0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (3,838 puan) tarafından
Kızlar denize gittik iki gün önce kızım girdi 3 buçuk yaşında neys eeve geldi ertesi gün ateşlendi kızım iki gündür ateşli bugünde cisinde kan gördüm aldım acile götürdüm anlattım dediki enfeksiyon kapmış hem gözü hemde idrar enfeksiyonu kapmış dediki vücudu çok hassas  başına gelen var mı böyle 

3 Cevaplar

0 oy
(768 puan) tarafından
Evet canım benim kızım geçen sene enfeksiyon kaptı çişinden kan felan gelmişti. Antibiyotik kullanmıştık biz 2-3 günde düzeldi geçmiş olsun 
(3,838 puan) tarafından
Saolsin canım bir dahada götürmem ya gozleride mafmus hep kan çanağı
-Reklam-
0 oy
(29,416 puan) tarafından

Kendimde girmeyi sevmem cocugumuda koymam mikrop deposu her çeşit insan giriyor kapıyor mikrop  

İlaçla düzelir antibiyotik fln bol su ver

(3,838 puan) tarafından
İnşallah canım.kendim girmedim esimede dedim ki kızı sokma sen kendin gir dinlemedi beni sonuç yine ben kosturuyorum
0 oy
tarafından
Bizimde deniz dönüşü gözleri enfeksiyon oldu hergün yıkadım ettim ama oldu yinede dr götürdğm damla ve krem verdi bugün daha iyi gibi
(3,838 puan) tarafından
Bizim daha damlada vermedi dediki idrar tahlili yapalım sonra tekrar gelin idrar tahlili de 3 gün e çıkacakmış
tarafından
Çokmuş da ya bizde sadece gözde oldu dünya göz e götürdüm hemen zor sabrettim 15 temmuz girdi araya inşallah bi an önce çıkarda ilaca başlar kıpkırmızı olmuştu gözleri ertesi gün geçti ilaçtan sonra. Çok geçmiş olsun
(3,838 puan) tarafından
Saolsin canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
1 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 209 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sozdarbakimli (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu

411,561 soru

12,389,556 cevap

43,716 kullanıcı

Kategoriler

...