0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (117 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızım iki yaşına girmek üzere kaç gündür çok öksürüyor doktor antibiyotik verdi ama şimdi uykuda oksurmekten kriz geçiriyor ne versem de öksürüğü kesilir uykuda çok öksürüyor özelikle napsam lütfen uyuymaiyor oksurmketn 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(14,634 puan) tarafından
pekmez tereyagi yaptin mi 

biraz da havlu isit gogusune ilik koy 
(117 puan) tarafından
Üzüm pekmezi var nasl yapiym bilmiyorum ki
(409 puan) tarafından
Tereyağı erit bir tatlı kaşığı, Aynı şekilde pekmez de koy karistr ağzı yanmicak kadar sıcak olsn iyi geliyor bnde kızıma yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Buhar vermedimi doktorunuz?
(117 puan) tarafından
Götürdgmde hafif ti klavunat antibiyotik verdi ona rağmen git gide öksürüyor bide alerji bebek
(1,764 puan) tarafından
Sen biryerden buhar makinesi bul yada durumun iyiyse al birtane evde bulundur başkasından alacaksan hastahane buhar maskelerinden al bitane eczanede varsa boş serum iste birde eczaneden. Küçük bir şırınga yardımı ile muhar makinesine şırıngayda serumdan al ve hazneye boşalt haznenin yarısı kadar çocuğunun burnuna tut buharı bu doktorları anlamıyorum. Antibiyotik yazıp yazıp gönderiyorlar.
0 oy
(2,381 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum 

Pekmez zeytinyağ kesin çözüm olmasa da rahatlatır biraz 
(117 puan) tarafından
Nasl yapılıyor lutfn çok kötü öksürüyor kusuyor oksurmektn yanımda kimsede yok
(2,381 puan) tarafından
Pekmez üzüm pekmezi direkt ver canım tiksinmez dersen yada zeytinyağ varsa limon sık üzerine bı iki damla öyle ver . Ilık havlu koy göğsüne birde vicky bebek vicky ayağının altına sür göğsüne sür rahatlatır
0 oy
(2,124 puan) tarafından
Pekmez ve tereyağını hafif ısıtıp bir kaç kaşık verin üstüne su hemen vermeyin 

Bırde buhar makinesi varsa buhar tutun hemen fayda eder inşallah 
0 oy
(711 puan) tarafından
Bizimde olmuştu dr balgam sökücüde vermişti ekstra. Bazılarını daha da şiddetlendiriyor öksürüğü öyle olursa vermeyin demişti. Ama bzde kesti. Dedgin gibi gece uyuyamıyordu onu içince öksürmüyordu . Eger balgamlıysa öksürük deneyebilirsin. Eczaneden yaşını fln belirtirsiniz ona göre verirşer
(117 puan) tarafından
Kuru öksürük balgamlı değl bugün altı gün oldu antibiyotik vereli aynı şiddetleniyor oksurmektn kustu az daha bogluyrdu kimsede yanımda yok uymaya korkuyorum ne versem acaba geçer su çok içiyor ama aynı
0 oy
(10,394 puan) tarafından
Öksürük şurubu kullaniyo mu
(117 puan) tarafından
Dolven verdi klavunat antibiyotik verdi başka yok napsm çok kötüym korkuyorum ya uyursam bişey olursa
(10,394 puan) tarafından
Sen önce sakin ol çocuk uyaniksa burun aspiratorun vardır onunla bi burnunu boşalt iyice çek burnu bosalsin sonra buhar makinan var mı ona şu koy çalıştır oda nemlensin sana bi tarif vercem hemen şimdi başlat 2 gün sabah akşam ver 3uncu gün ayakta olacak 1 tatlı kaşığı pekmez 1 tatli kasiri sirkeyi karistir içine biraz limon damlar içir çocuğa boğazı yumuşacık olacak öksürüge de faydası olacak öksürükten kaynaklı boğaz tahrisinide iyi edecek burnunu sürekli temizle kaç yaşında çocuk
(117 puan) tarafından
23 aylık
0 oy
tarafından
Ballı süt icir
(117 puan) tarafından
Balda yok süte::((
(912 puan) tarafından
Benim cocuklarda bazen öyle oluyor sırtına bide göğsüne havlu koyuyrm beş dakikada kesiliyor cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
12 cevap 697 göst.
1 Mart 2019 Diğer kategorisinde ftm.2121 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 438 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Derya z05gni (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 67 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 12ilk-nur (7 puan) tarafından soruldu