0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar ilk defa diyet yapıyorum.Ve ilk defa spora başladım tabi evde kendim yapıyorum. Hamilelik ve doğum sonrası kilo aldım. Bel bölgem çok kalın sezeryan gobegim sarkık :( onerebilecegiz yağ yakan egzersizler varmi ? Böyle etkili uyguladığınız? Ve yaptığınız egzersizle kaç kilo verdiniz :'(

3 Cevaplar

0 oy
(1,124 puan) tarafından
Playstore da 30 günde göbeği erit uygulamasi var. Onunla doğum sonrası eski halime döndüm. Vücudu sikilastiriyor beli inceltiyor. 30 gün yapabildim sadece baklavalarim çıkmıştı :)
(1,124 puan) tarafından
Aynen o uygulama. Üzerinde 30 yazıyor kadın vücudu var. Kadın Karın bölgesi resmi varm orda hangi bölgeye çalışmak istersen secebiliyorsun
(7 puan) tarafından
Evet baslangic düzeyi göbeği eritin yazıyor. Tam cnm uygulayacağım çok teşekkür ederim
(1,124 puan) tarafından
Rica ederim
(7 puan) tarafından
Oyy cnm ben bittim yerden kalkamıyorum  bu ne kadar zor. 20 dk Leslie yaptım isiniyim diye ardından bu uygulamayı açtım 18 hareket yaptırıyor ama hepsi de zor ben 10. da yigildim kaldım
(1,124 puan) tarafından
Hahahah aynen zor ama yaptıkça alışıyorsun :))
-Reklam-
0 oy
(125 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayım sezeryan sonrası göbeğim sarktı ve belim çok kalın artık kendimden rahatsız olmaya başladım bir türlü diyete ve spora da başlayamıyorum çünkü o motivasyonu bulamıyorum kendimde.  

İstiyorum ki biri bana hadi gel başlayalım deyip elimi tutsa ve beraber yapsak diyet ve sporu

Bekarken Leslie yapıyordum gerçekten etkisini gördüm sen de yapabilirsin
(7 puan) tarafından
Ben Leslie yapıyorum 15 dk Sabah aç karnına 15 dk öğleden sonra. Bugün 4. Günüm sanki basit geldi bana etkili değil gibi. Birde benim bacaklarım ince kalcam yok gibi sadece koca ve sarkık göbek var üst tarafım kollarım falan aşırı kilolu.

Ah canım bende geçen sene bı basladim tabi sadece spordu sonra bıraktım. Ama gitgide kilo almaya başladım ve herkesin ağzına da laf oldu bu gelen bı kilomdan bahsediyor sanki ben böyle mutluymusum bilerek aliyomusum gibi en son cmartesi akrabalar geldi yinee ayy Sare ne kadar kilo almissinlar başladı çünkü ben 2 yıl önce 55 lerdeydim şimdi 79 um.valla canıma tak etti ve herkes yapıyor ben de yapacağım dedim. Eşim yapamazsın falan motivemi kırdı şimdi daha da inatlastim

