0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Çekmecede kalsın istemiyorum. Gelen misafirler göz atsın diye bir yere koymak istiyorum.siznkiler nerde

12 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Dış çekim yapamadık covid vardı. Hamile çekimi yaptık. Onlarında baskısını yaptırmadım daha. Kız 3 yasında :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani her gelen misafire ben gostermek istemiyorum samimi oldugum misafirlerime gosteriyorum herkes gormemeli bence 
0 oy
(7,154 puan) tarafından

Artık Instagram da sergiliyor herkes:D

0 oy
tarafından
Dolapta kaldırdım gelen açıp bakıyor zarar verir diye kaldırdım görmesini istediğim kişiye kendim getirip veririm 
(105 puan) tarafından
Unutuyorum valla varlığını.o sebeple.
0 oy
tarafından

Kimse ozelimi görsün istemem bu benim düşüncem saklıyorum her yıl açıp bakarız eşimle 

Yıl dönümü muzde
(436 puan) tarafından
Özel ne alaka dügünde görmedi mi millet gelinlik damatlıkla
tarafından
Alaka benim yorumuma mi takıldn okadar yorum var benim görüşüm diye yazdım begenmediysen oku geç cokmu zor olurmu illa kalp kiracaksiniz
İstemediğimi belirttim
(105 puan) tarafından
Bende edaya katılıyorum herkes görmesin diye yorum yapan da var. Zaten samimi olmadığında açıp kendi kendine bakmaz.
0 oy
(730 puan) tarafından

Sergiliyemiyorum :) kapali bir kenarda duruyor 

0 oy
(14,618 puan) tarafından

Tv ünitesindeydi ama kaldırdım :)

0 oy
(1,024 puan) tarafından
Baza altında :)) Düğün günüm yağmur yağınca dış çekim olmadı, stüdyo çekimi var ama eve fotoğraf asmayı tercih etmiyorum 
(105 puan) tarafından
Bende salonda gelind amat tablosu nefret ederim ama en azından albüm biryerde olsaydı iyiydi . Varlığını unutuyorum. Yaşlanınca zten gisterilmez
0 oy
(327 puan) tarafından
bende yemek masası var açılır büyük onun üstünde duruyo cnm görmek isteyen misafir alıp bakar çocukta başta merak etti önüne koyup gösterdik küçükken yanında durup şimdi hiç ellemiyo çok şükür 
(105 puan) tarafından
Canım tam olarak yemek masasında nasıl duruyor. Bana da fikir olsun. Birşeye mı yaslamissin
(327 puan) tarafından
yok cnm sayfaları büyük ve kalın olduğu için istediğim sayfayı daha çok açık bırakıp dik koyuyorum duruyo resimde görünmüş oluyo
(105 puan) tarafından
Sandalyeler masadan yüksek degilmi
(327 puan) tarafından
biraz yüksek dikkatini çeken alıp bakiyo zaten
0 oy
(12,609 puan) tarafından
kitaplığımda duruyor ama o da çalışma odasında. şahsen ben gittiğim evdd şayet albüm oradaysa gidip bakmıyorum bile. kendi teklif ederse bakarım. yoksa bakmam yani. bir de insan kendisi için yaptırıyor böyle şeyleri başkası için değil 
(105 puan) tarafından
İşte bende teklif etmek istiyorum fakat varlığını unutuyorum yatak odasında duruyor simdi. Halbuki gosterilmek için çekildi onlar hatiradir zaman zaman bakilir
(12,609 puan) tarafından
ben şahsen kendim için çektirdim, başkasına göstermek için değil. o bana ait bir anı çünkü illa görsünler diye uğraşmam, yakınlarım sorarsa gösteririm en fazla. fazla büyütülecek bir şey değil
(105 puan) tarafından
Fikirler farklı demek.be. Colugum cocugumarkadaslarim torunlarım vs her değer verdiğim kişi görsün isterim. Bahsedelim anıları yasatalim
(12,609 puan) tarafından
yakınlarım görmüştür zaten. diğerlerine de gerek yok
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Salonda konsolun ustunde orda bir ben eksigim zati kınada kırdigimiz testi bile var :) 
(105 puan) tarafından
Konsolum yok ya olsaydı koyacaktır. TV unitemde camekanlı değil. Bir tek yemek masam var
(5,322 puan) tarafından
Yemek masasinın üstune koysan nasil durur ki
0 oy
(17,913 puan) tarafından
TV ünitesinin altında sadece samimi olduğum sevdiğim kişilere gösteriyorum ortada olmasını her gelenin bakmasını saçma bulanlardanım 
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum canım
(105 puan) tarafından
Her gelen bakmaz zaten. Orta sehpanin üstüne bırakılmasını sürece. Ev sahibi teklif edeer. Fakat ben varligini unutuyorum.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 273 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,451 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 663 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 204 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 279 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,816 cevap

37,569 kullanıcı

Kategoriler

...