0 oy
1,379 göst.
Aile kategorisinde (409 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar şu an yazacağım çok kötü bir şey ama sizinle paylaşmak istedim uzun sürede telefonda elimde yoktu Yeni alabildim o yüzden yeni girebiliyorum. 

Geçen hafta cumartesi gecesi eşim içki içmiş Bir de sanırım hap madde kullanmış. Kızma beni öldüresiye dövdü yani o gün zar zor pazar sabahı yaptım Pazar sabah yalvardı ya kartı falan çocuğu ilaçları aldı morluğu geçsin diye tabii cumartesi gecesini ben unutamıyorum. Pazar günü akşam annemgil geldi işte pazartesi günü de önce hastaneye götürdü annem darp raporu çıkarttık sonra ifade verdim şikayetçi oldum boşanma davasını açtım pazartesi günü pazartesiden beri alemin yanında kalıyorum. Tabii geçen bir hafta boyunca af dilemeler özlemeler falan girişimin dosyaları da varmış. Boşandığın denetimi de yanıyormuş şimdi sorum şu size 

Polise doktora avukata sordum fakat Emin olamadım kafam karıştı. Bunun hapis yatma durumu olabilir eski suçlarından mesaiden kaynaklı denetimin yanmasından kaynaklı ben vekaleti tamamen alabilir miyim çocuğu benden alma ihtimali var mı sizce 

37 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından
Sence bi düşün 
(409 puan) tarafından
Peki çocuk psikoloğuna ya da pedagoguna götürsem çocuğun ruhsal sağlığını bozdu diyerekten çocuğu olma ihtimali olabilir mi
(8 puan) tarafından
Götürün bence nereye gerekiyorsa götürün  elinizden geleni yapın Allah yardımcınız olsun insallah
-Reklam-
0 oy
(409 puan) tarafından

Kızım 6 aylık bu arada nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum korkuyorum çocuğum vekaletini alabilir miyim ya da çocuğu benden alabilir mi gerçi onun bir sürü suçu vesairesi var. Uzaklaştırma kararı da çıkarttım.

(8,272 puan) tarafından
6 aylık çocuğu alamaz senden ne alaka
(409 puan) tarafından
Peki çocuk pedagoguna götürsem ya da psikoloğuna götürsem çocuğum psikolojisini bozdu diyerekten vekaleti alabilir mi
(8,028 puan) tarafından
Elleri kırılsın o pisliğin. Bol bol kucağında tut sarıl bence en iyi terapi bu olur şu anda
(557 puan) tarafından
Canım totosunu yirtsa da alamaz rahat ol
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Tabi ki yok hem madde kullaniyor hem şiddet uyguluyor hem sicili bozuk hem de bebeğin küçüktü diye hatirliyorum, ona verilmez o yuzden. Allah yardımcın olsun insallah.
(409 puan) tarafından
EVET.... Maalesefmaalesef
(1,552 puan) tarafından
Icim paramparca oldu ya inanmak istemiyorum tabi ki bebeğini sana verirler üstüne onu da hapse atarlar inşallah Allah ıslah etsin sakin barışma o masum bebegini o pislikten koru
(409 puan) tarafından
Gider onu öldürürüm yine de asla barismam
(1,552 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun senin de o masum kuzumun da be diyeceğimi bilmiyorum Allah daima iyilerle karşılaştırsın
(409 puan) tarafından
Amin...
0 oy
(2,603 puan) tarafından
6 aylık bebeği morartana kafar dövmek mi???? İnşallah hapiste icabına bakarlar dicem de neyse......
(409 puan) tarafından
Hala da çocuğu senden alacağım diyor ben şimdi kızıma kabus görüyor korkarak kalkıyor çocuklarını götürsem alma ihtimali olabilir mi
(8,272 puan) tarafından
Hiç bi b.k yiyip de alamaz sen avukat tut bebeğe de darp raporu aldıysan şiddetini felan söyle. Ona çocuk felan vermezler. Pislik herif.
