0 oy
276 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (436 puan) tarafından
Hızlı trenle istanbula geleceğiz fatih te ufak bi gezi yapmak istiyorum camiler falan söğütlüçeşme durağında inmemiz gerkiyomuş oradan fatihe nasıl geçebiliriz yardımco olurmusunuz

5 Cevaplar

0 oy
(1,866 puan) tarafından
Söğütlüçeşme anadolu yakasi fatih avrupaa yakasında taksi vs cok tutar bence metro falan ordan varmi bilmiyorum   varsa iyi olur yoksa bu sicakta otobüs minibüs zor olur
(436 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Söğütlüçeşmeden metro hattına geçiş yapman lazım. Ya da tramvay. Ordan sorarsan herkes söyler zaten. 
(436 puan) tarafından
Teşekkür ederim peki en yakın durak söğütlüçeşmemi oraya
tarafından
Orasını hiç bilmiyorum. Ben direkt sirinevlerden metroya gidiyorum o taraflara gitmedim pek.
(436 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim yardımınız için
(5,977 puan) tarafından
ki fatihe gitme:) orda kizil goncalar cuneytin yandan yemiş modelleriyle karsilasirsin:).  haftasonu kardesim fatihte oturan bi kizla bulusmaya gtti babam annem. kafayi yicekdiler  baya eve gec kalmis saat 2 de hulusmuslar 8 olmus telefna bakmmaamis haber de etmemis . kizla ilk tanismadaydi. bukadar saat basina is mi geldi diye 30 yasinda koskoca adami meraktan catladilar. fatih matih tehlikeli yerler
(436 puan) tarafından
Sultan ahmet ayasofya topkapı vs gezilecek neredeyse bütün yerler hep orada neden tehlikeli olsun ki
0 oy
(1,426 puan) tarafından

Söğütlüçeşmede inip ordan taksiyle kadıköy vapur durağında inebilirsiniz. Ordan eminönü vapuruna binin. Vapurda simit çay keyfi :) Eminönünde inip yürüyerek gülhane parkı, sultanahmet, ayasofya, kapalı çarşı vs gezebilirsiniz

(436 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim peki fatihe en yakın durak söğütlüçeşmemi
(1,102 puan) tarafından
En yakın durak eminönunde sirkeci durağında inin .zaten oradan yukarı fatihe doğru gezersiniz
(436 puan) tarafından
Onu sormadım canım hızlı tren duraklarında pendik halkalı bakırköy bostancı ve Söğütlüçeşme durakları var fatihe gitmek için sence hangisinde inmemiz mantıklı olur
(1,102 puan) tarafından
Ben de İstanbul'da yaşıyordum 3 yıl önceye kadar Sirkeci de hızlı tren durağı var diye biliyorum Marmaray istasyonunda.degismis olabilir .fatihe söğütlü çeşme ve bakırköy aynı mesafelerde sayılır fakat Söğütlüçeşme de inip Kadıköy iskeleye taksiye binip oradan vapurla eminönüne oradan fatihe doğru toplu taşımalarla geçersiniz en kısa .
(436 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
(14,166 puan) tarafından
Tren den inince hemen yakınında metrobüs var onun duraklarına bakın Google dan hangi durak size uyuyorsa onunla gidebilirsiniz daha hesaplı olur ya da trenin yanında hemen Marmaray var onun da duraklarına bakabilirsiniz 
(436 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(396 puan) tarafından
Bence bu sıcakta İstanbula gelme çokkk sıcak çünkü 
(436 puan) tarafından
Burasıda çook sıcakk alışkınız yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asabii (517 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
8 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Siiiiiiiii (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
13 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Siiiiiiiii (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 161 göst.
28 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Siiiiiiiii (436 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,398 cevap

37,531 kullanıcı

Kategoriler

...