0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Görümcem yine bana bazen yenge diyor bazen canım cicim şimdi de benim hikayelerimi sona almis ama bunu sorsan asla inkar edecek birşey bulur ne denir ki ben hayatımda samimiyetsiz insan istemiyorum ya siz olsanız ne yapardınız işine gelmeyeni kötü kalıba sokuyor işine gelince bir tane yengem o benim diyor amaç ne bana herkesin dedikodusunu anlatıyor kaynanam şu hepsi işine gelmediği için en ufak şeyde seni kötü biliyor ne yapayim ciddi soruyorum arkadaşlar 

9 Cevaplar

+1 oy
(4,543 puan) tarafından
Sona aldigini nerde gördün fazlami durum paylasiyorsun belki görmek istemiyordur
tarafından
Ben kendi telinde gördüm hayır tek tük atıyorum
(4,543 puan) tarafından
Instasina bakarken wptanmi gordun anlayamadim kusura bakma birde yaslariniz kaç
tarafından
Ajajaj yasiniz kaç 27 ben 26 o
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım insanlari bu kadar ciddiye alma aman boş ver ne güzel işte mesafe hep daha iyidir.
+1 oy
(1,425 puan) tarafından
Canım ne taktın bu kadar görümcene ya. Sal gitsin. Kendini de rahat bırak kasma bu kadar. Konuşanla konuş konuşmayanla konuşma çokta önemsemeye gerek yok. Hayat kısa keyfinize bakın yaa. 
tarafından
Çıkarayım mi takipten peki sen güzelce yazmışsın sana sorayim
(1,425 puan) tarafından
Hayır canım çıkarma kalsın. Bu onu fazla önemsediğini gösterir. Sen ister bak ister bakma durumlarına. Haa çok mu kızdın. Sen de sona al gitsin. O da kendini yer. Kendi kendine der beni sona almış diye
tarafından
Tamam
+1 oy
(7,227 puan) tarafından

İnsanları bu kadar ciddiye alman hele koca tarafını :wassat::woot:

tarafından
Görmezden geliyorum ama sinsi gibi yenge demesi beni sinir ediyor sen olsan çıkarır misin takipten
(7,227 puan) tarafından
Canım ben elti görümce hepsiyle mesafeliyim öyle bişey demeye cesaret edemezler ki dedikleri gibi yüzlerine vururum bu sebepten arkamdan konusamiyorlar senin sürekli bir görümce sorunun var zaten ya da kendine dert arıyorsun bilemiyorum kaale alma mesafeli ol gorumce sorunu da ortadan kalkmış olur
+1 oy
tarafından
Size şöyle söyliyim şimdi takarsınız herşeyi normal ama yaş 30 u geçti mi şimdiki halinize gülersiniz ben bunları mı dert etmişim diye çnk yaş ilerledikçe sana değer vermeyen sana iyi gelmeyen herkesten uzaklaşıyorsun artık bi. Çok şeye tahamülün kalmıyor ve artık hiçbirşeyi takmamayı fazla samimi olmamayı öğreneceksin tek arkadaşın eşin çocuğun olur çünkü insanlar sahte ve çıkarcı en başta da insanın en yakınları sana tavsiyem hiç kafana takma 
+1 oy
(2,416 puan) tarafından
Görümce işte ne olcak
+1 oy
tarafından
İsteyen sona alsın isteyen başa alsın isteyen dış kapının mandalı yapsın isteyen başına taç yapsın herkese hak ettiğini veriyorum çok rahat ediyorum sana da tavsiye ederim 
0 oy
(93 puan) tarafından
evet sona aldığını nereden biliyorsunuz? belli mi oluyor biri sona aldığında merak ettim. 
tarafından
Ben telinde gördüm canım insta karıştırırken
0 oy
(2,048 puan) tarafından
Cok anlam yuklememlisin bence, bende bircok kisinin durumunu sona aliyorum ya da hic bakmıyorum. Negatif icerikler olunca o negatifligi yuklenmek istemiyorum sadece. Iyi olanla iyiyim, kotu olanla mesafeli

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 409 göst.
14 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 321 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
26 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 774 göst.
13 Nisan 2022 Aile kategorisinde Zehrabnm (119 puan) tarafından soruldu

403,403 soru

12,084,290 cevap

36,365 kullanıcı