0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
Kızlar benim kayınbabamgil varlıklı zengin bir aile eşim 2 kardeş yani bı kendisi bide ablası var görümcemin 1 oğlu var şimdi yeni 4 aylık benim de bir oğlum var kayınbabamin adını koyduk bide benim oğlanın bı eksiği olunca ara sıra onlara söylüyorum eşim maaş almadigidna bize gelinve sürekli kartları dolu paraları yok ama kızının oğlu bişey isteyince hep oraya alıyorlar ne isterse alınıyor ona ama benim oğlum kendi tarafından bide benim oğluma alınmıyor ya 

8 Cevaplar

+6 oy
tarafından

Senın oğlun kendı tarafından derken pardon? 

Ne bu döl erkektendir kafası mı igrenç bır dusunce.. 

Ayrım yapmaları hoş degıl evet ama senın istemen de doğru degıl kımsenın mecburiyeti yok senın çocuğuna bırsey almaya .. 

İşimi bu yüzden koyduysan keşke imzalı kagıt alsaymışsın eksiklerinin karsılanmssı şartıyla oğluma kayınpederın ısmını verıyorum diye :D

(83 puan) tarafından
Çok komik bidaha gül benim burda anlatmak istediğim büyük bir ayrımcılık olması anladın mı neden ona var da buna yok
(8,322 puan) tarafından
+++++++++++++
tarafından
Görusme kardesım koy mesafenı geç madem hazmedemıyorsun çek restını bız ne yapalım nedenı neyse ne kızlarını sevıyor oğlunu sevmıyorlar demek kı bunu değiştiremezsin kımseyı degıstıremezsın mesafenı koyup yoluna bakacaksın beklentın olmayacak kımseden
(6,821 puan) tarafından
aynn bende ona takildim kendi taraflarindan diye. aksine. benim bildigimde torunun eksik gedigini kiz annesi annae alir. almak zorunda tabiki degil. kimseden beklenti tabiki olmamali. ama anane dizermia torunun esyalarini. bende kizima kiyafet falan alirken annem alma ben alcam alma ben alcam diye diye oyle ogrendim. anane alir dedi heraiyi. sagilsun ne kizima ne ogluma cok nadir bisey almismdir ki durumum da iyi. annem alir hala cogu seylerini.  . kizinin cocuguna anane dedesi alir bu cok normal bence. senin ccguna da senin anne baban almali dizmeki ekaik
gedigini. alirsa alir almazsa da istemezsin zaten kendi annenden.
(83 puan) tarafından
Canım zaten bende biliyorum bunu benim ailemin durumu olsa neden almasınlar ki annem ölür mesela benim oğluma kadın zaten elinde oldukça alıyor hiç almıyor değil ki burda ki mesele neden ayrımcılık yapıyorlar diyorum o kızın in cocuguysa buda oğlunun ceyizimden getirmedim ya ben bu bebeyi eşim de biliyor her şeyin farkında onalra alındığınin edildiğinin ama ne yapsın
-Reklam-
0 oy
(103 puan) tarafından
Ne tuhaf bizde de abimin cocuguna yardirirlar bebim aileme gore oglanin cocugu asil torundur. Benim cocugymun soyadi farkli umurdamazlar. Oncelik abiminkindedir hep...
(83 puan) tarafından
Kayseri'
(103 puan) tarafından
Ne olursa olsun ayrimcilik.cok yanlis ve insani cok uzuyor.
(83 puan) tarafından
Gerçekten öyle canım şu post da bir sen anladın beni sağol
(103 puan) tarafından
Ayni dertten muzdaribim.ve insanlar bilmeden yargiliyor. Evlat arasinda ayrimcilik olmamali
(83 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Niye kızın oğlu kendi tarafindan olmuyor mu? Sende annenden babandan işte onlar yapsın 
(83 puan) tarafından
Bilip bilmeden konuşma lütfen zaten benkm ailemin durumu iyi olsa neden ağız egiyim Allah Allah
(1,092 puan) tarafından
Onlara güvenip mi doğurdun canım? Niyeyse böyle konuşanların ailesi hep fakir kocasının ailesi hep zengin olur. Beklenti içine girmişsiniz. Kusura bakma ama sen elin kizisin istemek ayip. Kocan istese neyse sen niye istiyorsun. O kendi kızları rahat rahat isteyebilir iyide yapiyolar. Kız evlat değil mi ne saçma.
0 oy
(8,322 puan) tarafından
Hakikaten kız niye o taraf oluyormuş düşüncen yanlış. Ayrıca kayınbaba ismi koyunca kıymete binmez kimse koyanların %90 ı pişman neden böyle bir hata yaptınız ki? İstemeyin sizde bir şey kimseden ben çekinirdim şahsen isteyemezdim ki bu güne kadar hiç istemedim param yoksa sonraki ay aldım 
0 oy
(388 puan) tarafından
Bizim başımızda da var ayrımcılık hepsi aynı *** koca tarafinjn.
(83 puan) tarafından
Gerçekten öyle bacım
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Senden ve çocuklarından eşin sorumlu bırakın aileleriniz peşini almak isteyen alır almak istemeyen almaz.
0 oy
(2,330 puan) tarafından
bizde bazen ayın sonunda doğru zorlanıyoruz ama ne ailemden ne eşimin ailesinden bişey istemem ,kimse almak zorunda değil zaten 
0 oy
tarafından
Aileden beklenti içine girmekle çok yanlış yapıyorsun senin beklenti içine girmen gereken kişi esin onun ailesi degil ayrıca düşüncen çok yanlış kayinpederinin ismini koydun diye kayinpederine oğlunun oğlu diye seni ve çocuğunu altına mala mülke mi bogmalarini bekliyorsun senin ailenin durumu yok kocanın ailesinin durumu var diye kusura bakma ama resmen göz dikmissin
(83 puan) tarafından
Bilip bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyor sunuz siz ya sen benle aynı durumda mısın ki boş boş konuşuyor sun göz dikmiş ssin ne ya ne kadar terbiyesiz bir kelime üç günlük dünyada kaç kuruşluk paraya göz dikicem demekki sen öylesin
tarafından
Türkçede bunun adı göz dikmedir alt yorumlarina bakarsan bunun dupeduz o oldugunu cok net anlatsin ayrıca ben ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden bisey beklemiyorum benim zaten herseyim var hemde eşimle beraber çalışıp aldık ailelerden olanı almadık;)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 754 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 561 göst.
0 oy
31 cevap 947 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 288 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,402 puan) tarafından soruldu