0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (1,287 puan) tarafından
32 haftaya kadar erkek olduğunu bildiğim bebeğim kızmış :D Adını kuzey koyucaktım nasip artık :) şans eseri öğrendim hafif kanamam olmustu önceki postumda var.

Başka bir doktora gittim devlette yine kız dedi sonra özeldede kesin kız dediler artık değişmez diye umuyorum :)

8 Cevaplar

0 oy
(2,507 puan) tarafından
Hayırlısı olsun, bu zamana kadar detaylida belli olmadi mı:) hazirlik yapmamışsındır inşallah 
(1,287 puan) tarafından
Yok cnm artık yavaştan alırız dedik böyle oldu ama daha almama gerek yok bu yönden iyi oldu kızımda baya alışveriş yapmıştım neyseki :)
-Reklam-
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Sağlıklı hayırlı olsun da ♥️
(1,287 puan) tarafından
Amin cnm insallh
0 oy
(5,357 puan) tarafından

Bebeğin kime niye kızmış :P hayırlı olsun Allah analı babana büyütmeyi nasip etsin inşallah 

(1,287 puan) tarafından
Benim çocuklar biraz nazlı kizimdada yaşadım bu durumu :)
(5,357 puan) tarafından
Vardır bunda da bir hayır
0 oy
(5,889 puan) tarafından
Gerçekten degisyirmu yaa banada kız dediler özelde devlete ama annem dyor belki oğlan olur :) dyorim keşke supriz olsa tabi sağlıkli hayrlı evlat oncelikle
(1,287 puan) tarafından
Değişiyor valla ilk kizimdada yasadim bunu erkek dediler sonra kıza döndü fln
(5,889 puan) tarafından
Acaba devlet tekmi dedi özelde dedimi
(1,287 puan) tarafından
Özelde erkek dediler detaylı vs hep özelde yapıldi annemin yanına gittim orda biraz kan geldi gittik kız dedi sonra tekrar gittim önce başka doktora sonra kendi doktoruma kız dediler
(5,889 puan) tarafından
Ayy çok enteresan ama kız çocukları kendini saklyor
0 oy
(17,060 puan) tarafından
Erken öğrenmişsin bir komşumuz doğumda kız olduğunu öğrenmişti 
0 oy
(158 puan) tarafından
Ayy oluyor mu öyle ya bana kaç defadır erkek diyo dün 24 haftalık idim gittim tekrar sordum baktı erkek dedi değişmez bu saatten sonra dedi. 
0 oy
(488 puan) tarafından
Benim akrabamin kızına,kız dediler ,bunlarda bı hazirlik yaptılar kıyafetlerinden tut oda süslemesi cikolatalara isim yazmalar neler neler ,bı doğdu koluna mavi etiket takmislardi.ananesi yanlış bebek getirdiniz bizimki kız dedi,oglanmis dediler .,kısmet 
0 oy
tarafından
Detayli ultrason yaptirmismiydiniz acaba
(1,287 puan) tarafından
Evet erkek demslrrdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
28 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.
21 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu