0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (952 puan) tarafından
Kızlar kaynana alt ust oturuyoruz biz birsey alsak gozlerine geliyor kendileri de hersey alıyorlar kaynım gorumcrm ayıcık getirmiş kızımda istiyor oynuyor ama onun degıl bende dedım kızım sana sipariş verırım kaynanam diyor kım ne alsa sizde mi Alacaksınız paranı koyacak yer yok herhalde dedım ne alaka cocuk tur istiyor sustu sonra yuzunu astı bidahada laf atma icap dicem kızım senı geleceği dusunmek zorundayım 3 kaynım var bekar hıc gelecek dusunmuyorlar ben evlendim herseyın eksıktı bir cay bardağı yone vermediler aldıkları seti alıp yukarı kendi evlerine goturduler niyeki ceyızimde vardı diye 

7 Cevaplar

0 oy
(13,501 puan) tarafından
Kime ne her şeyi al boşver istedikleri kadar surat assınlar
(952 puan) tarafından
Benim kızım dogdu esım beşik aldı o bile gozler geldı banana istediği kadar assı
-Reklam-
0 oy
(2,539 puan) tarafından
Ayy bu Kaynanalarjn para hesabı her halta karismaslar olmaz bende de var aynı model 
(952 puan) tarafından
İlk önce kendilerine baksınlar degilmı kızları. Damatlar parasını harcarken iyi biz oglunu. Parasını harcayınca kotu
(2,539 puan) tarafından
El kızısin yeme oğlunun parasını:D off benimki de öyle iyi yapmış cevabını vermişsin
(952 puan) tarafından
Vallah umrumda degıl kızlar gelince yer ixerler konu gelinler oluşunca oğlundan kıskanırlar bır ara kayınba a dedı oglumuzj elimizden aldım ıyı yaptım dedım evlwndırmeseydın ozmn
0 oy
tarafından
Çoğu böyle aldırma sen istediğini yap. Biz el kızıyız sevemiyorlar maalesef
(952 puan) tarafından
Maalesef umurumda değil vallah alırım harcarımda kime ne
0 oy
(536 puan) tarafından
Bizimkide aynı şimaartıyormuşum falan sebep oyun oynuyoruz devamli ust baş aliyorz sankı heer ay alıyorum gibi
(952 puan) tarafından
Sanki onların parasıyla mı alıyoruz kime ne ben takmıyorum sımdı 2 hamıleyim Allah nasıp ederse hersey alacam kime be kızı dogum yaptı beşik aldı el işi yaptı ben kızından once dogum yaptım benım kızıma bır hırka yine örmefi
(536 puan) tarafından
1.5 yaşinda kızım artk örduklerı bir kac bsy asla heveslenıp aldını göremdım dahada alma der onuda nasıl ördüysr anlam veremedım
0 oy
(29 puan) tarafından
Boşveer her şeye kafa salla ama bildiğini oku çoğumuzun kaynanası öyle benimki de ne giysem üstüme bakar sorar almak ister 
(952 puan) tarafından
Kime ne giden yaşlılığına ağlıyorlar zamanında geymedıler biz geyıncr gozlerine geliyor
0 oy
tarafından
Acaba bu gebe okulları olduğu gibi kaynana olma okulu da mı var yüzde 5 lik kısmı çıkart yüzde 95 ı aynı oğulları dünyayı getirse önlerine gözlerine gelmez ama eşine çocuğuna kuru bi dal bile getirse gözlerine batar sorunca da siz kaynana görmediniz diyolar biz neler çektik zamanında falan diyolar iyi de sende eski zaman kaynanaların modern halisin 
(952 puan) tarafından
Vallah dogru soyluyom hep eski diyorlar işte eskiden cok iş vardı şimdi yok siödikiler bir iş yapmıyor senin buyuk bas hayvam var banane bir koca sut veriyon oda oğlum icin oda olmasa onuda istemem benım babaannem 14 yasında evlendi 16 yasında dedem oldu nenem tek evi gecindiriyorduu ee onun yerinde olsam ne yapardım ger cileyı gördü nenem
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Kaynanam da geçen çocuğun her istediğini yapmayn flsn diyor. Kızım daha 2 yaşında  :) ama gorumcemin çocukların bir dediği iki olmaz ona laf yapan yok:) hepsi aynı bunların 
(952 puan) tarafından
Sanki onların parasını harcıyoruz ya ben takmıyor isteyen konusu isteyen konusmaz kendisi kızıma bir hırka yine ormedı ben kızından once dogum yaptım kımseyo ilgilendirmez ne yapmişlarda konusuyor bosver sende takma benımkı be istese alıyorum eşimde cok şükür o konuda anlayışlı ne desem tamama diyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 401 göst.
0 oy
14 cevap 361 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 250 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 383 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu