+1 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (684 puan) tarafından

Bebeğim sababtandir hasta. Ve gün için de sadece yarım saat uyudu aşırı uykusu var hasta diye uyuyamiyor bu yüzden daha çok ağlıyor benim de ilk bebek korkuyorum gece biseu olmasından acile götürdük orda ilaç verdiler komple soyduk soğuk su ile yıkadık vücudunu kendine geldi şimdi yine aynı ve daha çok ateşi var antibiyotik vermişler onu verdim ne zaman etkisi olur bilmiyorum ama çok kötü durumda. Dua eder misiniz iyi olsun. 

Rabb'im hepinizden razı olsun kardeşlerim , ablalarim. Çocuklarınızi Allah'ım size bağışlasın inşallah <3

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşallah 
(684 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah. Belki birinin duasını kabul eder Rabb'im
tarafından
Kimin duasi geçer bilinmez evet şafi ismiyle şifa versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,741 puan) tarafından
Amin canım amin Rabbım yavruna acil şifalar versin çok geçmiş olsun 
(684 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun ablacım ♥️
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, ağrı kesici antibiyotik etkisini gösterirse vücudu da yorgun uyur inşallah 
(684 puan) tarafından
Valla işe yaramadı yeni hastaneden geldik yine gittin bu sefer pedifen verdiler şuan sallıyorum canım
0 oy
tarafından
Atesi kac derece ılık dus aldır canım tek zibinla kalsin
(684 puan) tarafından
Ateşi 38 idi şimdi hastaneden geldik bu sefer pedifen verdiler iyi gibi sanki. Sallıyorum ayağımda.  Günde iki defa ılık su ile yıkıyorum airetten altına yaptığı zamanda yıkıyorum sırtına kadar. Şuan terledi baya ilaçtan sonra.  Kendine geldi biraz
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ateş iki üç gün devam eder daha korkma normal sen ilaçları düzenli ver iyileşir hayırlısı ile böyle böyle büyüyecek.
(684 puan) tarafından
Çok sağol canım benim ♥️birden öyle olunca çok korktum etrafina bakıyordu sanki birileri vardı gibi tövbe. Şimdi hastaneden geldik tekrardan. İlaç verdiler sallıyorum
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Allahim sifa versin canim gecmis olsun 
(684 puan) tarafından
Çok sağol canım ♥️
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Soğuk suyla yıkamayin bu tür durumlarda ilik suyla yıkayın zibinla kalsin kaç aylık bilmiyorum ama ayakları soğuksa corap giydirin vücut ısısıni dengelemis olur geçmiş olsun rabbim şifa versin insAllah doktorumuz bize ozellille koltuk altına kompres yapmamızı önermişti 
(684 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ♥️
Sürekli koltuk altına su ile masaj yapıyorum günde iki defa ılık su ile yıkıyorum. Belkide sıcaktan böyle oldu bilmiyorum.
11 aylık canım
(1,036 puan) tarafından
Rica ederim canım benimki 15 aylik 2 gün öncesine kadar bizde de durum aynıydı atesi 39 olunca acile gittik gidene kadar 40 olmuş serum verdiler eve geldik yine 40 oldu antibiyotik yazdılar 4. Gün duzeldi şimdi de yüzünde karninda sırtında dokuntuler var dirençli ateşti dolvenle 1 derece düşüyordu sabahlara kadar kompres yapıyordum esarba sarıp ilik suyla yıkayıp biraz öyle beklettim o şekil biraz düşer gibi oldu inşallah bir an toparlar kuzucum
0 oy
(310 puan) tarafından
Allah bebeğinize şifa ve güç, size de ferahlık versin. Sabaha iyi olsun inşallah yavrucak.
(684 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim ♥️ Rabb'im sizden razı olsun
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Antibiyotik üç güne ancak etkisini gösteriyor Allah şifa versin 
(684 puan) tarafından
Ee zaten üç güne iyileşir inşallah. Evet doktorda dedi ama bize şimdilik bişey gerekiyordu pedifen ve parol yazdılar. Şuan pedifen içti iyi oldu biraz çok şükür. Yani aşırı ateşi çıkmıştı böyle hareket bile edemiyordu agridan
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin insallah 
(684 puan) tarafından
Çok sağol canım ♥️ teşekkür ederim
0 oy
(6 puan) tarafından
Rabbım sifa versin bol bol dua et Şafi ismini zikredin bebise oku
(684 puan) tarafından
Tamam canım ♥️ çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İnşallah şuan daha iyidir canım 

