0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (594 puan) tarafından
Merhaba kızlar Hayırlı sabahlar ben yaklaşık 2-3 aydır bir işletme sayfası açtım şal eşarp çanta vesaire gibi şeyler satıyorum ama keşfet'e henüz düşemedim paylaşım da yapıyorum da neler yapmam lazım bilgisi olan var mı? 

Hangi hashtag'leri kullanmamız lazım. 

Bir de sürekli bana reklam yapacak,  yapmak isteyen kişiler mesaj atıyor Bunu nasıl engelleyebilirim? Engellemek dışında engel listem doldu dolandırıcı diye düşündüğüm herkesi engelledim. 

Sosyal medya ile haşır neşir olan bacılar yardımcı olun lütfen 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç anlamam umarım istediğine ulaşırsın 
(594 puan) tarafından
Ay inşallah canım ❤
-Reklam-
0 oy
(1,803 puan) tarafından
gönderilerinin bol bol  beğeni ve kaydetme alması lazım kesfete düşmesi icin
(594 puan) tarafından
Bu beğeni grupları var o faydalı olur mu
0 oy
(49 puan) tarafından
Beğen kaydet ilet grupları var onlara katil canım sakin bot takipçiye bulaşma her gün değil 1 er gün arayla reels at başlığı dikkat cek # ler gündemdeki şeyler olsun çekim kalitesi önemli 
(594 puan) tarafından
Hmm tamam canım dikkate alacağım teşekkürler
0 oy
(14,742 puan) tarafından
populer sarkilari koymaya ozen goster bide kesfete dusmme saatleri oluyor ona bak hastag koymadan da dusenleri gordum 
(594 puan) tarafından
Nasıl oluyor peki o saatleri nereden ulaşabilirim bilgilere
(14,742 puan) tarafından
google de yaziyordur
(577 puan) tarafından
Reels paylaşırken müziklerin yanında yukarı doğru bı ok var o gündemde olan kesfetteki şarkılar oluyor öyle yapabilirsin yada kesfetinde illaki eşarp sayfalarına bakınca orada çıkan müziklere bak aynisini paylaş. Kargo için de ben iyi seçenek uygulamasını kullanıyorum. İyi seçenek num yaz wp dan sizi yonlendirirler 30 TL karsiliginda her gönderi için 1 TL kod alıyorsunuz. Kodu PTT gorevlilerine söyleyip iyi seçenek diyorsunuz indirimli gidiyor. Diğer türlü kargo ücretleri çok çıkıyor kodu alırken de bilgileri yazıp karşı taraf mi yoksa sizin mi kargo ücretini ödeyeceğiniz felan yazıyor YouTubeden izleyerek de bakabilirisniz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 407 göst.
15 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 298 göst.