(409 puan) tarafından
İkimizin de darp raporu var zaten fakat ben şu an çocuk psikoloğuna götürüp götürmemek arasındayım
(768 puan) tarafından
Çocuk kendini ifade edemediği için götürsende bişey yapamazlar, sen çocuğuna yardım edebilirsin. Sık sık kucağına al, sarıl, ona yanındayım, güvendesin de. Kendini ifade edemesede senin söylediklerini anlar
(891 puan) tarafından
Tek kelime ile o. Ç diyorum susuyorum bütün sinirlerim zıpladı senden o çocuğu asla alamaz korkma zaten çok küçük 7 yaşına kadar anne de 7 yaşından sonra pedagog eşliğinde çocuğa sorulur sakın korkma alamaz Allâh belasını versin inşallah ay ağzı yok dili yok yavrumun kafayı yedim ya
0 oy
(1,476 puan) tarafından
Bilgim yok canım ama Rabbim yardımcın olsun inşallah . Böyle postları görünce çok üzülüyorum
(409 puan) tarafından
Ben de çok üzülürdüm ama insan yaşıyormuş Allah kimseyi yaşatmasın
(1,476 puan) tarafından
Amin amin amin
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Sen çocuk bende kalcak dediğin her an sende kalır bu şartlarda merak etme. Korkmana hiç gerek yok. Allah'ım yardımcın olsun 
(239 puan) tarafından
Neden ısrarla çocuk psikoloğu soruyorsun neyden korkuyorusn gitseniz nolacak ne değişir bebegi dövdü raporu var diyorsun sen velayeti istemesen bile bu babaya vermezler devlet korumaya alır.
(356 puan) tarafından
Pisikoloğa götürmene gerek yok kabusları için hiç bişey yapmaz pisikolog mahkeme süreci için diyorsan eğer çocuk kendini ifade edebilecek yaşta olsaydı mahkeme sana sormadan bir pedegok atardı ama şuan bebeğin kendini ifade edemediği için pisikoloğun ne mahkeme süreci için nede bebeğin için yapabileceği bişey yok seni bebeği almakla tehdit etmesine aldanma hiç bir şekilde alamaz çünki hala anne sütü alıyor bu bir ikincisi adamın önceden suç kaydı var üstüne alkol artı madde bağımlılığı var üstüne bebeğe şitdet var seni saymıyorum bile o yüzden alma şansı %1 bile değil boşanmış ve defalarca velayet davasıyla uğraşmış biri olarak yazıyorum
(409 puan) tarafından
Çocuğumu kaybetmekten korkuyorum
(409 puan) tarafından
Avukat mısınız
(356 puan) tarafından
Hayır değilim bende boşandım ve karşı taraf şiddet uygulayan biriydi benim 2 buçuk yaşında ki oğlumu vermediler defalarca velayet davası açmasına rağmen kaldı ki seninki bebek ve karşı tarafta ne ararsan var o yüzden alma şansı yok
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Gözleri kör olsun pel pel baksin , elleri kırılsın 6 aykik bebegi mi dövdü lanet şeytan or.usbu cocugu , döl israfı aaa çok sinirlym 
(1,207 puan) tarafından
Istismardan nasıl iceri almadılar sende cocuk filan alamaz.
