0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (4,575 puan) tarafından

Kızlar çalışıyorum Eylül'de 2 yılım dolacak mayista kızım hastanede yattı 9 gün refakat izni kullandım personel müdürüyle irtibata geçip de bunun içerdeki üretim müdürünün haberi yokmuş. Geçen hafta da kendim hasta oldum 4 gün kullandım 1 gün rapor verdi doktor başka vermedi miyomum var ondan dolayı hasta oldum gidemedim doktor da rapor yazmadi ama o 4 günün 3 u hastanede geçirdik git gel 

Neyse bunların hepsini günü gününe gerek kızım yattığı zaman gerek geçen 4 gün başımdaki şefime söyledim .. müdür geçen gün beni çağırdı Mayıs ayında 9 bu ayda arka arkaya 4 gün ne izni bu diyor anlatıyorum hastalık vs personel müdürün haberi var diye yok naptın da naptın bı gün daha gelmezsen çıkis veririm diyor bende dedim siz bilirsiniz ben 22 sinde gitcem doktora bilginize ameliyat günü alacağım. dedim çarptım kapıyı çıktım kadın bı tür takınti yapmış gidip gelip şefime diyormus ayağını denk alsın bı gün daha gelmezse çıkaracam aman dedim  bende çıkarırsa çıkarsın tazminat alırım diyormuş habersiz gelmiyor alamaz hepsini.haber verdim mesajlar duruyor hastane ye gittiğime dair de kağıt getiririm dedim hiç bi halt edemez . 

Ben öyle diyince gitti araştırdi herhalde  bu sefer kendim bırakayım diye zora koşuyor beni şefimi tembihlemis halinden anladım bı kaç gündür zor ise koşturuyor beni tersliyor makineyi açıp kapatmaya kalktım mi geri çekiyor. Kendim bıkıp bırakayım diye uğraşıyorlar :(

Öyle kötüyüm öyle çıkmazdayim ki zaten hastalıkla ağrıyla gidiyorum ihtiyacım da var napcam bilmiyorum kızlar bilgisi olan yazabilir mi ? Hergun ağlayarak gidiyorum ise

3 Cevaplar

0 oy
(4,575 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan yok mu ???
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Yani bir günde veremez de başka sebep gösterip verirse bilemem ama tazminat vermek zorunda kalır sadece eğer üç gün üst üste gelmezsen tutanak tutup iki sahite imzalatirsa o zaman tazminatsız çıkış verebilir geçmişe dönük yapamaz zaten mesajlarda duruyormus
(4,589 puan) tarafından
Primin var mı 2 yıl dışında
(4,575 puan) tarafından
Mesai yapmıştık zeytin sezonunda
(4,575 puan) tarafından
Geçmişe dönük yapamaz mı ohh rahatladım
(4,589 puan) tarafından
SSK primin 3600 oldu ise şayet sigortadan dilekçe verip kendin çıkışını alabilirsin tazminatını yiyemez vermek zorunda o zaman o yüzden sordum
(4,589 puan) tarafından
Bence yapamaz çünkü geçmiş yani sonra calismissin neden yapmamış
(4,575 puan) tarafından
Bence ameliyat mevzusunu duyunca bedavadan durmasın personel listesinde dedi ondan zıt gidiyor . Evet var 3 yıl tam bı yerden bide burdan başka 7 ay başka yerden var
(342 puan) tarafından
Bağlı olduğun birimin üstüne bilgi vermek gerekir. Kendini ezip geçmişsin sayıyor öfkesi buyüzden. Tazminat işten çıkaerma yönünü fazla bilemem ama psikolojini çok bozar.
(4,575 puan) tarafından
Aslında ezip geçme yok ben onun bı altına söyledim ki personel müdürü var bu bahsettiğim kadın üretim müdürü ve bunun bı altı var oda makine de kalite kontrol şefi izin oldu mu ona söylüyoruz bide kalite kontrol sefinjn bı alti var oda makine sorumlusu ben o zaman onu aradim hem sorumluyu hem kalite şefimi aradım şef bana personel müdürüne söyle ben üretim müdürüne söylerim dedi hatta personel müdürün numarasını o verdi bana. Yani ise gelmemekle alakalı olsa p.muduru muhattap olur benimle başka bı iş var ama çözemedim kadın takmış yalnız beni zorluyor sürekli
(342 puan) tarafından
Haklısın ozaman. Sağlık konusunda anlayışlı olmalıydı. Zaten iznini almışsın gerekli yerlere söylemişsin. Allah yardımcın olsun
(4,575 puan) tarafından
Evet bide diyor ki hastalık olur çocuk olur gelmezsin anlarım diyor bende dedim ben de keyif için gelmemeslik yapmadım çocuğum hastanede yattı 4 günde kendim hastaydım ameliyat olacağım dedim yok naptın da naptın diyor. Üstüne atlayasim geldi . Bı şeyin gıcıklıgini yapıyor ama anlamadım
(4,589 puan) tarafından
Bencede de ameliyat olacak baya bı gelemez o anda çıkarma da çıkaramam diye yapıyor olabilir
(4,575 puan) tarafından
Bence de onun için yapiyor çünkü 2 ay geçmiş 9 gün gelmediğimin üstünden ameliyat mevzusunu duyunca mi hesap sorasın geldi
(4,589 puan) tarafından
Öyle olmuş birz sen bı sure imza attigin şeylere dikkat et bodro modro.ayagina başka şeyler imzalatmasinlar
(4,575 puan) tarafından
Dikkat ederim canım çok sağol:)
(4,589 puan) tarafından
Sende sağol canım geçmiş olsun şimdiden umarım operasyonun başarılı geçer çabucak toparlanirsin:)
(4,575 puan) tarafından
Çok sağol canım inşallah ♥️
(4,589 puan) tarafından
Sen sağol canım Allah'a emanet❤️
0 oy
tarafından
 Hiç birşeye imza atmıyorsun. 3 gün üst üste mazeretsiz işe gitmez isen resmi olarak Eve ihtar gönderiyorlar ve iş yerinde tutanak tutturuyorlar. Diğer gitmediklerinde yazmadiklari için gecmise dönük yazamazlar. Sen izin istersen izin kağıdını izne çıkmadan önce yazdır . Çıkış verirlerse şayet o çıkışı imzalama ve mahkemeye ver mobbing uyguladıklarını, kamera kayıtlarını talep et
(4,575 puan) tarafından
Tamam canım .  Baska bı iş var ama bakalım ne cikcak altından
tarafından
Muhtemelen diğer elemanlar fitne sokmuştur araya . Sen gitmediğin için normal olarak onların iş yükü daha da çoğalmışt8r
(4,575 puan) tarafından
Bilmiyorum bı şey var ama çözemedim.. gitmedik mi yerimize birini veriyorlar yedek eleman var ama var ya dediğin gibi fitne işi var ortada ama kimden neyden kaynaklı bilmiyorum çünkü Mayıs da yattı çocuk bana kalkıp temmuz ayında hesap soruyor bu nasıl iştir ne saçmalıktır bilmiyorum
tarafından
Oooo o zaman bunlar bahane arıyor dediğin gibi birşey arıyorlar
(4,575 puan) tarafından
Evet canım bahane arıyorlar birinin dolduruşuna geldiler ama bakalım nolcak sonumuz rabbim e sığındım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 511 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
35 cevap 1,212 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,998 soru