0 oy
342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından
Hanımlar ben evleneli dört yıl oldu Benim babam kanser hastası annem de aşırı sağlıklı birisi değil Fakat evlendigimden beri doğumumda sınava hazırlık sürecim de her şeyde en büyük fedakârlığı annem ve babam yaptı Eşimin ailesi hiçbir fedakarlıkta bulunmadılar kayınvalidem yarım saatlik yoldan gelip hasta olduğum zamanlarda kızıma bakmadı sözde uzak diyor Hiçbir zaman hazır sofraya gitmedim Şimdi annem ve babam köyde ve hastalar eşimin ailesi yarım saatlik mesafede bir hafta bakar mısınız mülakata çalışayım diyorum ve gelmiyorlar eşim anneni çağır diyor Annem bu zamana kadar fedakarlık yaptı diye hep yapacak mı onun ailesini asla sevemiyorum bu yüzden konuşurken iyiler fakat icraatta hiçbir şey yok

2 Cevaplar

+2 oy
(20,945 puan) tarafından
Al git annen baksın sende orda çalış işe girersende ilk maaşınla annene güzel bir telefon veya altın bilezik al sorana da cefasını o çekti sefasını da sürmek onun hakkı de 
(1,036 puan) tarafından
Seni ayakta alkışlıyorum çok yerinde bir yorum olmuş bence de öyle yap
tarafından
Bunu yazmaya gelmistim duygularımın tercümanı:))))
-Reklam-
0 oy
(554 puan) tarafından
Benımde kaynanam fedakar annem asla yapmadı bırkez evıme gelmedı. İnsanların yapısı o bence kımısı yapar kımısı yapmaz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 297 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 331 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (970 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 360 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,135 soru

23,771,995 cevap

315,983 kullanıcı