0 oy
920 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
Çok sıkıldım çok yoruldum onsuz mutlu olamıyorum ama o oluyor bende öyle olmayı çok istiyorum onsuz nasil mutlu olqblrm o olmadan dışarı çıkamıyorum ama o cok çalışıyor bazılarıyla firsat bulabiliyor iki aydr doğum yptm hic bir aktivite yok çok sıkıldım 

15 Cevaplar

0 oy
(3,586 puan) tarafından
Benim eşim yurtdışında çalışıyor ilk başlar çok zordu hatta ağlıyordum ama alıştım şimdi umrumda değil yani eşim olmasada mutlu oluyorum 
(71 puan) tarafından
Peki nasıl gerçekten artik bu şeyimi kirmak istiyorm onsuz da mutlu olduğumu görsün işi çok yoğun ams  vakti olunca da baskalariyla hep
-Reklam-
0 oy
(721 puan) tarafından
Arkadaş çevren yok mu kuzum. Bende öyleyim ya kocam olmadan asla dışarı çıkıp gezip eglenesim gelmiyor. Aslında koca demiyim de illa biri olcak yanımda. 
(71 puan) tarafından
İki cocukla zor oluyor bilmiyorum onsuz birşey keyif vermiyor
(721 puan) tarafından
Ama sen bunu ona çok belli edersen adam seni hep cepte görür. Ztn gidemez bensiz asla yapamaz buda anda aşırı özgüven patlamasına neden olur. Yani evet alışılmışın dışına çıkmak zor oluyor ama yapmalısın. Mesela ben onsuz asla çıkamıyordum. Mutlu olmak falan değil ihtiyaclarim için bile çıkmıyordum. Çünkü biz 2 yıl boyunca o nereye ben oraya yaşadık aynı iş aynı ev hiç ayrı kalmiyorduk. Bianda çocuk olunca afalladim. Ki eşimde aynı şekildeydi. Ben önce en yakın markete gitmeye sonra bı tık uzaktakine sonra daha uzaktaki bir markete gitmeyi hedef koymuştum. Bigun bize Cook uzak bir markete gittim ve eşim şok oluo hemen oraya geldi ne alaka diyor buraya geldin hiç gelmezdin sen
(721 puan) tarafından
Sonra haftanin iki günü bize yakın olan abimlere otobüsle gidip gelmeye başladım. Sonra arkadaşlarımi eve davet ettim vs derken. Bir nebzede olsa başkasıyla biseyler yapacak kıvama geldim. Ama hala tam olarak atamadım üstümden. Attığım ztn adamı bosarim net
(71 puan) tarafından
:))) markete falan gideblyrm zaten bi ovar ben istiyorum ki desin kalk bugun sahile gidlm birşeyler yapslim ama yok
0 oy
(14,954 puan) tarafından
tabi insan kendi kendiyle de vakit gecirmesi lazim sen esinle alismissin sanirim bir kez kizimla parja gittik hic mutlu olmadim iki uc aaa bi baktim nasi guzel mutluyum kendi kendime oturuyorum felan yani insan yalniz kalmaya alismali bence 
(14,954 puan) tarafından
vardi kalmadi ben anlamadim :/
(4,859 puan) tarafından
Allah Allah. Olsun canım eli kulağındadir onun
(14,954 puan) tarafından
dua et de dogsun :)
(4,859 puan) tarafından
Rabbim hakkında hayırlısını versin :)
(14,954 puan) tarafından
aminnn Allah razi olsun ☺
0 oy
(1,660 puan) tarafından
Ayyyy ederim aktivitesine ciksin gitsin evden diye gozunun icine bakiyom iizn gunlerinde ahshhahs bak mesela simdi gece vardiyasina gitti oglumu uyutttum yaptim kahvemi ciktim terasa tek basima kafa dinliyorum missss hayatta degismem bu saatimi kimselere ay ben evde duran adam sevmiyorim ya 
(1,660 puan) tarafından
Kendini sevmiyorsun çünkü. Kendini seven insan kendiyle de mutlu olabilir kahve iç muzik dinle spor yap esini dünyanin merkezine koymaktan vazgec cicegim bunu esine yansitirsan emin ol benden vazgecemez dusuncesi ile seni cok boşlamaya umursamamaya baslar
(71 puan) tarafından
Biliyor zaten farkında da zaten olduğu için bu durumdayiz bana yaptıklarını anlatsam ne yazik ediyorsun dersin kendine ama işte nalet olsun vazgeçemiyorm
(71 puan) tarafından
Kendini sevmiyirsun demen düşündürdü beni acaba öyle mi diye bu akşam dusunecem sağolun
(3,854 puan) tarafından
Benim eşimde 10 yıl önce bu işine başladı yani pazarlama yapıyor kendi işi . İlk çıktığında çok tuhaf oldum kaynanam felan hep gelirdi yanıma kalmaya . Sonra sonra alıştım .şimdi pazartesi gidip cuma geliyor ayda 1 gider. Sanki sabah gidip akşam gelmiş gibi oluyor . Akşam çocukları uyutup kahve keyfî yapıyorum bazen kuzenleri topluyorum akşamları kısır yapıyoz .bence eş olmadanda hayatımız var bukadar bağlı olmamak lazım
(71 puan) tarafından
Çok doğru yapacam artık kendimi yipratmktan başka bir şey yapmıyorum hep suratszm keyifszm
0 oy
(7,461 puan) tarafından
Bende tam tersi onsuz daha mutluyum gez toz ama onunla olsa bı sorun cikariyo 
(71 puan) tarafından
