0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (2,786 puan) tarafından
Sizde aşure görünce dayanamayanlardan misiniz kizlar 

Midem bulanıyor bulanık görüyor gibiyim şeker komasına falan girdim herhalde sidhsjsj

20 Cevaplar

+21 oy
(3,977 puan) tarafından

Aşure görmeyenler butonu olayım, bize de getiren olsa da yeter desek :D

(3,977 puan) tarafından
Yemiş kadar oldum, Rabbim razı olsun ☺️ aşure bereketi evinize dolsun inşaallah ♥️
(728 puan) tarafından
Vallahi ya Allah'ım ne lezzetli fenalıklar geçirenler var bende salata yiyeyim ahahahha bir Allah'ın kulunu tanımadığım komşuların herkese uzaylı gibi baktığı bi yere denk geldim nerden bulayımda yiyeyim eşimle diyetteyiz yapma diyor oda biri getireydi mecbur der hem vicdan azabını hem eşimi susturur bir güzel yerdim::)))
(2,551 puan) tarafından
Bizim burada dagitan yok ben dagitinca bir iki kişi gönderdi o kadar
(18 puan) tarafından
Kiyamam ya keske yakin olsak yarin yapcam bursaysan buyur gel doya doya ye
(728 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım Allah kabul etsin yemiş kadar oldum
-Reklam-
0 oy
(4,927 puan) tarafından
Of canım çekti. Ama yapmadım yaoan getren de yok
0 oy
(510 puan) tarafından
Benimde canım çok istiyor ama etrafımda yapan yok ,bende bilmiyorum ,acaba marketlerde felan satilirmi ya
(436 puan) tarafından
Ben geçen paketli aldım bimden tadı güzel değil tavsiye etmem
(510 puan) tarafından
Aaa almiyim ozaman
(7,135 puan) tarafından
Ben dün a101 den aldım içinde üç dört yemek kaşığı vardı azdı ama lezzetliydi ev yapımı gibiydi 30 TL mi neydi fiyatı da
(1,849 puan) tarafından
Bende aynı şeyi yazacaktım a101 aşureyi baya iyiydi ilkdefa bir ürününü beğendim çok lezzetliydi denemek istersen a101 den al
0 oy
tarafından
Ben sevemiyorum aşureyi ya tatları bana çok birbirne girmiş gibi geliyor yiyemiyorum
0 oy
tarafından

Bende olsa da yesem diyenlerdenim :)

Ah annem ya şimdi yapardı bana onlarda olsam kayınvalidem yapmıyor 2 senedir :D

0 oy
(7,131 puan) tarafından
Ayy keşke olsada yesek yapmadım yapan da getirende yok malesef
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Kiz bnada getiren yok :D
0 oy
(2,176 puan) tarafından
Bende çok severim soğuk soğuk yemesini :D getiren olmadı ama yarın yapıcam inşallah bı kazan eşimle şişene kadar yeriz :D
0 oy
(2,551 puan) tarafından
Bulduğuna şükret burada hiç dağıtan yok kendim yapacağım bende
0 oy
(17,587 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben geçen sene yaptım bu sene hamilelikten dolayi yapamadım hiç yapipta gönderen de olmadı burda pek yapan yok malesef 
0 oy
(17,059 puan) tarafından

Bayılırım ya. Burda yapan yok annemi teyzemi aradım yapınca konserve yapın bana dedim :D

(2,786 puan) tarafından
Konservede ne kadar.sure dayanıyor acaba
(17,059 puan) tarafından
Bilmiyorum ki. Bende 2 ay falan kalmıştı
0 oy
(407 puan) tarafından

Bende biri bı tas getirsede içsem diye hasret çekenlerdenim :)

0 oy
(1,436 puan) tarafından
Kız daha hiç yemedm ya :) gerçi gelsede Bi kaşık ancak alirm. Normalde cok severm ama şeker tatlı şeyler yasak
0 oy
(14,126 puan) tarafından

Ah ah annemin asuresini ozleyip yiyemeyen ben kosarak uzaklasiyorum:'(

0 oy
(5,240 puan) tarafından
Aşure derdinde canım çekti ya
0 oy
(6,586 puan) tarafından
Aşure kadar güzel bir tatlı yok sanırım. Bende yedim dağıtan komşular oldu aşırı canım çekiyordu eşim marketlerden hazır almıştı ama doyamadım :) 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Ben daha hiç yemedim. Ayyy şu an da canım çekti. Gebeyim... Yarın da yeni şehre taşınıyoruz. Yerleşme falan derken yiyemem herhalde :)) 
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Herr sosyal medya a girdiğim de görüyordum dün dedim kalk yap hazır dondurucu da malzemeler vardı tek buğdayı haşladım kattım katıştırdım :D

Yesem mi diyorum ama fazla gelcek :D

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Ay aşure zamani girdiğinden beri canım aşure istiyor siftah yapmadım daha arkadaşım getireyim yaptım ben dedi dün ben müsait olmadim gelirse bugün getirecek çok canım istiyor aşerdim resmen :P

0 oy
(8,355 puan) tarafından
Anam bana daha yemek nasip olmadı asureye bayiliyorum 

Hersene kaynanam yapar yollar aslında daha yapmamış oda.Kendimde hiç yapmadim şimdi tariflere baktimda çok zor tutturmasi bana göre ya beceremem bide aşırı zahmetli sjss

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 295 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
31 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde duygudemirbag47 (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,187 göst.
26 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sirindn (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,390 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,159 cevap

36,811 kullanıcı

...