0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından

image

image

Günaydin hanimlar  gününüz aydın olsun sabah sabah oglumun vucudunda bunlari gordüm köyde oturuyoruz kasabada sağlık ocagima götürecem 8.30da açılıyo ama size de bi sorayim dedim bunlar el ayak ağız hastalığı mı acaba bakarsaniz cok sevinirim ilk defa böyle bisey gördüm endiselendim açıkcası

5 Cevaplar

0 oy
(5,019 puan) tarafından
Resim yok kuzum
(44 puan) tarafından
Kolunda bacaginda var canjm ama karninda falan yok
(5,019 puan) tarafından
Kolda bacakda da olmuyor diye biliyorum canım parmak aralarında avucun iç kısmında ayağın alt kisminda
(44 puan) tarafından
Bulasıciymıs insallah ablalarina bulaşmaz canım
(5,019 puan) tarafından
Çok çabuk bulaşır kuzum benim kızların ikisi de aynı anda oldular ama hafif atlattık şükür
(44 puan) tarafından
Insallah bizimki de hemen geçer canim
-Reklam-
0 oy
(13,258 puan) tarafından
El ayak canım bu. Popoda tabanda avuç.içinde ayakta ağız kenarında çıkar yoğun olarak
(44 puan) tarafından
Aynen canim popoda cenede var karinda yok bulaşıcıymış öyle yaziyor internette kizlara bulasir mi acaba 2 kizim var
(13,258 puan) tarafından
Maalesef yüzde 90 bulaşır balım
0 oy
(7,797 puan) tarafından
El ayak hastalığına benziyor. Lütfen başka çocuklara temas etmesin dikkat edin bulaşıcı.
(44 puan) tarafından
Iki kizim var onlara da bulasir mi acaba ama nerden bulasmis olabilir ki dün birden bire agladı bi saar susturmaya sakinlestirmeye çalıstım atesi birden 39.5 oldu agri kesicilerle düşürdum ama nerden bulasmis olabilir ki sizce
(7,797 puan) tarafından
Bilmem ki hastaneye götür emin ol el ayak hastligi varsa bulaşır kızlara. Kendiliğinden bir kaç günde geçiyor ama emin olmak lazım belki de başka bir şeydir önemlidir.
(44 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim ❤️
0 oy
(2,853 puan) tarafından
El agiz ayak bu canim, 1 hafta bulasiciligi var krese gidiyorsa gonderme birkac fun. Kendiliginden gecer
(44 puan) tarafından
Yok canim krese giitmiyor 1.5 yasinda bir de koyde kreş olaydı keske :D
(2,853 puan) tarafından
Ay daha kucukmus bosver :) o zaman diger cocuklardan uzak tut bir sure bulasmasin
(44 puan) tarafından
2 kizim var 8 ve 5 yasindalar canim cok da düşkünler kardeslerine ne kadar uzak tutabilirsem artik
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Öncesinde birden çıkan ateş olduysa el ayak hastalıgi canim
(44 puan) tarafından
Evet birden ateşlendi cnm
   teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 311 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
2 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,387 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ♥️ADEL♥️♥️♥️♥️ (66 puan) tarafından soruldu

409,974 soru

12,326,424 cevap

39,104 kullanıcı

Kategoriler

...