(409 puan) tarafından
6 aylık kızım kabus görüyor korkuyor çocuk psikoloğundan falan götürsem etkiler mi sürece
(1,207 puan) tarafından
Kesinlikle götür çok ağır bir travma 6 aylık sabi sübyan daha inanmıyorum çok kötü
(409 puan) tarafından
Ya ben evlenmeden önce psikolojik destek almıştım ya bazı özel sebeplerden kaynaklı şimdi çocuğunla psikolojisini bozdu kendisi yaptı diyerekten çocuğu benden alabilir mi
(1,207 puan) tarafından
Yaaa kadin orusbuda olsan bebeğime bakarım dersen alamaz. Götür cocogu psikoloğa elinde evrak var kağıt var kürek var darp raporu ile çocuğa şiddetten nasıl içeri almadılar serefszj
0 oy
(2,103 puan) tarafından
6 aylık bebeği de mi dövdü 

Bunu siz darp raporu alırken polise belirttiyseniz zaten tutanaklarda vardır, ayrıca avukat daha iyi bilgi vermiştir, eğer vermediyse başka bir avukat tutun derim
(409 puan) tarafından
Kızıma dair darp raporları da var elimde fakat şu anki korkum çocuğu çocuk psikoloğuna götürsem çocuğun psikolojisini sen bozdun diyerekten benden alabilir mi çünkü daha önce ben de psikolojik bir destek aldım fakat daha evlenmeden önce onu sunabilir mi
(2,103 puan) tarafından
Çok anlamam ama 6 aylık bir bebeğin psikolojisini nasıl anlayacaklar ki
0 oy
tarafından
Okuyunca boğazım düğümlendi bu nasıl bir tövbe tövbe. Resmen ağladım çok geçmiş olsun sana da bebeğine de Aileni de tebrik ediyorum arkanızda durmuş almış sizi bebeğini alma gibi bir ihtimali asla yok bir kere darp etmiş bebeği nasıl alabilir akıl var mantık var maddi manevi de bir ihtiyacın olursa bana yaz lütfen özelden olur mu hiç çekinme Allah kurtarmış ileri hayatında sana da bebeğine de sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat diliyorum 
(409 puan) tarafından
Teşekkür ederim ilgin için fakat ailem yanımda ellerine geldikçe destek sağlıyorlar. Şimdi ben çocuğu psikoloğa götürsem süreci olumsuz etkiler mi onu düşünüyorum.
tarafından
Ne güzel çok sevindim senin adına ❤️ psikoloğa götürürsen zaten 6 aylık bebek sen bebeğinle ilgiliysen sevgi şefkat esirgemiyorsan o bebeğin hareketlerinden bu anlaşılır zaten babası morartıncaya kadar dövmüş çocuğu hangi akli dengesi yerinde olan bir psikolog babayı uygun görür ki
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Tabiki senden alma gibi bir durumu yok. Çok geçmiş olsun. Sen çocuğu her koşulda pedagoga götür. Kendin de destek al. Yaşadığınız şeyler kolay değil. İkinizde de iz kalacak malesef. Ama destekle yaralarınız çol daha çabuk kapanacaktır
(409 puan) tarafından
Ben psikolojik destek alamam onu avukata sordum daha önce de psikolojik destek aldığım için evlenmeden önce aklıyı sıkıntıları var Kendi kendine hayali  vesaire diyebilir çocuğu benden alabilir
(409 puan) tarafından
Ama çocuğu götürüp götürmek konusunda bilgi alacağım
(5,471 puan) tarafından
Canım darp raporu almadın mı saçmalama ne hayalisi
(409 puan) tarafından
Öyle de ne bilim korkuyorum kızımı alır diye
(1,552 puan) tarafından
Götür çocuğunu o şerefsizin yediği b*k belli, bebeğini pedagoga hangi sebepten götürdüğün de belli, elinde darp raporları var .
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla çocuğumun psikolojisi bozuldu diye benden de alırlar mı diye soruyorsun hayır senden almazlar sonuçta o yavrucagin psikolojisini sen bozmadin çok nadir beddua ederim Allah o adamın belasını versin inşaAllah gebersin pislik
(409 puan) tarafından
İnşallah gebersin benden kızımdan ailemden uzanta
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Böyle bir adama hiç bir hakim çocuğu vermez üstelik bebeğiniz küçük ve anneye muhtaç ancak büyüdüğünde kızınız kendi isterse babayla kalmayı ancak öyle babası velayeti alır. Bende boşanma aşamasındayım benim de alkol ve madde bağımlısıydı şu an cezaevinde ama hiç velayetten korkmadım alamayacağını biliyorum böyle bir babaya hiç bir hakim vermez velayeti
0 oy
(768 puan) tarafından
Çocuğun daha 6 aylık, 10 yaşından küçük çocuk annesi ben velayeti istemiyorum demedikçe annede kalır. Çocuk 3 yaşından büyükse anne kötü hayat sürüyorsa bunu ispatlayıp baba çocuğu alabilir ama 3 yaşından küçük çocuk için anne kötü hayat sürüyor olsa bile anneden almıyorlar, çünkü çocuk anne bakımına muhtaç. Yani çocuk her ne olursa olsun sende kalacak
(409 puan) tarafından
Çocuk psikoloğuna götürsem de mi alamaz
(768 puan) tarafından
Psikoloğa götürdün diye niye alsın anlamıyorum ki. Sen çocuğa şiddet uygulamadıysan çocuğa zarar verecek birşey yapmadıysan alamaz. Zaten darp raporumuz var diyorsun, raporunuz olmasa bile 6 aylık bebek annesi çocuğa zarar vermediyse anneden alınmaz
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Canım adam manyak senin sorduğun soruyor bak ki adam harika biri olsa bile o çocuk annenin 
0 oy
tarafından
Asla alamaz 
0 oy
(239 puan) tarafından
Sence koskoca devlet böyle bir adama çocuk verir mi? Alkol uyuşturucu siddet diyorsun daha ne olsun? Hem de 6 aylık bebek tabi ki sana verilir.
