0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (6,750 puan) tarafından
Kızlar bugün bize yakın anaokuluna gittim konuştum tek seferlik 5 bin etkinlik parası her ay 1235 TL aidat parası istediler 8.30-12.30 arası bazen ara öğün bazen de çorba pilav tavuk tarzı yemekler çıkıyor dedi yemek deyince pek paraya takilmadıydım ama sanki aylık çok gibi birde bunun kırtasiye masrafı var başka istekleri vs de olacak devletin birde sizin oralarda nasıl 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nerde ankara mı bizden de üç bin etkinlik parası. Aidat 1235 bide ara öğün varmış. Bağımsız anaokulu. Eylül'de alınacak şeylerin listesi verilcekmiş
(6,750 puan) tarafından
Evet canım semt neresi sizin
(123 puan) tarafından
Benim de ankara ayni 3 bin verdim aylikda 1235
(6,750 puan) tarafından
Sanırım bu sene 1235 sabit fiyatmış
-Reklam-
0 oy
(323 puan) tarafından
devlet anaokuluysa cok pahali canim ben imi yil krese gonderdim yari devlet payi katkili her ay 400 veriyorduk bu yil devlet anaokula yazdirdim 1.sinifti ertelettim 500 tl odedim bide iki ay daha 500 vericeksiniz dedi 
(6,750 puan) tarafından
Bana da öyle geldi araştırma zamanım da yok kontenjan doluyo yarına kadar hallederseniz cok iyi olur dediler
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Ay bu devlet okulları da iyice şaşırdı evet fazla gibi tek seferde 5bin neyse de her ay bin küsur fazla ya 

Bende geçen hafta kayıt yaptırdim devlet okulu 6500 istediler 
(6,750 puan) tarafından
Tek seferlik mi devamlı mi
(2,133 puan) tarafından
Tek seferlik canım
(6,750 puan) tarafından
Çok iyi ya bizim niye bu kadar çok istediler ki
0 oy
(3,755 puan) tarafından
Kızım henüz küçük olduğu için bilmiyorum ama kuzenlerimdem bildiğim kadarıyla köyde anaokullarında sadece kırtasiye masrafı oluyor, bu istenen miltar ne için? 
(6,750 puan) tarafından
5 bin TL etkinlik parasıymış 1235 de aidat ve yemek
0 oy
(5,257 puan) tarafından
Bedava bence. Ben ozele gonderiyorum. 20 bin kayit parasi,aylikta 22 bin taksiti var. Ama tam gun 9-5.
(6,750 puan) tarafından
Burda özel bı yer aylık 7 binmiş arkadaşım dediydi sabah kahvaltısı öğlen yemeği içinde dediydi
(5,257 puan) tarafından
Bence de cok fazla. Gecen sene de aylik 10 bin odedim. O kurum suan 32 bin oldu. Burasi daha uygun oldugu icin buraya verdim. Doga temelli bi okul,bahcesi vs guzel. Yabanci dil ve muzik egitimleri var. Suan yaz gunu yuzme egitimi veriyolar havuzlari var. Gunde 3 ogun yemek var ,kahvalti,oglen ve ikindi ara ogunu. Sagliksiz yemek olmuyo,patates kizartmasi vs bile yok olursa da firinda. Kahvaltida tatli olarak tahin-pekmez var. Gunluk ogunleri dengeli oluyo. Guzel bi okul. Cevremizde ki cogu okul boyle. Ve fiyatlari asiri yuksek. He tabi bu kadar para eder mi bu saydiklarim etmez. Mahallemiz biraz lusk o sebeple fiyatlar yuksek sanirim.
Seneye devlet anaokuluna gonderecegim. Bu sene 36 aylik olmadigi icin almiyolar.Tam gun. Gecen sene orasi bile 3500 du. Belediyenin kurumu.
(6,750 puan) tarafından
Nerden ne kârı yapacaz diye düşünüyorlar çocuklarımız için mecbur birşeyler den feda ediyoruz ama eğitim adı altında bizleri sömürüyorlar yani bu başka birşey değil
(5,257 puan) tarafından
Ben calisiyorum mecbur vermek zorundayim.
(6,750 puan) tarafından
Yapacak birşey yok canım onların iyiliği için veriyoruz zaten
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bağış 2bucuk aidat 650 bizim okulda yemek yok ama
(6,750 puan) tarafından
Ne için bağış yemek var dedi bakalım ne olacak eşim çok para diyo yeni iş kuruyo birde ek masraf diyo bilmiyorum sıkıştım kaldım
0 oy
(777 puan) tarafından
Bende 8bıne yazdırdım ama bizimki özel
(6,750 puan) tarafından
Herşey uçuyor valla ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
3 cevap 215 göst.