0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Atesi geçtikten 2 gün sonra önce yüzünde bir yanağında sinek isirigi gibi lekeler çıktı heralde dedik sinek isirigi ama şimdi alni çenesi yüzünün heryerinde kollarında daha koyu renkli kırmızı kırmızı lekeler cikmaya başladı gittikçe çoğalıyor ates sonrasi döküntü bu şekilde mi oluyor kızlar yarın doktora goturcem ama içim hiç rahat değil sizlere de danışmak istedim 

9 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
El ayak hastalığı olmuş olabilir genelde onda ateş sonrası döküntü oluyor ve bulaşıcı bir hastalık diye biliyorum kardeşi falan varsa önlem alın canım Çok geçmiş olsun. 
(1,037 puan) tarafından
Yok canım tek çocuk kizamik olabilir mi diye de korkuyorum döküntü diye dusunup sabunla falan da yıkadım normalde kizamikta asla sabun kullanılmıyor çoğalınca endiselendim ister istemez teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocukluk çağı hastalıklarından birini geçiriyor olabilir. Muhtemelen viral kaynaklıdır ve tedavi şekli ilaçsızdır diye düşünüyorum. Doktor görsün bakalım , ateşi kontrol altında tutun siz. 
(1,037 puan) tarafından
2 gündür atesi yok çok şükür sadece lekeler var geçici bir durum sanırım
0 oy
(20,378 puan) tarafından
6.hastalik sanırım. 
0 oy
(74 puan) tarafından
Geçmiş olsun bizde 10 gün önce yaşadık kontrol vardi gittik doktora 6.deri hastalığı olmuş dedi ateş sonrası döküntü 2 güne geçer sizinde muhtemelen öyle internetten yazın bakın 6. Hastalık diye şuan salgın var hemen hemen her çocukta ateşten sonra kızarmalar meydana geliyor gene içiniz rahat etmezse sağlık ocağına yada doktorunuza danışın 
(1,037 puan) tarafından
Saglik ocağına göstercem bende canım size de çok geçmiş olsun
0 oy
(13,904 puan) tarafından
bulaşıcı çocuk hastalıklarından biri canım 
(1,037 puan) tarafından
Öyle galiba bakalim doktora gostercem yine de
0 oy
tarafından
Aynı şey Bi kaç gün önce bizde de oldu çocuk önce ishal le ateşe yakalandı doktora götürdük serum ilaç derken eve geldik geçmedi çocupun ishali ateşi de vardı tekrar özel Bi hastaneye gttik doktor ilaçlar yazdı serum taktılar eve gittik geri geceleri çok ateşleniyor du ertesi sabah karnın da ve sırtında benek benek kızarıklık çıktı kimi enfeksiyon dan dio kimi yüksek ateş dio ben ilaçlar alerji yaptı sandım doktora geri götürdük enfeksiyon sonra sı olabilir dedi alerji olabilir 5.6. Hastalık denen bişey var oda olabilir dedi bir sürü ihtimal var sizde doktora gidin çok değişik bir şey bu alerji damlası verdi çıkmadan kortizon iğne yaptırdı 3gün de azar azar azaldı her yerine dağılmıştı çocuğun çünkü sıcağı sevmiyor haberiniz olsun ılık duş aldırın sıcak ta tutmayın dedi doktor aynı dediği gibi de oldu sıcak olsa olduğu ortam hemen çıkıo geri 
tarafından
Yalnız sağlık ocağına ben güvenmiyorum ilaçlarda yaş aralığını bile bilmiyorlar
(1,037 puan) tarafından
Gittim canım sabah alnındaki lekeler sönmüştü  o yuzden sağlık ocağına gittim ciğerlerini dinlettim bogazina baktı ateş sonrası döküntü endişelenecek bir durum yok cocuk iyi dedi ilaç yazmadı zaten
(1,037 puan) tarafından
Normalde bende çok hasta olduğunda falan sağlık ocağına götürmüyorum atesi falan yoktu sadece lekeler vardı onun için gittim
tarafından
Geçmiş olsun
(1,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(377 puan) tarafından

Benim bebeğimde 6 aylık aynısı oldu ateşten sonra doktora gittim ateş dokuntusu dedi 2 3 güne geçiyor sürekli yıkayıp nemlendirdim

Ama yinede götür canım 
(1,037 puan) tarafından
İşte bende yıkayıp nemlendiriuorum ama bir yandan da kizamik mi acaba diye içim içimi kemiriyor
(377 puan) tarafından
Bende ondan korkmuştum o yuzder götür bir canim
(1,037 puan) tarafından
Bugun alnindakiler geçmişti yine de saglik ocagina götürdüm canım doktor dokuntu bikac güne geçer dedi şükür atesi falanda yok iyi şuan çok teşekkür ederim
(377 puan) tarafından
Sevindim canım sende stres yapma hemencik düzelir
(1,037 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Çocuğunuz 6. Hastalık geçiriyor olabilir. İlk 3-5 gün sebepsiz yüksek ateş sonra ateş sönünce kırmızı döküntü görünüyor 
(1,037 puan) tarafından
Muhtemelen öyle canım teşekkür ederim
0 oy
(944 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi klamoks alerji yapmış alerji iğnesi yaptılar 
(1,037 puan) tarafından
Daha once de antibiyotik verdim böyle olmamıştı canım aynı antibiyotigi verdik yine gerçi sonradan da çıkabiliyor bir sorayım doktoruna sagolasin
(944 puan) tarafından
Bende bebekken klamoks vermiştim böyle olmamıştı niyeyse sonradan böyle oldu canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
9 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (574 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 187 göst.
0 oy
7 cevap 351 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prenseslerinannesi! (577 puan) tarafından soruldu

412,519 soru

12,419,834 cevap

45,168 kullanıcı

Kategoriler

...