0 oy
238 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,699 puan) tarafından
Kızlar üç aylık bebeğim alsam rahat eder miyim hiç susmuyor çok ağlıyor 

15 Cevaplar

0 oy
(83 puan) tarafından
Ben oğlumda kullanmıştım ama faydasını görmedim belki sizinki durur icinde
-Reklam-
0 oy
(420 puan) tarafından
Bende düşünüyorum doğduktan sonra. Yengem kullaniyordu . Çok rahatta ediyordu .Hani bu beşik gibi olanlar varya onlar daha kullanışlı oluyor diye biliyorum. 
(1,699 puan) tarafından
Tamam canım
(420 puan) tarafından
Bir tandigimda almış erkek bebeği onunda. Ama hiç kullanamadim dedi bebegi durmamis yani önce biraz dene yatır içine baktın duruyor al ben öyle yapicam. Sağa sola sallanan güzel değil gidip gelen salıncak gibi olan daha iyi . Prego markasında var o dedigim yine birçok markada var canım. Alırsan haber edersin bende alicam. Doğduktan sonra
(1,699 puan) tarafından
Hangisi kız at bakiyim çok anlamıyorum bende
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Kullananlar dan yorum bekliyorum tükendim artık 
0 oy
tarafından
Elektrikli beşik işe yaramaz da ana kucağı yararlı olabilir
(1,699 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Bende kullandım 2 çocuğuma da ben rahat ettim canım 
0 oy
(746 puan) tarafından

Kız kardeşim de aldi. İki oğlu var biri 4 aylık biri 1 yasinda. Ama ikisine de kullanmadı smdi kedisi yatıyor onda :D

0 oy
tarafından

image

Bundan kullanıyorum bebeğim çok seviyor. Kendini içinde zıplatıyor. Bazen koltuk kenarına yaklaştırıyorum ayakları ile oyun yapıyor. Elektrikli bildiğim kadarı ile bir sağa bir sola sallanıp duruyor. 
0 oy
tarafından
Doğduğunda elim ayağım olmuştu resmen 10 kilo olana kadar kullandım sağa sola sallanandan aldım ben muziklide olunca bebeğim içinden çıkmak istemiyordu nerdeyse tüm gün orda gulucukler sacarak sallaniyordu bi annenin en buyuk kurtaricisidir elektrikli ana kucagi
tarafından
Beni o da kurtarmadı.
tarafından
Arada kaçamak bebekler çıkıyormuş:))))
0 oy
(4,491 puan) tarafından
Bana hediye gelmişti oğlum binmiyordu çokta güzel pahalıydı e bebekten almışlardı evde boş boş durunca amcamın oğluna verdim her sene çocukları oluyor diye :) ben olsam almazdım bebekler sevmiyor genelde
0 oy
(14,873 puan) tarafından

Kızım pek kullanmadı oğlum da 2.5 ay kadar kullandık sonra kemer olmasına rağmen kendini kaydırmaya çalıştı durmadı içinde :) letgodan sattık :)

0 oy
(420 puan) tarafından

image

bu canım  salıncak gibi olandan kullanmisti yengem çok memnundu

0 oy
(981 puan) tarafından
benim oğlum da max yarım saat durur sonra ağlar.3 aydan sonra algıları çok açılıyor ve oyun oynamak keşfetmek istiyorlar bana kalırsa durdurmak için iyi  fikir değil.biz oyun halısı aldık ben öyle rahat ettim.benim oplumda 3 aylık.bazen 1 saat ya da daha fazla süre oynuyor en azından yemeği yapıp yiyebiliyorum oara dizmi izleyebiliyorum yani ben rahst ettim bayağı
0 oy
(154 puan) tarafından
Ben almıştım ve en çok 4 aya kadar kullandım  dönmeye başlayınca düşmeye de başladı kaldırdım hemen uzun sürekli kullanmak için ideal değil
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Benim.kizim hiç sevmedi. Küçücük bebekti içine yatırdık mı ağlamaya başlardı. Sonra onu sattık bi uyku beşik sallama aparatı aldık. Dünya varmış dedim walla.
(1,699 puan) tarafından
Nerde satılıyor canım
(2,652 puan) tarafından
Internetten aldık biz.
0 oy
(3,948 puan) tarafından
Canım bebeğim 19 günlük içinde hiç durmuyor. Birkaç tanıdığım aldı onların da çocukları hiç durmamış. Bu uygun sallanan besiklerle genelde duruyor bebekler onlari dene istersen
(1,699 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 67 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (54 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 50 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Merva90 (145 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 124 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (356 puan) tarafından soruldu