Umarim bian önce sağlığına kavuşur Rabbim şifa versin❤️
(684 puan) tarafından
Allah senden razı olsun canım ♥️
Uyudu biraz. Şimdi yine birden bağırdı sallıyorum ayağımda
tarafından
Amin canım hepimizden inşallah ❤️ çok geçmiş olsun tekrardan ❤️
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Allah şifa versin. Annelik gerçekten çok zor bir şey. Benim bebeğimde yeni yeni atlattı elhamdülillah düzeldi sayılır. İlk olarak ateşlendi 38.6 derecelere çıktı bir anda ama sanırım dişten kaynaklı oldu. 4 saat arayla Calpol verdim ılık duş aldırıp uyuduğu zaman da ılık su ile alnına bileklerine uygulama yaptım. Ateşimiz bu şekilde 2 gün sürdü. Bir de bol yoğurt yedirdim içine de sarımsak kattım. Ateşi düştükten sonra da öksürük ve burun akıntısı başladı bitki çayları ile geçti çok şükür. Tabiki bütün bunlar vesile şifayı veren Allah. En önemlisi çok çok dua ettim. Rabbim miniklerimizi hep sağlıklı eylesin. Allahümme amin.
(684 puan) tarafından
Amin inşallah canım ♥️ Rabb'im senden razı olsun. Ve bebeğini sana bağışlasın inşallah Rabb'im bidaha yaşatmasın oğluna canım ♥️
(1,451 puan) tarafından
Allahümme amin canım. Rabbim senin evladına da bir daha hastalık göstermesin
0 oy
(4,678 puan) tarafından
Kızımda  çok kötü  hasta olmuştu   3 günde iyi olmuştu Rabbim şifa versin kızımın ateş-i vardı  sadece ılık  suyla duş  iyi gelmişti 
(684 puan) tarafından
Günde iki defa ılık su ile yıkıyorum. Gece pedifen verdik azda olsa uyudu şuan çok uykusu var ayağımda salliyorum. Tam uyuyacakken birden ağlıyor sanırım yine ağrısı basladi
(4,678 puan) tarafından
olmasa  yine pedifen  ver  cnm rahatlar
(684 puan) tarafından
Tamam canım ♥️
0 oy
(1,819 puan) tarafından
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 
(1,819 puan) tarafından
Ateş için doğal gül suyu iyi tüm vücuduna uygulayabilirsin sırt eklem yerleri alın yüz hatta tüm vücut..Birde limon suyu sür topuklarina yada komple ayak tabanına
(684 puan) tarafından
Gül suyu sürdükten sonra ne yapım öyle birakim mi? Yani yikamim mi ?
(1,819 puan) tarafından
Yok canım yıkamayacaksın kalacak öyle.Dogal gül suyu olmasına dikkat et ama Gül birlik veya otacı marka.Ateşi çıktıkça sür tüm vücuda
(684 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol ♥️
(1,819 puan) tarafından
Sende sağol ♥️
0 oy
(389 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm benim Allah şifa versin çok dikkat et , çok sicakda kalmasın, çok sogukdada kalmasin ben mesela kışın sogukdada dişari çıkartırım efeyi hasta olmasın  kalın giydirip çıkarım öyle dışarı soguguda bilsin sicagida bilsin çok nadir hastalanır efe 
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Amin cumlemizin evlatlarini Rabbim kuzunun da sifasini versin 
0 oy
(416 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah  
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Paranox fitil kullan fitil suruptan daha cabuk etki eder 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 147 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oznur.97 (1,027 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 546 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yasmin6547 (2,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 294 göst.
0 oy
8 cevap 166 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,148 puan) tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,671 cevap

36,582 kullanıcı

...