Keşke bende öyle olsaydim kendimi degistirmeyi çok istiyorum ama yapamıyorum
(7,461 puan) tarafından
Sonuçta onunla dogmadin canım bu senin elinde niye mutlu olmayasın ki
(71 puan) tarafından
İki çocukla nasil yapablrm gerçeği o. Bahane çünkü tek cocukkende boyleydm
(7,461 puan) tarafından
Kaç yasindalar al cicuklari çık dışarı parkta orda burda gayet eglenebilirsin arkadaş edinip çocukları parkta oynarken oturup vakit gecirebilirsin
(71 puan) tarafından
2 buçukla iki aylık
0 oy
(767 puan) tarafından
Ben eşim için mutlu değilim. Tek başıma olsamda mutluyum kalabalık olsamda mutluyum. Kimse için kendimi üzmeye değmez 50 yıl yaşayıp olcez. Birine bağlı kalmak çok acı 
(71 puan) tarafından
İşte maalesef brn bunu yapiyorm  o bensiz mutlu olabiliyor ama işte yapamıyorum deniyorum olmuyor
0 oy
(2,991 puan) tarafından
Ben normal zamanlar da kavga gürültü olmazsa özlüyorum hep yanımda olsun istiyorum izinli günlerinde hep beraber olmak istiyorum eşimle ama bazen de istemediğim şeyleri yapınca kafamdan hemen bitiriyorum onu ama evliliğin tadı tuzu bunlar yapacak bir şey yok ciddi bişey olmadığı sürece 
(71 puan) tarafından
Çok ciddi şeyler de oldu ona rağmen yine bağlı kalıyorum hep neden diyorum kendime bir türlü bulamıyorum cevabını
(2,991 puan) tarafından
Ciddi şeylerden kastınız nedir bilemiyorum ama kendinizi durdurmanız gerekiyor o halde
(71 puan) tarafından
Nasıl peki
(2,991 puan) tarafından
Canım senin kendine saygın yokmu ilk önce kendine saygın olması lazım kendini düşünmen lazım dik durman lazım ciddi şeylerde oldu diyorsun eşin hak ediyor demekki sonuçta sana hata veya hatalar yapmış birini nasıl özlersin devamlı yanında olmak ister ki bir insan şahsen ben direkt yaptığı hataya göre davranırım hiçç de yüz vermem sende öyle yap yapmalısın durdurmalısın yani
(71 puan) tarafından
Haklisnz unutmak istiyorum yaşadıklarımı ama unutamıyorum başa sariyo durdurcm kendimi zorundayım
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Ben gerçekten anlamıyorum bu düşünceyi niye her şeyi eşlerinizle yapmaya çalışıyorsunuz niye mutluluğu sadece onlara bağlıyorsunuz insan bireysel olarak kendi kendine mutlu edebilir çocuğunla birlikte çıkarsın bir parka gidersin bir bahçeye gidersin bir alışveriş merkezine gidersin şahsen ben dışarıda tek başıma yediğim yemekten o kadar fazla keyif alırım ki sakin sakin kendimi dinleyerek ya da kendi başıma çıktığım bir alışveriş yanımda birileriyle çıktığım alışverişten daha fazla zevk verir bana her şeyi kocana bağlama bence kendine tek başına yapacak ya da arkadaşlarınla birlikte yapacak etkinlikler meşgaleler bul yoksa iyice psikolojin bozulur
(3,561 puan) tarafından
O çocukların babası olduğuna göre tabii ki ilgilenecek canım bunu bir lütuf olarak görme çocukları ile ilgilenmek onun görevi ilgilenmese tuhaf olurdu benim bahsettiğim ilgisizlik sana karşı olan ilgisizliği ve sen böyle bir ilgisiz koca için hala onunla birlikte bir şeyler yapmak istiyorsun onun olmadığı zamanlarda mutlu olmadığını söylüyorsun
(71 puan) tarafından
Evet öyle kesinlikle
(71 puan) tarafından
Ve ben artik buna dur demek istiyorum 4 ay cezaevinde kaldi ben hamile halimle her sy görüşe giderdm çıktığı ilk hafta dediği şey sen hiçbir şey haketmiyorsun
(3,561 puan) tarafından
Kusura bakma da bir şey söyleyeceğim sen bu adama o kadar fazla yüz vermişsin ki iyice tepene çıkmış bu kadar fazla ona değer verdiğini belli etme bence çok da hala iki çocukla yapabileceğin şeyler var al çocuklarını çık parka bahçeye gez dolaş cesaret edemiyorum diye bir şey mi var bir kere yaparsın iki kere yaparsın üçüncüde çok da güzel uyum sağlarsın arkadaşlar edin komşular edin bütün hayatını ona bağlamadığını gördüğü zaman Emin ol o senin peşinden koşacak sen bu şekilde devam edersen adam tabii ki seni ittirir
(71 puan) tarafından
Haklisnz gerçekten öyle ypcm
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Bu kadar sevgi çok fazla insan neyi çok severse onunla sinanirmis odak noktani başka yerlere çevir 
(71 puan) tarafından
Sevgim başıma bela oldu zaten
(2,841 puan) tarafından
Sen kendini sevdikce kendine değer verdikce onun gözünde daha değerli olursun tek dışarı çık bir kahve iç bir kahvaltı yap bir selfie çek
(71 puan) tarafından
Yapacccm inşallah
0 oy
(4,595 puan) tarafından

