0 oy
229 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (4,321 puan) tarafından
Kızlar  kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum ☺️ fikir danışmaya geldim düğün için İstanbul’a geldik son iki günümüz demirbaş olan bir çok yere gittik bu süreçte yine de buraları da mutlaka gör diyeceğiniz tarihi yer olsun güzel mekanlar yemek tatlı vs önerileriniz varsa söyleyin lütfen ☺️❤️

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Topkapı Ayasofya Sultanahmet Yerebatan Kuzguncuk cadde bostan Gülhane parkı Kadıköy Çengelköy benim favorim çengel 
(4,321 puan) tarafından
Yerebatan sarnıcına yarın gitmeyi düşünüyorum geri kalanların hepsine gittim Çengelköy hariç orada ne var canım bir de Kuzguncukta?
tarafından
Olduğu konum çok güzel İstanbul ve oradaki manzara ile eşsiz bir güzellik oluyor
(4,321 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim yarınki güzergaha bir bakayım uyarsa oraya da uğrayalım mutlaka ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından
Süleymaniye camisinin orada teras kafeler var kesinlikle tavsiye ederim. Emirgan korusu, Yıldız parkı, Atatürk arberatomu, Ayasofya camisi bunlar çok güzel yerler. Karşıda Çamlıca camisine de gidebilirsen çok güzel. İstanbul'u çok seviyorum doğma büyüme buraliyim ama daha gitmediğim o kadar yer varki. Kurban olurum ben ülkeme 
(4,321 puan) tarafından
Atatürk arberatomu nerde ? Çamlıca camisine bugün gidecektik aslında eşim safi cami geziyoruz sayende deyince kaldı orası :)
Geri kalanları gördüm çok şükür ama dediğin gibi yaşayan bile hala çoğu geri görmemiş o kadar büyük güzel ve teferruatlı bi şehir eşime diyorum bi sene kalsak yine bitiremeyiz ☺️
(217 puan) tarafından
Sarıyerde canım. Ama gitmeden kurallarini okursan çok iyi olur giriş ücretli ve kuralı var internet sayfasında yazıyor. Ya gerçekten şiir gibi bir memleket. Taşı toprağı altın maşallah. İnsanın durumu ve zamanı olacak ki doya doya her yeri gezsin :)
(4,321 puan) tarafından
Gerçekten öyle biz şu an gezmeye geldiğimiz için bi güne bir çok yer sığdırmaya çalışıyoruz ama doya doya gezmek görmek vakit olsa en güzeli ☺️
0 oy
(4,388 puan) tarafından

Esenyurt mükemmel bir yer gelsen tekrar tekrar gelmek istersin :D

(4,388 puan) tarafından
Beykoz tarafları çok güzel ama mutlaka tavsiye ederim
(4,321 puan) tarafından
Ayy Allah korusun ya çok dikkat edin kendinize canım taşınma durumunuz yok mu oradan
(4,388 puan) tarafından
Ben boşanma aşamasında olduğum için babamların evindeyim kendi evimde var boş duruyor Avcılar'da ama ailemle mutluyum diye gitmek istemiyorum şu an ücretsiz izindeyim memurum işe başlayınca annem bakacak oğluma git gel yapmak zor olur diye burda kaldık :)
(4,321 puan) tarafından
Ah bilmiyordum kusuruma bakma canım Allah yardımcın olsun bu süreçte inşallah zorunu kolaylaştırsın yeni hayatın tertemiz su gibi başlayıp akıp gitsin evladınla çok güzel bi hayatın olur inşallah ❤️
(4,388 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol güzel dileklerin için ❤
0 oy
tarafından
Nakkaştepe millet bahçesine gidebilirsin manzarası harika. 
(4,321 puan) tarafından
Hangi yakada orası canım
tarafından
Üsküdarda canım Anadolu yakası ama çok da uzak değil bence.
(4,321 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Avrupa yakasındaysanız en sevdiğim yer Sarayburnu aile çay bahçesi. Orada saatlerce oturup denizi, Galata kulesini izleyebilirim. Hatta oradaki cafe de masumlar apartmanında han ile incinin buluştuğu cafeydi. Bahçesi de han'ın aklını kaybettiği incinin fotoğraflarıyla sahilde oturduğu yerdi. 2016dan beri her sene yaz aylarında oraya gideriz. Ama çok kalabalık oluyor. Onun haricinde İstiklal Caddesi, Ulus parkına gidebilirsiniz. Yine deniz manzarasına karşı çay yudumlamak efsane, 360 İstanbul Restaurant'a gidip yemek yiyebilirsiniz. İstanbul'u tepeden izleyebilirsiniz. Akşam 16.00dan sonra açılıyor diye biliyorum değiştimi saatler bilmiyorum tabi.
(4,321 puan) tarafından
Avrupadayız canım dediğin yeri eşime soracağım mutlaka bayılırım manzarası güzel yerlere yarınki rotamıza yakınsa gideriz mutlaka çok teşekkür ederim ☺️❤️
0 oy
(13,509 puan) tarafından
Kuzum nasılsın? 