0 oy
(2,186 puan) tarafından
Ahh canım benim Allah kolaylık versin çok üzüldüm :( lütfen ne olursa olsun onun özürlerine kanıp ona inanma olur mu çünkü insan madde kafası ile herşeyi yapabilir boşan ve önüne bak kendine ve çocuguna da güvenlik önlemi aldır Rabbim yar ve yardımcınız olsun 
(409 puan) tarafından
Asla inanmam aksine gidip öldürürüm gerekirse çocuğumu da veririm aileme
0 oy
(315 puan) tarafından
Dikkat et korkutmak istemem ama kadın cinayetleri bu tiplerden oluyor. Olabildiğince çocuğunu ona bırakma.. İntikam için evlatlarına kıyanlar var. Alkol ve madde Allahım size yardım etsin. Affetme asla.. çocuğunu devlet vermez babaya
(409 puan) tarafından
Hiç birşey yapamaz bana benim korkum aileme kızıma zarar vermemesi
Uzaklaştırmasi var zaten polis eşliğinde görebilir mahkeme sonrası
0 oy
(383 puan) tarafından
Allah kahretsin ya nasıl bı adam nasıl vicdan yok Sebi subyandan ne istedin el kadar bebek ya Allah belasını versin böyle hayvanların sabret Allah onun yanına asla birakmicak asla yapdigini çekmeden gebermicek o ,  rabbim yardımcın olsun cnm benim bende boşanma durumundayım oğlumun babası beni hep hamileyken döverdi küfür ederdi herşeye herşeye karisirdi ederdi doğum yaptım hemen dava acdim oğlumu o adamın hayatına sokmadim ama tabi mahkeme geregi çocuk ve baba görüşleri var burnumdan getiriyor oglumunda benmde ailem çok sağolsun yanımda, bak seninde ailen yanında hiç biseyden korkma velayet için daha bu pazar günü tehdit edildim senide tehdit eder ama korkma alamaz asla asla hakim vermez
(409 puan) tarafından
Benim korkum şu çok eskiden evlilik öncesi psikolojik destek gördüm ya onu sunar mı akıl hastası vs diye ama darp raporu var elimde
Vekaletini komple almam mümkün mü ondan...
(409 puan) tarafından
Ve çocuk psikoloğuna götürürsem süreci olumsuz etkiler mi ama çocuğum çok etkilendi korkarak kalkıyor gülmüyor resmen kabuslar görüyor
(383 puan) tarafından
Ayy yavrum ya kuzum benim kıyamam tabikide görür bak cocukda büyüdükçe travma kalır asla atlatamaz büyüdükçe sen hemen götür mutlaka, avukatada bı daniş ama darp rapor var elinde hiç biseyden korkma , peki sen ne için evlenmeden önce pskolojik destek gördün, ve bu durumu o adam bilmiyorsa bişe yapamaz korkma hap bile almiş diyosun alamaz yavrunu
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm .rabbim daima yaninizda olsun.o pisli.ginde Allah bin türlü belasını versin
(409 puan) tarafından
İnşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 247 göst.
18 Eylül 2024 Aile kategorisinde Yenianne_tugce (1,450 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 840 göst.
21 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Turkiye1234 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 804 göst.
20 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Turkiye1234 (47 puan) tarafından soruldu