0 oy
306 göst.
Aile kategorisinde (6 puan) tarafından
Merhaba hanimlar ben eltimle çok samimi degilim çünkü konuşması ve davranışları hoşuma gitmiyor ama eltim gurbette ve tek yakını ben olduğum için sürekli bana geliyor bizde Bayadır gitmiyorduk hep onlar geliyordu eşimde gidelim çocuklar oynar fln deyince gittik oturduk fln eltim eşiyle fısıldaşiyor fln sonra eşimle kaynim dolaşmaya ciktiklar bizde eltiyle cay içiyorken dediki bizde kocamla akşam jcin randevulasmistik  dedj ilişki planlamış

bende dedim musaitiz dediniz geldik söyleseydiniz o zamn dedim eşimi aradim eve gidelim diye ama çok bozuldum kendisi surekli gelir güzel bir şekilde ağrılarım hoşuma gitmesede ama bu yaptığı büyük saçmalık araya mesafe koymak istiyorum gelip gitmesin surekli bana 

Sizce nasıl davranmam lazim

12 Cevaplar

+1 oy
(1,207 puan) tarafından
Saygısızlığın kacinci evresi oluyor bu , ben olsam kocamı arar seviseceklermis gel de gidelim derdim. 
(6 puan) tarafından
Dengesiz nerde ne konuşacagini bilmiyor   davranislarida öyle herkese saçma sapan dediği yada yaptığı oluyor herkes söyleniyor edep bilmiyor diye
-Reklam-
0 oy
(5,543 puan) tarafından

eltim var ama elti sorularina cvp veremiyorum tanimiyorum kendisini:)  tum erkek tarafindan kari koca soyutlamislar cunku kendilerini. ailede kimsenin haberi yok onlardan

(6 puan) tarafından
Oh ne güzel yapmışlar bende kocam tarafıyla tüm bağlantıları kesmek isterdim
(1,207 puan) tarafından
Türkler halay gibi evleniyor işte :))) biz soyutlmadık da binde bir işte
(1,649 puan) tarafından
İlk cümleni duyunca günahına girdim,:-)
(1,947 puan) tarafından
Bende olabilirim:)
(5,543 puan) tarafından
bazen burda bi iki soruya yazdim okursa direk anlar :) miras olayi yuzinden esimle kusler
0 oy
(222 puan) tarafından
edepsizlikte level atlamış eltiniz özel denen bişey War yahu
(6 puan) tarafından
Ben sormadan yanıma gelir. Gelmez biyerden bi konu açıp. Kocasıyla yaptığı bütün haltları anlatıyor anladınız siz
Ben cevap vermiyorum yada dinlemiyormjs gibi yapıyorum ama aşırı rahatsız oluyorum tepkide gösteremiyorm bahane sizn özelinizden diye
0 oy
(327 puan) tarafından
biz gidince artık der gülerdim yada aceleyse işiniz biz tutmayalım derdim takma bosver elti iste napcan 
0 oy
tarafından
Oha insan öyle der mi yaa zaten çocuklar varken yapamazlar mecbur çocukların uyulmasını bekleyecek yaa
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Aradığında kocam duşta yatakta onu bekliyorum kapıda kalırsınız de. 
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Terbiyesiz napmayi planladiniz sabahlayacak miydiniz orda siz gidince yapsalardi işlerini bizimde başımıza geldi kaynimla eltim aradılar müsaitseniz siin ordayız dediler gelin dedik 12de gittiler 13den sonra yaptık işimizi kimseye de bişey demedik heme nolmus o günde yapayiverseler nolur yani biz yeri geliyo 1 hafta yapmıyoruz yatılı misafir olunca 
(6 puan) tarafından
Yani bizde de oluyor bizde misafir gittikten sonra görüyoruz işimizi
(9,962 puan) tarafından
Tabiki normal olan bu yani ne biliyim bu kadar yakınına bu kadar özelini söylemek cokyanlis bence
0 oy
(536 puan) tarafından
Bende patavatsz laf sokuyor sandım ama bu edepsizlik ayıp mahrem alanı bunumu söylüyor
(6 puan) tarafından
Eşim kaynim hep biraradaykende oluyor bu tarz konusmalari eşimle.biz utanıyoruz onların yerine  kaynimda eltimde  ikiside aynı patavatsız
(536 puan) tarafından
Tencere kapak ozmn valla söyle onlar utansn bn utanıyorum bana anlatma de
0 oy
(5,403 puan) tarafından
Tövbeeee yarabbim ne kadar gereksiz bir konuşma olmuş 
0 oy
tarafından
Sen tepki gosterseydin bu zamana kadar cesaret edemezdi sen sustuğun için böyle yapiyor
(6 puan) tarafından
Eşimle kaynimim arasi bozulacak ben cevap versem elti büyütür p yuzden ses etmedim şimdiye kadar
0 oy
(16,551 puan) tarafından

Migde bulandırıcı ya söylenmez öyle şeyler ya sanki saatlerce sürecek bisey vakit kalmayacak sanki:D

0 oy
(833 puan) tarafından
Ne ldr ayıp ya altın sana anlatmıs sende gelıp burda anlatmmısın ve burdakı insanlar da senın gunahına ortak oluyor

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 935 göst.
25 Nisan 2022 Aile kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Amour (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 493 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Syma (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 282 göst.