Adalara gidiiiiiiiinnn 

Bende tatıl yerı arayışındayım ağustos başında gidecez hala karar veremedim 
(4,321 puan) tarafından
Canııımmm ❤️ iyiyim çok şükür bugünlerde geziyorum bol bol biz malum Antalya’da yaşayınca zaten deliye her gün tatil misali her şey ayağımızın altında ahaha ☺️☺️
Bu sene düğüne gelmişken süreyi uzatıp İstanbul’u gezelim tatil niyetine dedik adalara gitmeyi ben de çok istiyorum son iki gün bakalım nasip olur mu ☺️
Sen nasılsın Efe bey defne kuş nasıllar nasıl gidiyor iki çocuklu hayat ☺️❤️
(13,509 puan) tarafından
Biz heybeli adada çok eğlenmiştik ☺️

Antalya da olabilir her şey dahil tatil paketi bakıyoruz

Şükür iyiler hayat daha da güzelleşti ikiz gibi kombin giyiniyorlar, yemek arkadaşı oldular Efe ek gıdaya başladı
Beraber oyun oynuyorlar eğleniyorlar
Efebey alttan iki diş patlattı yine var glba çıkacak olan kalkıp duruyor
(4,321 puan) tarafından
Yaaa ne güzel anlaşmaları çok önemli aradaki dengeyi yakalamak çok sevindim senin adına canım ☺️❤️ demek dişleri bile çıktı Efe beyin ha sanki dün doğdu gibi oysa daha ☺️
(13,509 puan) tarafından
Senin minik adam nasıl?
Aynen vakit çok hızlı geçiyor ne zaman ek gıdaya başlayacağız beraber oturup yemek yerler diyordum şükür oyun arkadaşı bile oldular
(4,321 puan) tarafından
Minik adam minik turist oldu bebek arabasıyla şehrin altını üstüne getiriyor canım çok yoruldum çocukla tatil hem güzel hem çok yorucu biraz büyüyüp anlayacak yaşa gelince çıkmak en güzeli olur sanırım ☺️❤️
0 oy
(4 puan) tarafından
Beylerbeyi sarayı ve Küçüksu kasrına mutlaka uğrayın bence, Küçüksu kasrında kafeteryada kahvaltı yaparken dibimize kadar gelen balıkları beslemistik simitle çok keyifliydi:)
(4,321 puan) tarafından
Yaa çok keyifli olmuş bakacağım mutlaka konum açısından bize uygun mu diye çok teşekkür ederim ☺️
0 oy
tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam adı Göktürk du piknik alanı hemde restorant falan var gölet falan var orası güzel 
(4,321 puan) tarafından
Teşekkür ederim internetten bakayım bi ☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 97 göst.
18 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Papatya-ya (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
16 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
13 Eylül 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Besteninannesi (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 641 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Eylülüm (3,015 puan) tarafından soruldu

403,374 soru

12,082,690 cevap

36,359 kullanıcı

...