0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar online kiraz sapı çayı sipariş ettim markasi doğadan.neyse çay bı geldi kiraz saplı yaziyor içinde kiraz sapı %1. Acaba diyet yapanlar bu çayı kullanıyor. Yada bunu içsem birşey olurmu icindekiler aşağıya yazdım

Sinameki Yaprağı, Huş Ağacı Yaprağı, Rezene (%11,4), Barut Ağacı Kabuğu, Isırgan Yaprağı (%9,5), Funda Yaprağı, Ahududu Yaprağı, Tutti Frutti Aroma Vericisi, Kiraz Sapı (%1), Civanperçemi (%2,5), Ardıç Meyvesi, Kuşburnu.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
tek kiraz sapı niye almadın ki? aktardan da alabilirsin hazır kiraz mevsimi, kendin de kurutabilirsin. bitki çaylarını kontrolsüz içme, karaciğer enzimlerini bozabilirsin
(7 puan) tarafından
Yaa bende her gün içiyorum 2 şer fincan. Bazen ıhlamur bazen rezene şimdi yeşil çay ile kiraz sapı içtikleri gördüm ondan alayım dedim. Ben kiraz sapı yazıyor sandım hiç bakmadim kiraz saplı yazıyormuş karışık bitki çayı :/ icmemelimiyim.? Aynı şekilde kayısılı aldım o da karışık kayısı içinde %1
tarafından
yok içebilirsin ama sade kiraz saplı gibi etkili olur mu bilmem
her gün içme bence, 2 güne 1 iç vücut dengeni bozma. eşimden biliyorum diyetisyen iç dedi diye biraz abarttı karaciğer enzimleri sapıttı doktoru direkt bırak dedi
(7 puan) tarafından
Yaa tmm insallah dikkat edeceğim. Aynen dediğin gibi saf kiraz sapı gibi etkili olmaz galiba :/ bende ilk deneyimim daha 3 gün oldu. Bu çay bitsin doğal aktardan alacağım.
(6,884 puan) tarafından
ver cop ot bitki her ise yarar . ustelik bu yasa kadar ilk defa diyet yapmani tebrik falan ettim. yasin kac bilmiyorum da 20 25 yas falandir en asagi. ben 1586 kez diyete gir cik yaptigim icin:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha bugün makbulden aldım Kiraz sapını, doğal Yeşil çayla birleştirip ödem atıcı olarak her sabah 2 bardak Limonlu sudan sonra demleyeceğim.

Gün içinde sabah Yulaf ezmesi (çok önyargılıydım ama süt ve muzla yapıp soğuyunca tarçın döktüm, üstüne biraz da doğal fıstık ezmesi attım. Kirazlarla da süsledim sanki sütlaç yiyor gibi oldum. 1 kasesinde 3 kase sütlaç yemiş gibi tıka basa doyurdu)

Derken ara öğün olarak meyve, tüm gün 2.5 lt suyu bitirmeye çalışmakla geçiyor ve akşam da fresh bir yemekle salatayla kapatıyorum.

Bakalım ben de yeni başladım bu sürece kaç kilo vereceğimi merak ediyorum hadi bismillah.
(7 puan) tarafından
Ay ben dün hayatımda ilk defa yulaf yedim araogunde. 1 tane muz,2 Yk yulaf,1 çay bardagi süt,1 tali kaşığı kakao,1 Yk Hindistan cevizi tozu.. varyaa o kadar iyi geldiki anlatamam şekeri de bıraktım diyetle birlikte. Bu araöğün çok iyi geldi birde bir kase dolusu oldu o kadar doyurucuyduki saat 3 gibi yedim akşam yemegine yani 6 gibi acikmadik bile.

Bende bugün 4 gün. İlk gün çok iyiydi. 2 ve 3 gün aşırı başım ağrıyordu.bugun 4.gun çok iyiyim. Sadece günlük 30 dk Leslie yapıyorum başka sporlara bakıyorum yapamıyorum :(
79.9 ile başladım bugün 78.50 idim

Birde dün akşam o kayısılı olan çaydan içtim ama içinde kayısı oranı %1 mis. Karışık bitki çayı yani. Sabahına acayip ishal oldum bugün akşamda öyle 2 kez ishaldim. Yediklerim çıktı
tarafından
Kilolarımız yakın kız ben 81le başladım henüz ölçmedim
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Yeşil çay aktardan kullanıyorum ama kiraz papatya dediğin pakette kullanıyorum sorun olmuyor + kayısı cayida ekliyorum dönüşümlü olarak
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Kiraz saplı bitki çayları ve form çaylarının içinde sinameki bitkisi var ve bağırsakları tembellestirirp ileride kronik kabızlık ve çeşitli bağırsak hastalıklarına yol açıyor .benim hem dahiliye doktorum hem diyetisyenim asla sinameki ve içeren çaylar önermiyor .aktardan alabilirsiniz kiraz sapını an sagliklisi
0 oy
tarafından

Kız öyle bir yardım yazmışsınki korktum konuya bir girdim kiraz sapı çayı nasıl içsem :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 212 göst.
1 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 654 göst.
+1 oy
2 cevap 67 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Uykuluanne (397 puan) tarafından soruldu