Öyle de bir güzel mutlu oluyorum ki, hele bir de çocuğu da eşime bırakıp arkadaşlarımla çıktıysam ya da sakin bir cafeye gidip kahve kitap keyfi yapıyorsam benden mutlusu yok. :) İnsanın kendine ait zamanları olmalı, her an her dakika birileriyle olmak çok yorucu. Attığı her adımda beni istese, sensiz parka bile gitmek istemiyorum sen de hep gel dese eşim boğulurum ben. Neden eşinsiz çıkamıyorsun? Bu, işin takıntı boyutu bana göre. 

(71 puan) tarafından
Olablr takinti olmus
0 oy
(175 puan) tarafından
Alışkanlık bence Bi yerde 
(71 puan) tarafından
Olblr
0 oy
(4,468 puan) tarafından
Bu doğru bir şey değilki madem çok çalışıyor azda olsa vakti oluyor onuda seninle ve çocuğu ile geçirmesi lazım evlendim çocuk oldu hanım bir köşede çocuk diğer köşede dursun bende arkadaşlarla gezeyim tozayım böyle düşünceye sahipsen hiç evlilik Kurumu'na girmeyeceksin konuş eşinle sıkıldım de anlat doğru değil yaptığı
(71 puan) tarafından
Söylüyorum hiçbir şekilde değişmiyor
0 oy
(14,280 puan) tarafından
Cok da güzel olur bize vakitleri yoksa bizim kendimize vaktimiz olmalı 
0 oy
(18 puan) tarafından
Ay allah askina mumkinse evin eksiklerini getirsin kapidan geri dönsun istekleri bitmiyor evet cok sukur cok guzel anlasiyoruz cocuk gibiyiz evde resmen canimiz sıkılsa  hic bisey bulamasa karete yapmaya calsiir benimle bende bu bahaneyle bi guzel doverim;))) o derece yani ama gelmesin yahu gelmesinnn onu getir bunu gotur sunu ver bi susmuyor kendin kalk al diyom anam cok beceriksiz mutfaga girse savas cikartip geri geliyor:))
0 oy
(1,732 puan) tarafından
Bende de tam tersi bende esimle aktivite yapmayi sevmiyorum geriliyorum resmen . Surekli ailen ile plann yapmak istiyorsun diyor. Gecen sene ist da yasarken yuzune dedim bundan sonra planlar ayri olsun  diye. Cunku bir plan yapariz evden cikarkwn sorun, giderken trafikte el kol hareketleri sorun, gittigimiz yer sorun bende niye onunla gideyim ki dedim. 
(71 puan) tarafından
Keşke bende öyle düşünsem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 207 göst.
25 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 855 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aycelennn-12 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
1 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayseisik (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 274 göst.

Kategoriler

1,443,260 soru

23,717,515 cevap

312,655 kullanıcı

...