanırım 3 4 kez kanamam oldu plasentam aşağıda yerleşmişti. Progestan kullandım ben hep 39+6 da doğum yaptım. Kanama her zaman o kadar korkulacak birşey değil ama yatmanız lazım bir süre bir de yerleşme kanaması da olabilir demişti o haftalarda benim doktorum. Ben bir süre hep yattım kanamam olduğu hafta ev işi bile yapmadım. Bir süre dinlenin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 
(487 puan) tarafından
1 tane de oğlum var çok hareketli nasıl olcak bilmiyorum
(42 puan) tarafından
Benim ilkti onun avantajı vardı tabi destek alabilirseniz ailenizden yoksa kendinizi çok yormayın parça parça yapın her işinizi. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
(487 puan) tarafından
Teşekkür ederim allah razı olsun bazı şeyleri erteleyebilirim bence
(42 puan) tarafından
Öyle yapın bencede iş güç her zaman olur önemli olan can
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlet hastanesi ilaç vermiyor ama özel hastane veriyor kendinde gidip alabilirsin ilacı bende 5 aylıkken başladı kanama ortada kese bile yoktu sürekli yattım sadece tuvalete kalktım annem bebek gibi baktı bana bundan önce düşüğüm vardı çünkü herkes korkuyordu buda düşer diye 4 ay sonunda rahatladım 
(487 puan) tarafından
Kaç mg almalıyım acaba
tarafından
Ben sabah bir akşam bir fitil olarak alıyordum içtigimde çok bulantım oluyordu
(487 puan) tarafından
Yarına kadar geçmezse yine de başka doktora gideyim ilaç isterim hem
tarafından
Devlete gitme kalp atışını duymadığı sürece vermez
(487 puan) tarafından
Öyle valla vermedi gerçekten özele giderim
0 oy
tarafından
Merhaba canım benim bir düşüğüm oldu ondan sonra da tekrar hamile kaldım  ikisini. Arasındaki zaman az olunca 7 ay boyunca kanamalı adet  oldum her seferinde kalbi durdu diye  kalbim ağzıma geliyordu her hafta iğne oldum 6 aydan sonra akciğer geliştirici yaptılar bebeğim 7 aylık dünyaya geldi 
tarafından
Bol bol dinlen sürekli su tüket anı hareket yapma sürekli eğilme ağır kaldirma sürekli yatar pozisyonda dinlen ilişkiye girme
(487 puan) tarafından
Ya benim hiç olmadı önceki hamilelikte de baya iyi geçti hiç riskim yoktu bu neden böyle oldu anlamadım ağır bir şey de kaldırmadım ilaçta vermedi doktor kanamam az peçeteye geliyor ama yinede geriliyorum
(487 puan) tarafından
Evet doktor da aynılarını dedi dikkat edeceğim geçecek inşallah
tarafından
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah canım strese girme yaşayacak ömrü nefesi varsa bu dünyaya 9 ay kanaman olsada gelir hayırlı akşamlar Allah sana bağışlasın
0 oy
(6,979 puan) tarafından
Niye ilaç vermedi ki benim de kızım da düşük riskim vardı ilaçla atlatmiştim 
(487 puan) tarafından
5de gittim kese tam yoktu şimdi 6da gittim kese vardı gördüm gösterdi ama kalp dinletmedi randevu alamadım 15 gün sonra ya atıyor zaten doktor da 2 hafta sonra gel demişti
Oğlumda 6 haftalıkta kalp de duydum kese de çok net belliydi anlamadım bi tuhaflık seziyorum bende
(6,979 puan) tarafından
İnşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın hayırlı haberler alırsın bende kızım da geç duymuştum 7 haftalikken ama bu kendini çabuk belli etti çok şükür
Sende.gönlünü ferah tut Allahin izniyle atlatırsın ama doktorun ilaç vermemesi tuhaf
(487 puan) tarafından
Valla evet bende şaşırdım şuan
Teşekkür ederim allah razı olsun zaten yine giderim 2 3 güne geçmezse
(6,979 puan) tarafından
Sen yine de bol bol dinlen çok mu kanaman ya da varsa başka bir doktora acilden giriş yapsan daha iyi olur
(487 puan) tarafından
Peçeteye geliyor sadece ve adet ağrısı gibi bi ağrı var
0 oy
(28,821 puan) tarafından

İlaç başlatması lazım kalp atışı ile alakası yok .

Başka Dr git kesinlikle 

(487 puan) tarafından
Gıtcem ya
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Progestan iğne vurmuslardi bana ben de 6 haftalıkken  kanamam olmuştu ve çogalinca hastsnede yattım 5 gün.

Orda da progestani hap olarak verdiler.

Sonra ilk 3 ay kullandım o ilacı.

Hatta sersemlettigi için fitil olarak kullanmıştım doktor tavsiyesiyle 

Umarım sağ salim alırsın kucağına ♥️
(487 puan) tarafından
Allah razı olsun bende başka doktora gıtcem
0 oy
(310 puan) tarafından
Hamile olduğumu öğrendiğimde kanamam vardı. Adet kanaması gibi degildi ama yerleşme kanaması diyemeyecek kadar uzun sürdü. Kasıklarımda ve karnımda da şiddetli ağrım vardı. O zaman İstanbul'daydım, orada 2 doktor gôrdü ikisi de yatman dinlenmen lazım dedi. Ama ilaç vermedi. Sonra yaşadığım şehre döndüm ve özele gittim buradaki doktor Progestan fitil verdi. Çok şükür oğlum şu an 1 yaşında. Başka bir doktora tekrar gitmenizi tavsiye ederim.

Geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve keyifle büyütmeyi nasip etsin.
(487 puan) tarafından
Teşekkür ederim gıtcem bende
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bunları düşünme sana en büyük tavsiyem doktor ne dediyse dinle iş güç herşeyi bırak ve yat kafanda kurma herşey olacağına varar hayırlısı neyse o olsun de ben bu duruju üç kez yaşadım ikisini kaybettim kızım sağlıklı doğdu çok şükür iki yaşında şuan hepsinde de kanama düşük riskin vardı rabbim kızıma ol.dedi inşallah atlaracaksin hiç korkma 
(487 puan) tarafından
Teşekkür ederim  :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
13 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
17 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balkaymakannesi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 83 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde MARMELAT -_- (602 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.

405,966 soru

12,168,512 cevap

36,632 kullanıcı

...