+1 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar  buraya pek yazmam galiba bu ilk yazışım 50 kiloyla hamile kaldım 63 ile doğurdum hastaneden geldim bana 5 kilo kalmış ama bi türlü o 5 kiloyu veremiyorum bebeğim 11 aylık oldu bugün 1.50 olduğum için o 5 kilo kendini gösteriyor malesef çok yiyen biride değilim bana taktik verin kurtuluyum bu 5 kilodan kilo takıntılıyım en azından vücudum benim gözüme batıyor valla çok dua ederim 5 kilo içinde diyetisyene gitmek de biraz absürt geliyor bana cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

3 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından
bebeğiniz büyümüş yürüyüşe başlayabilirsiniz. onun haricinde aralıklı orucu tavsiye ederim. sabah 11 de kahvaltı yapıyorsunuz akşam 7e kadar bir şey yemeyin 7de akşam yemeğinizi yiyin ve günü kapatın. bir sonraki günün 11 ine kadar. bu şekilde kalan kiloları verenilirsiniz. ancak bi egzerrsizle desteklyin. yürüyüş şu an için en rahat olanı. 
(181 puan) tarafından
Ya deneyeceğim çok teşekkürler
(93 puan) tarafından
rica ederim ne demek
(5,890 puan) tarafından
Son ogunu 7 degil de 5 te yerseniz daha etkili sonuc alirsiniz. Sabahta 10 gibi kahvalti edin.
(181 puan) tarafından
Tamam önerinizi deneyeceğim sağolun
-Reklam-
0 oy
(6,837 puan) tarafından

ben 3 kiloyu veremedim 14 ayda:) bende asiri takik biriyim. sonra gtti yavas yavas. 9 kilo almistim 6 si ilk 4 gunde gtti zaten kalan 3 resmen yapisti tartiyi falan kiricaktim yanlis tartio bu beni diye . 

(181 puan) tarafından
Sanada hayatta başarılar umarım o kiloda hemencik gider:)
0 oy
(2,823 puan) tarafından
Bende elli ile hamile kaldım altmış ile dugurdum üç yıl oldu altmış kiloyum vücudum aşırı sis kırk beden oldum ama daha çok gibi görünüyor aralıklı oruç denedim bir ara o zaman verdim ama çok basım döndü elim ayağım titredi şimdi bilmiyorum 
(181 puan) tarafından
Sağlığınız çok daha önemli tabiki dikkat edin başka yöntemler deneyin benimde bu konuda çok fikrim yok malesef belki sizde bana önerildiği gibi öğünlerinizi sabah akşam olarak deneyin teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 241 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
7 cevap 170 göst.
0 oy
7 cevap 248 göst.

Kategoriler

1,439,755 soru