0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (2,521 puan) tarafından
Kızlar ablam hamile aralık gibi doğumu olucak 10 sene sonra bi kızları olucak yavaştan almaya başlamışlar ama neler lazım olur yeni doganda hani en çok lazım olur dediğiniz neler var malum bende unuttum böyle şeyleri 3 sene önce almistim yardımcı olurmusunuz bi liste yapalım ona göre alsınlar bütçelerine göre 

6 Cevaplar

0 oy
(554 puan) tarafından
Araba. Battaniyeler. Tulum. Ağız bezı. Pısık kremı. Kıyafet. Şapka sevıyorsa. Eldıven. Bıberon. Sagma aparatlatı buzluğa atma süt posetlerı. Bol bol sevgı :) alt degıstırmelıkler 
-Reklam-
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Kız herşey lazım ona ❤ reflü yatağı alsınlar kesinlikle. Emzik biberon. Islak mendil. Kilosunu takip edip ona göre giyim alsınlar bazıları olmuyor bile. 
0 oy
(1,972 puan) tarafından
Battaniyeden ziyade uyku tulumu daha kullanışlı olur. Şapka ve eldiven ben kullanmadım ama alınabilir. Islak mendil aynı şekilde kullanmadım, onun yerine pamuk alabilir alt temizliği için. Emzik, biberon, sağma makînayı. Şöyle ama ben sağma makşinasını toplasan 10 kere kullanmadım. Kiralık almıştım neysek, iade ettim. Sağma makinası, silikon uç gibi şeyler sonradan da alınabilir. Göğüs ucu kremi önemli, hazırda bulunsun. Bebek, arabası, beşik gibi temel ihtiyaçları yazmaya gerek zaten. 
0 oy
(13,660 puan) tarafından
Tulumlar çıtçıtlı ve ayaksız olsun daha uzun süre giyilebilir yüz üstü yatarsa fermuar da iz yapıp canını acıtmasın diye yenidoğan ve 0-3 aylık çok fazla almayın 

10 lü 5 lı hastane çıkışıda gereksiz üçlü olanlar daha kullanışlı
0 oy
tarafından
Topluca liste veriyorum canım

Bebek arabası pusetli olandan

Park yatak 

Elektrikli ana kucağı

Süt sagma makinesi elektrikli olan

Emzik biberon tırnak bakim seti fırça tarak küvet seti bornoz havlu sampuan lif 

Ateş ölçer hem koltuk altı hem kafadan ölçer için burun aspiratörü buhar makinesi 

Bez stogu yapsın ilk 4 aylik her ay 200 adet gidiyor kesin bilgidir alt açma bezi muslin ortusu 2 adet

Bolca 03 ay zibin ve Tulum ilk aylar bez kazaları çok oluyor kesinlikle kıyafet yetismiyor

Battaniye kafa yastıgi anne çantası ağız bezi mümkünse boyundan baglamalı olsun göğüs ucu kremi pişik kremi ıslak mendil bebek temizleme pamuğu güle güle kullanın canim
0 oy
tarafından
1kesinlikle tulum ve alt alınacaksa ayaklı olmasın çnk hem rahat etmiyorlar hemde bi hafta sonra bakıyorsun olmuyor içinde iki büklüm ben o hatayı yaptım hep patikli alt ve tulum aldım boşa gitti

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
4 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zisan (1,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 421 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 590 göst.
14 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem2121 (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,160 soru

23,716,342 cevap