Bide kuzum ben aşırı uyuşuk olmaya başladım ne sabah yataktan cikasim geliyo gün içinde evde birşey yapmak istemiyorum hep halsizim hep yorgunum. Valla 4. Gün öyle enerjim yerine geldiki. Hadi gel birlikte başlayalım. Birbirimizi motive edelim istersen. Çünkü benimde böyle birini ihtiyacın var
(125 puan) tarafından
Benim de eşim motivemi çok kırdı yanımdaki insanlar da sürekli kilo almışsın demeye başladılar kilo alınca insan daha bir uyuşuk oluyor yarından kalkmak istemiyor sürekli uyumak istiyor çünkü vücut hantallaşıyor.
Tabii ki de başlamak istiyorum çünkü bir yerden başlamam lazım Ben de erteme hastalığı var sürekli bir şeyleri ertele ertele bir hafta sonra bir ay sonra pişman oluyorum
Eğer hazırsan başlayalım çok isterim
(7 puan) tarafından
İstersen WhatsApp tan ya da telegram uygulamasından konusalimmi? Numaranı vermek istemezsen telegram uygulaması o konuda iyi numaranı gizliyosun kullanıcı adı ile konuşuluyor. Valla daha akşam yine eşimle kavga ettik. Ama bıkmadım bu sefer birakmayacagim
(7 puan) tarafından
Ya da instagramdan da olur cnm hangisini uygun görürsen. Valla bende ilk defa böyle birşeye başlıyorum kendi kendime liste yaptım bugün daha kahvaltı yapmadım ve inanirmisin acikmadim da. Dün 6 buçuktan beri ağzıma birsey almadım su dışında.sabah aç karnina 1 su bardagina sirke ve çörekotu yağı koyup içiyorum o tok tutuyor sanırım hemde kilo yakıyor.bugun 5. Gün bakalım süreç nasıl devam edecek :)
0 oy
(1,701 puan) tarafından
Egzersiz ve sporla istedigim bel inceligine sahip olamadim kalin bacak buyuk popo ve ince bel asigiydim cocuklugumdan beri. bel inceltme operasyonu gecirdim 3 yıl önce doğumdan ölümden beterdi süreci ve acısı asla tavsiye etmem bende takinti derecesine geldigi icin (tesetturluyum) bunu neden söyledim amac dosariya ince belli görünmek degildi ciddi anlamda agir takinti olmustu ince bel bende kendim görsem yeterdi belimi. Ha vucuduma orantili olsun zayif goruneyim diye istiyorsan ebru sallinin bel ve simit yakma egzersizleri var youtube de ise yaramisti bende 
(7 puan) tarafından
Ayy bende öyleyim artık ağlıyordum ve inanirmisin 2 aydır eve kapandım dışarı cikasim kimseye gidesim gelmiyor kilolarından bahsediyor hep. Geçen gün yine akrabalar geldi eltimgil. Ayy ne kadar kilo almissinlar başladı. O gün sabahı bende bı cesaret başladım 4. Gün bugün 79.9 dum bugün 78.5 çıktım bakalım insallah bu sefer çok kararliyim. Herkes üstüme geliyor :( sizde diyet ve evde Leslie vs ile zayiflayamazmiyim? Benimde tek sıkıntım belim kalcam belime göre daha küçük.bacaklarim daha ince ama gobegim omuzlarım aşırı kilolu
(1,701 puan) tarafından
Kuzum aralıklı oruç var bi araştır bide denemediysen dukan birasini sidetle tavsiye ediyorum 2 litre suya 2 paket yesil cay 1 sise maden suyu 1 butun limon at gün içinde o 2 litre suyu bitir efsane ödem attiriyor istah kapatiyor yag yakiyor leslie denemedim ama 1 haftadir evde ip atliyorum asiri kilo verdiriyor inceldim resmen 1 saatlik yürüğüş 10 dakikalik ip atlamaya bedelmis yeni kesof ettim
(7 puan) tarafından
Aynen canım bende aralıklı oruç yapıyorum şuan ve çok şaşkınım hiç acikmiyorum 4. Günüm ve açlık yok. Kahvaltımı 12 de yapıyorum akşam en geç 7 de bitiriyorum yeme işini günde 3 litre su iciyorum. Ama bunlarla bu göbek gitmez gibi. İnsallah dediğini uygulayacağım. Bu dediklerimle 4 günde 79.9 dan 78.5 a indim. Sen kaç kilo verdin ip ile
(1,109 puan) tarafından
ay bende bel inceltme ameliyati olmak istiyorum canim nerde oldun neden tavsiye etmiyorsun
(1,701 puan) tarafından
Medical parkta oldum 3 yil once 15 e olmustum pahali geliyordu simdi 50 binleri gecmis ucreti
Canim inan o 1 aylik surecte basimi duvara vura vura agladim ilk hafta 24 saat korse kullandim 2 ci hafta 12 saat korse kullandim sonrasinda 3 ay boyunca 8 saat korse kullandim ilk gunler allahimm içten ameliyat acisi kollarimi bile havaya kaldiramadim korse nefesimi kesiyordu ameliyat sonrasi zaten nesef aldikca aciyordu bide 24 saat korse üstüne agrilarim artiyordu hele ameliyattan ilk ciktigim gün burda post acmistim uzun suredir taniyan kizlar tanimamisti yuzumu agridan acidan kireç gibi olmuştum sanki ölmüşüm gibiydi ten rengim sezeryan acisi da neymiş dedim o agrilari hatirladikca tuylerim diken diken oldu yine

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
11 cevap 585 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Asabii (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
9 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 288 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gulcincim (603 puan) tarafından soruldu