0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Saat 11 den beri doğum yaptım, sütüm yok sadece sıvı su geliyor çok az damla şeklinde.bebegum ne çiş nede kaka yapmadı.sizce bir sorun olur mu ? O yüzden taburcu da olamıyoruz.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mama içirmiyor musunuz 
tarafından
Yok canım yeni doğdu , doktor sürekli göğüsünu ver süt gelir dedi .ama ortada süt yok diğer iki çocuğum da daha erken gelmişti sütüm
-Reklam-
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Kaka yapmayinca taburcu olunmuyo evet ben ikinci günü çıkmıştım kakayi yapınca. Yarın yapar büyük ihtimal 
(5,478 puan) tarafından
Bize hastanede ama mama verdiler az az vermistik
tarafından
Çok şükür yaptı çıktık ama sütüm hala Yok
(5,478 puan) tarafından
Promalt al canim ebebekten benimde yoktu onu içince geldi hâlâ alıyorum bir yere giderken yanımda götürüyorum iyi oluyo
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Bende saat 11 de sezeryandan ciktim aksam saat 11 de siyah kaka yapmisti ay ne korkmustum siyah yaptiii siyah bisey cikti diye tum hensireleri basimiza toplamistik esimle jahshaha biraz daha surerse yapmasi mama verin derler muhtamelen canim sen bol bol emzir o bir damla su gibi olsa bile yeter 
tarafından
Evet dün akşama doğru yaptı çok şükür. Fırsat bulamadım buraya cevap yazayım. Ama şu an sütüm hala yok anlamadım.
0 oy
(20,428 puan) tarafından
Bol bol emzir dostum. Eğer olmazsa mamaya baslarsiniz heralde öyle tahmin ediyorum. Doktor ona göre bı yok gösterir size 
0 oy
(185 puan) tarafından
Ben mama vermiştim kimseye söylemedim verdiğimi ama doğunca uc kez yaptı kakasını mama vermeden mama verin şekeri düşmesin bebenin sonra sarılık olur ilerler sütun gelince yine emzir benim 3 gün gelmeye başlamıştı sütüm pompayla sagmaya çalıştım emzirmeye çalıştım Ed gelincede hemen banyo yaptım sütüm geldi
0 oy
(9,100 puan) tarafından
Emzir ısrarla canım. Gerekirse mama da ver. Çiş yapmazsa hastaneden taburcu etmiyolar.
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Sıvı kaybı yaşar bebek hastanede kalmak zorunda kalırsınız mama verin ve sık sık emzir 
0 oy
tarafından
Kaka önemli değilse çiş önemli canım ciğerleri falan çalışıyor mu diye başlarlar az az da gelse emzir sen çoğalır o
tarafından
İlk 24 saat içinde mekanyum adı verilen kaka önemlidir.
Düzeltme yapmak istedim :)
tarafından
Ben doğum yapınca öyle demişti doktor çiş önemli kaka haftada 1 de yapabilir diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
30 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde cileklikurabiyem (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semine (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 214 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semine (3 puan) tarafından soruldu

412,686 soru

12,425,253 cevap

45,442 kullanıcı

Kategoriler

...