Merhaba arkadaşlar şu an yazacağım çok kötü bir şey ama sizinle paylaşmak istedim uzun sürede telefonda elimde yoktu Yeni alabildim o yüzden yeni girebiliyorum.
Geçen hafta cumartesi gecesi eşim içki içmiş Bir de sanırım hap madde kullanmış. Kızma beni öldüresiye dövdü yani o gün zar zor pazar sabahı yaptım Pazar sabah yalvardı ya kartı falan çocuğu ilaçları aldı morluğu geçsin diye tabii cumartesi gecesini ben unutamıyorum. Pazar günü akşam annemgil geldi işte pazartesi günü de önce hastaneye götürdü annem darp raporu çıkarttık sonra ifade verdim şikayetçi oldum boşanma davasını açtım pazartesi günü pazartesiden beri alemin yanında kalıyorum. Tabii geçen bir hafta boyunca af dilemeler özlemeler falan girişimin dosyaları da varmış. Boşandığın denetimi de yanıyormuş şimdi sorum şu size
Polise doktora avukata sordum fakat Emin olamadım kafam karıştı. Bunun hapis yatma durumu olabilir eski suçlarından mesaiden kaynaklı denetimin yanmasından kaynaklı ben vekaleti tamamen alabilir miyim çocuğu benden alma ihtimali var mı sizce
Kızım 6 aylık bu arada nasıl olur ne yapmam gerekir bilmiyorum korkuyorum çocuğum vekaletini alabilir miyim ya da çocuğu benden alabilir mi gerçi onun bir sürü suçu vesairesi var. Uzaklaştırma kararı da çıkarttım.
403,972 soru
12,102,126 cevap
36,418 kullanıcı