0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından
Kızlar 2 yaşındayız memeyi biraktirmayi başladım bir kaç gün önce gündüzleri geliyo sabır taşı sürdüğüm için almiyo kapatiyo bay bay yapıyoruz gecede öğlen ve gece uykusunda agliyo emmek istiyo ama bir şekilde şarkı söyleyerek sallayarak uyuyor gece felan da vermiyorum ama sabah kalktığında yanıma gelmiş sabır taşı silinmiş ve emmiş yanlış mı yapıyorum ne yapmam lazım bu kadarciktan birşey olur mu kafası karışır mi 

5 Cevaplar

0 oy
(502 puan) tarafından
Yani ara ara bu şekilde alırsa demekki alabiliyorum moduna girer biraktigin zaman tam birakman lazim
(250 puan) tarafından
İşte uyudugumu fırsat bilmis ne zaman unutacak
-Reklam-
0 oy
(250 puan) tarafından
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 oy
(837 puan) tarafından
Sallama hatasına düşme derim memeden daha zor 
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Çocuk emerken nasıl uyanmadın :) ben sabır taşı ile kestim 3 gün sürdü sadece. Sallama falan işine girmedim. 3 gün yerler e atti kendini sonra desteksiz uykuya alıştı. 
tarafından
Önceden sallıyormuydun brnde sallıyorum. Tam olarak nasıl kestin acaba
(2,948 puan) tarafından
1 yil plates topunda zıplayarak uyuttum. Sonra memede uyumaya başladı ama hiç gece ağzından bırakmadan. Birgün kriz geldi bana 20 aylıktı. Sabır taşı aldım. Ama anlattım 3 gün artik emmiyıruz diye. Islattım taşı sürdüm. Her emmek istediğinde sürdüm. 1 kere emdi iğrndi. Hep emmek istedi ama yanaşmadı. O kalkmadan sürdüm hep. İlk gün kriz geçirdi uykuya geçerken. Kucağımda gezdirdim yanına uzandım falan öyle bitti. Gece deliksiz uyumaya başladı. Sonraki 2 gün gündüz birkaç kez istedi ama ememedi. 2 gün gene uykuya geçiş zor oldu ama desteksiz çok rahat geldi devam etti.
0 oy
(422 puan) tarafından
Bu yöntem birçok kişinin kullandığı bir yöntem ama doğru değil, çocuğun iki yıl boyunca huzur bulduğu memeyi tiksindirerek bıraktırmak travma olarak kalabilir, doğru olan yöntem azaltarak bıraktırmak, günde 4 kez emen bi bebekse 3 e ya da 2 ye düşürmek, şimdi süt yok akşam gelince vereyim diyerek mesela, sonra günde bir  gün aşırı ve zamanla bırakacaktır 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
23 Ocak 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,993 soru

12,034,434 cevap

36,262 kullanıcı

...